.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Спри да ядеш боклуци и отивай да тичаш.
    Женско съм ;]

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Фитнес,бягане или се запиши на някакъв спорт и това комбинирано със някаква диета.Макар че HollyGolightly е права,че с диета се отслабва само временно..И все пак е трудно да се въздържиш да ядеш някои калорични храни,особено щом казваш,че обичаш да си похапваш..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    С диети се отслабва временно, ако искаш да отслабнеш за постоянно трябва това да ти стане начин на живот. И спортувай повече, не прави само едно и също всеки ден, понеже организмът ти се нагажда и няма да свалиш нищо, въпреки че според мен и сега си си добре.
    полезно

Да се спира яденето изведнъж е много грешен подход. Когато се спре изведнъж организма започва да си набавя сам необходимите му протеини и въглехидрати. Много често хората правят по една диета за 10 дни умирайки от глад свалят няколко килограма (предимно води) и след това започват по старият начин на живот. Така освен, че може да се върнат нежеланите килограми а може и да се надскочат лесно.

Моят съвет е да се запишеш на тае-бо. Има много движения, от които не само се изгарят много калории а и се стяга цялото тяло.

За храненето моят съвет е да не спираш да ядеш а просто да ограничиш нещата, които могат да забавят метаболизма и да избягваш храните с много калории.

Ако имаш воля ще ги свалиш но трябва и постоянство. Успех!

Между другото от 6 дни съм само на плодове и зеленчуци + тичане, коремни преси и други упражнения и да ви кажа, чувството да се храниш здравословно е невероятно. Тъпченето с боклуците е толкова вредно + това свалих 2 килограма

Здравей,
    Да Ти Кажа Ти Си Във Форма, Не Е Нужно Да Отслабваш, и това че въртиш крос-тренажор-а е мн Добре Мисля Само Трябва Да Пуснеш 3-5 кг И Ще си супер, няма какво да се тревожиш! Това За Водата И Чая Без Захар... По-добре Да Не Го Правиш,
    Но ще е по-полезно да ползваш кафява захар

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Не гладувай.. и приемай препоръчителната дневна доза калории, за да имаш енергия.. в интернет има калкулатор на калории, който може да ти изчисли колко трябва да приемаш..
    .. но с глад сваляш мускулна маса, а досадните мазнини пак си стоят и висят..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Izabela97 Виж мнението
    Между другото от 6 дни съм само на плодове и зеленчуци + тичане, коремни преси и други упражнения и да ви кажа, чувството да се храниш здравословно е невероятно. Тъпченето с боклуците е толкова вредно + това свалих 2 килограма
    много здравославно няма що..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от evilgirl95 Виж мнението
    Не гладувай.. и приемай препоръчителната дневна доза калории, за да имаш енергия.. в интернет има калкулатор на калории, който може да ти изчисли колко трябва да приемаш..
    .. но с глад сваляш мускулна маса, а досадните мазнини пак си стоят и висят..
    А! Най-накрая някой друг да се намери да го каже.
    Нали се сещаш, че като почнеш да се храниш, тия 2 кила ще си дойдат толкова бързо, колкото са си и отишли.

Аз започнах една диета - седем дневна , изпробвана е и няма йо-йо ефект . Ако щеш ми вярвай но още първия ден свалих почти три килограма , ако искаш пиши ми на лично и ще ти я напиша - лесна е и лесно се спазва .

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Хаха, интересно. Тия въпросни 3 килограма не си ги качила за 1 ден, нали? Тогава кое те кара да мислиш, че можеш да ги свалиш за толкова?

Свалила тя-вода... хахах

а пък авторката-викаш на яденето на некви си плодове и зелен1уци здравословно-имаш ли учебник по биология нещо а-у?
    Не казвам, че знам перфектно всичко за отслабването и диетите, ама и аз съм минала през тия хлапашките настроения да ям само плодове и ориз примерно, обаче като ти се насъберат проблеми със здравето бързичко ще отидеш да ядеш и няма да мислиш как да НЕ ядеш , а как да си спасиш поне малко организма, нооооо ти си решаваш ))) знам, че сега няма да ни послушаш, защото мисълта, че с този"режим" сваляш те е завладяла и те кара да продължаваш, даже ще намалиш храната още повече...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    спорт му е майката !

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Хаха, интересно. Тия въпросни 3 килограма не си ги качила за 1 ден, нали? Тогава кое те кара да мислиш, че можеш да ги свалиш за толкова?
    Не не съм ги качила за един ден , качих ги това лято . И това което ме накара да мисля че съм ги свалила е цифричките на кантара , а съм 100% сигурна че кантара си е верен , а и както казах не е точно три килограма , а два и нещо си . Да , абсолютно възможно е да ги сваля ако метаболизма ми се е забързал и съм прекарала доста време в тоалетната . А по принцип метаболизма ми е доста бавен .

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Ти кантар недей да гледаш.. и аз преди кантара гледах като гладувах по няколко дена и си викай ей свалила съм 3 кела.. взимаш си един метър и отчиташ истинския напредък.. така най добре можеш да разбереш до къде си стигнала с отслабването..

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    А! Най-накрая някой друг да се намери да го каже.
    Нали се сещаш, че като почнеш да се храниш, тия 2 кила ще си дойдат толкова бързо, колкото са си и отишли.
    ами аз след като си ги сваля няма да ям по колкото ядях преди това.. ще си ям от всичко но няма да е прекалено и няма как да си ги набавя след като няма да прекалявам И не мисля, че с ядене на плодове и зеленчуци може да ми стане нещо + това казах, че се движа а не само да гладувам

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Само внимавай с диетите защото една моя приятелка дето беше луднала по диети преди две години, когато беше на 14 изпробва какви ли не "изпитани" диети и сега е с гастрит, диабет и нередовен цикъл. При това тия диети и бяха препоръчани от някаква "много известна диетоложка". С други думи- сега се развиваш, няма нищо лошо в спортуването и здравословното хранене, но изключиш ли дадени храни от менюто организмът страда.

С чай и вода няма да е трайно само ще си навредиш, храни се здравословно и повечко спорт.

Хапвай често,но по-малко

Ай спрете с тва отслабване,ядеш здравословно и спортуваш!!!!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си