- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с турчин?
Явно съм те разбрал погрешно, извинявам се
помислих си, че казваш, че етноса и религията нямат значение, объркал съм се
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Да не живеем в миналото? Аха, а сигурно това, че 5 века сме били под турско робство, пък сега да се заженим за турци е нещо нормално? Пълни глупости..
Последно редактирано от Christinna : 09-01-2012 на 09:11
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Никой нв сравнявам бе душа, питах те елеметарен въпрос
Нали според вас етноса и религията нямат значение, а всичко е до човек и хората не трябва да се делят. Както казах аз имам предразсъдаци към някои етноси и религии и за това те питам теб либералната и отворената към всички етноси и религии, ти би ли имала връзка с турчин, циганин, мюсулманин и т.н.... имаш ли такива притяли и като цяло страничиш ли от такива хора, бъди честна, иначе не ми отговаряй ?
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-01-2012 на 09:34
Законът е закон,
но той врата в полето е
1. Не мога да кажа, че изобщо имам някакви супер близки приятели, независимо какви.
2. Както казах познавам хора от турски произход. Не ги отбягвам, говоря си с тях. Защо да не могат да са ми приятели?
3. С циганин не бих имала връзка. Не ме привличат. С турчин сигурно бих, ако не ми налага религията си и не ме кара да вярвам в нещата, които вярва и не изисква от мен да спазвам разни традиции и т.н. Аз нашите не спазвам и не съм религиозна, какво остава заради някой друг. И като цяло, ако е някой силно религиозен, не би ме привлякал, дори да е българин. Всмис... тея неща са ми досадни и най-много да обидя някого с безверието си..
4XCOKИ
Нямам нищо против турците, но си предпочитам българин. Все пак българското си е българско![]()
"Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."
4XCOKИ
Ахам, значи общо взето би ходила с турчин, но по възможност да е атеист, да няма турски традиции и обичаи, като говори българси да не завалва, да е с българско име, по възможност и приятелите му да са българи, защото би било доста неловко да излизате ти, той и някви негови приятели турци, с които ще си джангардисат на мексикански.... сиреч турчин без турска идентичност, разбрах те
Циганите ги дискриминираш но не искаш да си признаеш, защото теорията "не съдете хората по етнос и религия" ще пропадне
И ако става на въпрос и аз имам познати цигани, турци, помаци и т.н. с които се поздравявам и си си говоря, но това не значи, че не пазя дистанция от тях.
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-01-2012 на 10:29
Законът е закон,
но той врата в полето е
Всъщност помаците са доста различни от турците и, като цяло само религията им е една. Бях с доста негативно мнение за тях, ама уви промених си го за последната година сигурно. Поне тези, които познавам не са с турско име, не знаят турски език, бащите и дядовците им също. Единствено това, че празнуват байрям ли как им е тоя празник. Дори и при тримата, които познавам съм забелязал, че изобщо не са вярващи (въпреки, че дядовците им са) и дори си се бъзикат помежду си с това какви са и не го приемат никога на сериозно.
^^ казах, че познавам, не съм ги категоризирал
Законът е закон,
но той врата в полето е
не съм ебал туркиня и няма да го направя. би ме било гнус
4XCOKИ
не се притеснявай , би ми било странно и гадно да докосна и детенце като теб
Убивали са пра-пра дедите ни, а ти ще тръгнеш с него, та и до полов акт ще се стигне.. Не знам дали е тъпо.. и не ме интересува, НО аз съм твърдо против връзката българка/българин-турчин/туркиня..![]()
Българка да се хване с турчин си е равносилно на национално предателство . Колкото до мъжете - на тях им е разрешено , защото така им го връщаме за одеве![]()
Недей да говориш от мое име и от името на човек, който не познаваш.. Има достатъчно интернационални имена, а и двамата сме наясно, че за да просъществува подобна връзка са нужни много компромиси! Мюсюлманина, както го наричаш ти, знае че е такъв по принцип, но не се чувства такъв и тук е голямата разлика.. и той също е българин, колкото съм и аз.. така, че един ден, дай боже, нашето дете ще си е 100% българин и нищо по-различно! Който както иска да го разбира..
Ако бях жена никога не бих го направил. А в момента не бих го направил и с жена туркиня. Не е заради религията.
Не останаха ли българи...имайте малко достойнство! Как не ви е гнус да ходите с някви скапани резаци?! Ние сме се чудили как да ги изгоним и все още се чудим, а вие се чудите кой обрязан хуй да си вкарате. Съжалявам за грубия език, просто ме е яд като гледам какви абсурдни теми има!
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Спрете с тези обиди и расизми.
В този шибан форум няма ли АДМИНИ ве?
90% потребителите коментирали темата заслужаваш БАН или предупреждение. Ако това е форум спазващ българксата конституция, нека тези потребители получат своето наказание според правилата на форума.
Нарушаване на правилата по точки: 1.1, 1.4, 1.6, 1.9, 1.15,
При регистрация Вие всичките ясно заявявате, че ще спазввате правилата, както и посочениете правила в BG iPhone
"С приемането на тези правила, Вие гарантирате, че няма да пускате мнения, които са неприлични, вулгарни, сексуално ориентирани, ненавистни, заплашителни или насилствени."
=>TeenProblem.net Правила
П.П. Ако някой продължи, адъд ще му се стовари на малкия х*й
Последно редактирано от MaGuSs : 09-12-2012 на 01:47
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Не мисля,че трябва да съдим хората по религията им ..никой не избира родителите си,щом родителите му са избрали тази религия.. значи е такъв той неможе да го промени.. не съм ЗА не съм и ПРОТИВ те също са хора.. има и лоши има и добри - както при нас българите така и при турците.. зависи какъв човек е,как се държи с теб.. и определено съм за .. че има много чисти сред турците... въпрос на гледна точка..и да предполагам е по-хигиенично.. след като главичката ти е открита ..