.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Каква ви беше първата целувака (: ?

незнам колко ще е интересна тази тема,но се запитах .. всеки от нас се е целувал,нали така ;рр ? Е,как ви беше първата целувка (: можете да разкажете,както и да питате ако има нещо (:

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Има 956865078069 такива теми.
    http://www.teenproblem.net/forum/sea...earchid=250456
    <3 d(ˆˆ)b

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    О, писна ми от тия теми.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    О, писна ми от тия теми.
    Ми като гледам момичето е ново.Тя от къде може да знае, че има такива теми?Създала я е тая тема с цел да ни е интересно и на нас.
    Последно редактирано от sweetycherry33 : 08-29-2012 на 10:10

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Има ТЪРСАЧКА. |(
    <3 d(ˆˆ)b

на мен пък ми е интересна и понеже и аз съм нова .. новите се подкрепят .. моята първа целувка беше на 13 г. бяхме се уговорили 2 седмици преди срещата за да може и двамата да сме добре подготвени .. излязохме в едно пусто паркче, разходихме се, поговорихме си, седнахме на една пейка и млъкнахме като риби по едно време ме придърпа към себе си и ми каза че съм първата му любов (inlove) наведе се да ме целуне и аз замръзнах такъв ужас никой път не бях изпитвала както и да е... изтръпнах цалата .. много хубаво преживяване беше и никога няма да го забравя дори когато дадат финалната целувка по филмите все още потръпвам ^^

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Еми...щом искаше да се хвалиш можеше да си направиш тема и там да ни разкажеш поне нямаше да е чак толкова банално...

хем се оплаквате че има много такива теми, хем да съм си направела тема ..... пък и защо мислиш че се хваля :^)

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Няма значение моя грешка недоглеждане.

Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    Няма значение моя грешка недоглеждане.
    а цаки ?
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Хаха и кое и е хваленето, това че описва как е станала 1вата и целувка, каквато си е и темата ли ?! .... Моята първа целувка беше на 14 години и стана до една борова гора, на едни камъни,където по принцип се събират хора : ) (да не помислите 4е във гората,до това място си има стъпала, не е безлюдно) И просто стана.. ! Момчето ме прегърна и ме целуна, тръпка си е-все пак 1ва целувка.. : )

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си