- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бихте ли ми помогнали да променим нещо?
Доброволоци като теб не са ми притрябвали. Подобни хора обикновенно само седят някъде ...в едната ръка с цигарка, а в другата с бутилка бира (накрая и 2те мятат на земята) и само бездействат, но нареждат как да се вършат нещата вместо те да го направят, но нали не знаят как само си говорият.
Щом не би направил нещо плувай си в боклука. Знаеш ли малко са хората като мен, но подобни хора като теб ни карат да сме стиснати и нищо да не правим за другите. Имам си голяма къща, в Лозенец...баш центъра до Борисовата, имам си пари вече, от добро семейство съм , имам си къща в Холандия и мога да си дигна чукалата във всеки един момент и грам да не ми пука как живеят българите. Даже не съм на 100% българка по кръв, но по сърце въм 100 пъти по-голяма българка от теб. С това, което имам може и пръста да не си мръдна за хора като теб, но го правя. Да ти кажа ли, защо случайно и ти попадаш в моя списък? Защото по живееш в държавата, където съм родена. Друга причина няма. Всичко друго правя за хората, които заслужават, точно като тези, които ми писаха и ми предложиха да ми помогнат. Защото на 1000 човека ще има 1, който не заслужава да живее в мизерия и да тъне в боклуци, докато ходи по улиците.