- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам да отслабна
Спри да ядеш боклуци и отивай да тичаш.
Женско съм ;]
Фитнес,бягане или се запиши на някакъв спорт и това комбинирано със някаква диета.Макар че HollyGolightly е права,че с диета се отслабва само временно..И все пак е трудно да се въздържиш да ядеш някои калорични храни,особено щом казваш,че обичаш да си похапваш..![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Да се спира яденето изведнъж е много грешен подход. Когато се спре изведнъж организма започва да си набавя сам необходимите му протеини и въглехидрати. Много често хората правят по една диета за 10 дни умирайки от глад свалят няколко килограма (предимно води) и след това започват по старият начин на живот. Така освен, че може да се върнат нежеланите килограми а може и да се надскочат лесно.
Моят съвет е да се запишеш на тае-бо. Има много движения, от които не само се изгарят много калории а и се стяга цялото тяло.
За храненето моят съвет е да не спираш да ядеш а просто да ограничиш нещата, които могат да забавят метаболизма и да избягваш храните с много калории.
Ако имаш воля ще ги свалиш но трябва и постоянство. Успех!
Между другото от 6 дни съм само на плодове и зеленчуци + тичане, коремни преси и други упражнения и да ви кажа, чувството да се храниш здравословно е невероятно. Тъпченето с боклуците е толкова вредно + това свалих 2 килограма![]()
Здравей,
Да Ти Кажа Ти Си Във Форма, Не Е Нужно Да Отслабваш, и това че въртиш крос-тренажор-а е мн ДобреМисля Само Трябва Да Пуснеш 3-5 кг И Ще си супер, няма какво да се тревожиш! Това За Водата И Чая Без Захар... По-добре Да Не Го Правиш,
Но ще е по-полезно да ползваш кафява захар![]()
Не гладувай.. и приемай препоръчителната дневна доза калории, за да имаш енергия.. в интернет има калкулатор на калории, който може да ти изчисли колко трябва да приемаш..
.. но с глад сваляш мускулна маса, а досадните мазнини пак си стоят и висят..
Аз започнах една диета - седем дневна , изпробвана е и няма йо-йо ефект . Ако щеш ми вярвай но още първия ден свалих почти три килограма , ако искаш пиши ми на лично и ще ти я напиша - лесна е и лесно се спазва .
Хаха, интересно. Тия въпросни 3 килограма не си ги качила за 1 ден, нали? Тогава кое те кара да мислиш, че можеш да ги свалиш за толкова?
Свалила тя-вода... хахах
а пък авторката-викаш на яденето на некви си плодове и зелен1уци здравословно-имаш ли учебник по биология нещо а-у?
Не казвам, че знам перфектно всичко за отслабването и диетите, ама и аз съм минала през тия хлапашките настроения да ям само плодове и ориз примерно, обаче като ти се насъберат проблеми със здравето бързичко ще отидеш да ядеш и няма да мислиш как да НЕ ядеш , а как да си спасиш поне малко организма, нооооо ти си решаваш))) знам, че сега няма да ни послушаш, защото мисълта, че с този"режим" сваляш те е завладяла и те кара да продължаваш, даже ще намалиш храната още повече...
Не не съм ги качила за един ден , качих ги това лято . И това което ме накара да мисля че съм ги свалила е цифричките на кантара , а съм 100% сигурна че кантара си е верен , а и както казах не е точно три килограма , а два и нещо си . Да , абсолютно възможно е да ги сваля ако метаболизма ми се е забързал и съм прекарала доста време в тоалетната . А по принцип метаболизма ми е доста бавен .
Ти кантар недей да гледаш.. и аз преди кантара гледах като гладувах по няколко дена и си викай ей свалила съм 3 кела.. взимаш си един метър и отчиташ истинския напредък.. така най добре можеш да разбереш до къде си стигнала с отслабването..
ами аз след като си ги сваля няма да ям по колкото ядях преди това.. ще си ям от всичко но няма да е прекалено и няма как да си ги набавя след като няма да прекалявамИ не мисля, че с ядене на плодове и зеленчуци може да ми стане нещо + това казах, че се движа а не само да гладувам
![]()
Само внимавай с диетите защото една моя приятелка дето беше луднала по диети преди две години, когато беше на 14 изпробва какви ли не "изпитани" диети и сега е с гастрит, диабет и нередовен цикъл. При това тия диети и бяха препоръчани от някаква "много известна диетоложка". С други думи- сега се развиваш, няма нищо лошо в спортуването и здравословното хранене, но изключиш ли дадени храни от менюто организмът страда.
С чай и вода няма да е трайно само ще си навредиш, храни се здравословно и повечко спорт.