- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Джъстин Бийбър с роля в „Семейство Симпсън”
http://www.teenproblem.net/a/9-coolt...istvo-simpsan/
Ще ме накара да намразя любимото си детско![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Офффф бахти тоя не мога да го понасям
не че не мога де,немам против него нищо,но ся да озвучава детски ;д дд д д дддддддд
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Haha . Jalko e . Nai-malkoto , che smesvash bulgarski s angliiski. Mnogo si 'awesome' napravo ne moga da ti se naradvam i kato gledam imahs oshte milioni fenove po sveta. I daa prav sii .. suvsem nishto ne e postignal to golqm praz da jiveesh v mizeria i .. i zvednuj da si edin ot nai - izvestnite hora v sveta
. Spi spokoino postignal si mnogo poveche , izkara 6 po angliiski .. Oww..bravo ! Obache Sashence da ti kaja li milichuk neshto dori i da ne si go priznavash cql jivot shte si navit da te haresvat momichetat kolkoto nego i da si razmenite mestata
:* :*
А още по-жалко е как смесваш кирилица с латиница. Аз съм awesome без да имам хиляди фенове по света, нито искам да бъда "един от най-известните хора на света" за хора като тебе.. Ето каква е реалността- като питам баба ми кой е Джъстин Бийбър, тя ми казва "Ооо... никаква идея си нямам", но като питам баба ми кои са The Beatles отговора далеч не е същия. Ако беше някоя по-интелигентна щеше да знаеш, че има далеч по велики музикални икони, които от нищото са станали икони, но не ти си заблудена тийнейджърка, която си няма никаква представа от музика. Аз не съм ти никакво "Сашенце", а съм мастър Александър и ако искаш да знаеш, че ми е през хуя дали ме харесват някви тъпи, заблудени 13-14 годишни момиченца (каквато предполагам си и ти), така че имаш моето позволение да се нагълташ с отрова за мишки или да си прережеш вените..
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Лол, чак пък в Симпсън да го вкарат.. Не го следя, ама преди ми беше любимата анимация. ;/ Жалко. Навсякъде се опитват да го набутат тоя.