- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какво да съчетая тези боти ? ( Първи учебен ден)
Тези обувки са за боклука.Жалка имитация на Christian Louboutin.Не се обиждайте,само си казвам мнението.
Точно пък тази рокля се носи с обувки и в никакъв случай с такива боти.И какво толкова се впрягаш за тоя първи учебен ден,като че си първолак!Чудите се къде да изхарчите парите на родителите си .Отгоре на всичко на 15г. с такива високи обувки ще изглеждаш меко казано смешна.Омръзна ми да гледам дечурлига ,обути с 12-15 см ток с цел да изглеждат по-големи.Спрете с тая чалга ,бе!Аман от подражателки на Пайнер...
Стига обиждай така момичето! Сигурна съм, че дори не си я видяла как изглежда, нито пък знаеш на колко еИ що да не ги харчи, ако имат много? А и от къде знеш, че сама не си ги изкарва? Айде стига с тва, щяла да изглежда смешно...
Иначе ботите хич не ми изглеждат като за септемрви, все още е доста топло![]()
Едит:
Сега видях,че момичето е 11 клас,НО е споменала ,че е дребничка,което отново ще направи визията и смешна с тези чипици.
А и на мен тези боти ми се струват крайно неподходящи и неудобни за училище.И пак ще завърша с думите..
Писна ми от подражателките на Пайнера!
Роклята, която си си поръчала, според мен е за сандали на платформа. Или на токче, но аз бих сложила платформи. Обувките са имитация на Кристиан Лубутен, да, но не всички имаме по 2 бона за чифт обувки, нали? Защо да е "жалка" имитацията, аз ги видях на живо и изглеждаха добре, въпреки че по принцип не разчитам на Тенденз за качество. Стига с тея простотии, че били като за "лелка", ако стилът ти е на дама можеш да ги обуеш спокойно, ако стилът ти е на малко момиче - трябва да обуеш обувки като за малко момиче. Момичетата на тези и по-ранни години започват да ходят с по-елегантни обувки и не разбирам кое му е чалгарското. Само моля не ги обувай с рокля и недей ако е твърде топло, защото ще изглежда изключително нелепо. Първо си преценявай тоалетите не по това какъв цвят са и какво им подхожда, а дали са подходящи за сезона, второ дали си подхожда цялото КАТО СТИЛ и чак тогава идва цвета. : ]
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://www.chictopia.com/photo/show/...r-boots-jumper
http://www.chictopia.com/photo/show/...campbell-heels
http://www.chictopia.com/photo/show/...ellmafia-dress
http://www.chictopia.com/photo/show/...ots-chanel-bag
На мен ми допада, и вероятно ще съм така . Но с по-късите боти https://tendenzstore.com/index.php?m...h6u2h2gen3n0ut
Нагоре имаше някаква снимка на скини панталон черен, бяла риза, такива боти и червено червило си спомням, че имаше. То изглеждаше добре.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Роклята не е за ботиИначе и на мен ми харесва много. И двете са хубави поотделно, но не ги съчетавай. Виждам, че харесваш Шер Лойд , която прави такива изумени и готини съчетания ;д Но с тея двете или ще ти е жега на крачката, или бахър на цялото тяло. : )
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хахаха това ме изкефи. Имам една приятелка, луда фенка на Loboutin, това ми прозвуча все едно тя го е казала![]()
Иначе до авторката- температурите обикновено са високи, най-много да превали следобед. Горе-долу това е картината последните десетина години. Тия боти не бих ги сложила, без значение от ръста. Ако все пак си държиш на тях, предлагам три варианта:
1) Пола тип молив с висока талия, дължина до коленете или под коляното. Този модел и дължина ще удължат краката оптически. Комбинирана с прибрана в нея риза (ама не бяла или поне не от класическия "униформа" тип). Може да комбинираш със съответстващ шал
2) Плисирана по-къса поличка и весела блузка.
3) клин в бежов нюанс, туника и голям шал.
Има един сайт polyvore.com Отиваш на раздела Ask и задаваш въпроса. Ще ти отговорят момичета от цял свят и даже може да ти съставят цялостна визия. Понякога дават интересни идеи.
Усмивки и забавления на първия учебен ден.
против ботите съм ,но съм на мнение,че високите обувки стоят добре именно на дребните момичета! а не 175 със 15сантиметров ток.. извинете
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
да съм казала ,че високите момичета не могат да носят токчета? носи си всеки ден ,ако искаш просто нека бъдат 8-10 см
Когато нося, нося 12Височината ми е хубаво качество, не нещо, от което трябва да се срамувам или да го крия.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ама разбира се,че е така.не съм казала нищо лошо.просто казах ,че на дребно момиче отиват високи обувки![]()
На дребно момиче МНОГО високите обувки и скъсяват краката като видиш колко е обувката и колко е крака.Всеки има право да си носи каквото иска , това е въпрос на стил.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И мустака ли?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хахаха радвам се, че помогнах все пак. Пристрастих се към тоя сайт от известно време.
Колкото до високите обувки- прекалено високите не отиват на никой. Или ще стърчиш или ще изглеждаш странно. А и модела на обувката е много важен. Поне това е моето мнение. Аз самата съм 1,73 и минавам за висока сред моите приятели, но никога не съм се притеснявала от високи токове.
Да се комплексират тия около мен!