- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с турчин?
нда да, пожелавам ти да станеш бащичко
и да видим дали така ще кажеш като видиш дъщеря си в ръцете на някъв османец ;33
Оф чак се дразна.(не наистина ;д)Аз съм расист само за турците и мангалите.Не знам кой е цървул ама май си личи.Да ходя с туркиня е все едно с циганин да ода.пффффффф Никога.Извънконтрол моля кажи ми как се казваше тая на профилната ти снимка,че яко ме кефи.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Не знам за вас ама на мен ми се струва, че усмивката Чарлин от аватара на Jus7Smil3Back почна да се секва нещо :Д
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
ама защо изобщо сравняваш нещата ;o
имаме толкова хубави и готЕни момченца, що трябва да е с турчин?
чесно, не мога да кажа че бих се отказала от нея, щото
като стана майка друго ще пея, ама по хубаво да си няма гадже
отколкото да ми води в нас турци и цигани
и да го целува и блаа
да прави секс с него.
ew
сънсет, проблем, нещо?
Incadeptus ,а ти познаваш ли авторката на темата или Jus7Smil3Back ,за да обиждаш така наляво и надясно? Айде спрете се най-накрая.Всеки има право на избор да бъде с когото си поиска.
хич не е секнала, просто ми писна да ти отговарям на тъпите, безмислени коментари :*
Ти си малоумник и туко-що сам го доказа.
Представи си следната ситуация, ти се запознаваш с някой як, красив батко, харесваш го, правите секс и после разбираш, че е турчин ? Какво ще промени това?
прочетете някой исторически роман или неисторически дори
прочетете ''железният светилник''
да им усетите болката от оковите
и нямането на свобода
и после пак си помислете като си лягате с турци
:о
и не ми обяснявайте,че е било преди Н години
ако имаха възможност и света не беше толкова развит щяха пак да ни поробят, пак да ни ограбят, пак да ни влекат надолу..
ми ппц трябва да съм от курвенце нагоре
че да си легна с някой без да знам ква религия изповядва,
от ква националност е и такива ми ти ВАЖНИ и ЕЛЕМЕНТАРНИ работки
Ми не,не схванах. Ебати хората сте,какво ви става???Нападате някой,защото е казал,че не е против турците или ходи с такива.Нали вие си ходите с българи ,кво ви засяга кой с кого ходи?Страхотни моралисти и националисти се извъдихте по тия форуми,ама на живо дали е така ,това само вие си знаете.
Както се каза по-нагоре ,от всяко правило си има изключения и нямате право да оспорвате личния избор на някой.Първо сме хора,а после сме различни.Да не говорим,че и ние българите като раса не сме най-яките на света.Да ,много добре знам какво минало имаме ,но това не оправдава действията ни в днешно време.Сложете си ръка на сърцето и кажете,че няма българи престъпници,пияници,крадци и убийци...
тая пък
с кво съм го нападнала?
как съм го нарекла?
с кво съм обидила него конкретно?
темите се за да се дискутира /брей/ в тях,
тва че не го правим като хората и го обръщаме на спор,
не е повод да се правиш на звероукротител
ае пич, трябва да си легна с някой на първата седмица,
за да не знам дали е християнин, дали родителите му са българи, къде е роден, usw