.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Как разбра, че си огнена зодия, след като местата зодиите са се изменили, от времето когато са ги определяли ?
    И тия неща не се променят от тъпи форуми и ФБ. Заради това нещата са такива, защото някой решава, че е по - лесно да направи група във ФБ, вместо наистина да свършат нещо, да не си идваш в България е единственото решение, скоро много мой познати ще напуснат България, поради основните причини.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Как разбра, че си огнена зодия, след като местата зодиите са се изменили, от времето когато са ги определяли ?
    И тия неща не се променят от тъпи форуми и ФБ. Заради това нещата са такива, защото някой решава, че е по - лесно да направи група във ФБ, вместо наистина да свършат нещо, да не си идваш в България е единственото решение, скоро много мой познати ще напуснат България, поради основните причини.
    Не съм тръгнала да се занимавам с Фейсбук и тн. Достатъчно добри неща съм правила с познатите ми и преди да съм седнала за първи път на компютър. Събирали сме се бригади от по 100 човека да чистим Родопите и река Арда, където всеки си хвърля, незнайно защо гумите от автомобила си. Опазвали сме различни застрашени видове като Египетските лешояди, които можете да ги видите в България само в Родопите. В с.Бородилово има диви пуми (кой да предположи, че такова нещо, все още съществува в България на свобода). И там сме ги опазвали от хората, които ги стреляха, хранили сме ги, грижели сме се за болните. Не ми говорете, че ми трябва фейсбук и група пикльовци, за да променя нещо. Търся само сериозни хора. До себе си имам доста, предимно природозащитници, какъвто е и баща ми, но винаги има нужда и от още. Не ми трябват хора, които ми казват ( няма как да стане, късмет, България няма да се промени, заради българския манталитет, единствения начин е да избягаме от България и тн). Именно, заради такива хора сме на това дередже, понеже са егоисти. Мислят само за себе си и собствения си мързел. Понеже, ако искате нещо да се промени трябва да станете и да го направите, а не да разчитате на някой друг пожелавайки му късмет или казвайки му "нищо няма да излезе от това" или "ще е трудно". Ми ще е трудно, като 90% от българите не си мърдат и малкия пръст за тази държава.
    Да най-лесно е да избягате. Това е егоистично, понеже за разлика от мен вие няма да се замислите какво ще стане с приятелите ви, с роднините и сънародниците ви, които ще останат тук. Като отидете в чужбина ще си щракате с пръсти от щастие, а същевременно ще се заробили още един човек в бедност в своята родина, понеже не сте направили нищо значимо, за да помогнете поне една сътба да се промени.
    Да аз имам къща в Холандия, да ще се върна там да живея, НО за разлика от вас аз искам и променям нещо тук. Не искам един ден да се чувствам виновна, че българите са в това положение и аз не съм направила нищо, а съм избягала като страхливка.
    Вие страхливци ли сте или хора с достойнство?
    Да сте чули някога Левски и всички, които са се борили за нас да си е казал трудно ще бъде и затова ще се откажа? Ако го бяха направили сега щяхте да сте още роби. Жалко за загиналите по онова време, понеже вие сами пак се поробвате да живеете в бедност, да ви тъпчат турците, които ви оправляват и да живеете в една мръсна държава, за която няма да се погрижите. Уж се нарича Майка България, а вие я убивате.
    Чужденците ни мислят за цигани. Чудите ли се защо е така. Те всяка сутрин в 5 минават и излъскват всяка една улица, даже и на село, а ние живеем сред боклуци и това не ни прави впечатление. Никой не ни харесва. Никой не казва и една добра дума за българите. Аз трябваше в Холандия да се мъкна с една книга за България и да убеждавам наистина хората, че България не е изградена от руйни. Те си мислеха, че циганските ламаринени къщи са градовете ни. Представете си с какво сме известни. В какви хора сме се превърнали, че живеем като плъхове и вместо да славим великата ни страна, ние я опозоряваме и убиваме. Засрамете се. Жал ми става от такива хора, но както и да е аз ще продължа да да се старая да напавя страната ни едно по-добро и по-красиво място за живеене, пък вие си седете на диванчетата, тъпчете се с мазни храни и чакайте някой да ви спаси. Всичко наготово нали така?
    Последно редактирано от Tikche : 08-30-2012 на 12:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си