.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Знае ли някой,кой е този филм ?

Даваха го по телевизията преди няколко години.Ставаше дума за някакви тийнейджъри - момиче и момче.Бяха си добри приятели.Момчето обичаше да прави експерименти и направи някакъв шампоан за момичето,от който да й расте по-добре косата.Но се получи така,че от този шампоан започна да й расте брада ... и колкото и да я бръснеше,тя порастваше отново.Много искам да го гледам,но нямам никаква идея как се казва.Ако някой си го спомня,нека каже.Много ще съм ви благодарна!
    Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !

Не знам за такъв филм, но ми се струва интересен.

Много ми е познат този филм - знам че съм го гледала но не мога да се сетя кой е . Съжалявам . Не знам дали е уместно да пиша в тази тема , но не открих точна тема за въпроса ми , а не искам да правя нова тема . Та преди по jetix даваха едно сериалче , помня че имаше един комикс и каквото ставаше в комикса ставаше и в реалния живот , даваха го преди няколко години . Много искам пак да го гледам , но не знам как се казваше.
    Последно редактирано от Ninitoo : 08-28-2012 на 09:36

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Ninitoo Виж мнението
    Много ми е познат този филм - знам че съм го гледала но не мога да се сетя кой е . Съжалявам . Не знам дали е уместно да пиша в тази тема , но не открих точна тема за въпроса ми , а не искам да правя нова тема . Та преди по jetix даваха едно сериалче , помня че имаше един комикс и каквото ставаше в комикса ставаше и в реалния живот , даваха го преди няколко години . Много искам пак да го гледам , но не знам как се казваше.
    Гледала съм го и имаше един лош дето нещо се опитваше да им навреди ,и имаше една книжарница с комикси май...

Голям фен Аватара на explosion_
    Ебати филма!

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Гледала съм го и имаше един лош дето нещо се опитваше да им навреди ,и имаше една книжарница с комикси май...
    да точно така беше и мисля че главните герои бяха момче и момиче ако не се лъжа даже бяха брат и сестра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си