.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 117
    Повече от фен Аватара на marrcandy
    Тези обувки са за боклука.Жалка имитация на Christian Louboutin.Не се обиждайте,само си казвам мнението.

И всичко това за 1 час в даскало...

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Значи.. поръчах си тази рокличка ( http://www.koketna.com/parti-rokli/roklya-kiara-1 ) и ботите. Ако е топло ще съчетая роклята със балеринки ( Такива поне имам 3 чифта черни. )
    Точно пък тази рокля се носи с обувки и в никакъв случай с такива боти.И какво толкова се впрягаш за тоя първи учебен ден,като че си първолак!Чудите се къде да изхарчите парите на родителите си .Отгоре на всичко на 15г. с такива високи обувки ще изглеждаш меко казано смешна.Омръзна ми да гледам дечурлига ,обути с 12-15 см ток с цел да изглеждат по-големи.Спрете с тая чалга ,бе!Аман от подражателки на Пайнер...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от SuzanFletcher Виж мнението
    Точно пък тази рокля се носи с обувки и в никакъв случай с такива боти.И какво толкова се впрягаш за тоя първи учебен ден,като че си първолак!Чудите се къде да изхарчите парите на родителите си .Отгоре на всичко на 15г. с такива високи обувки ще изглеждаш меко казано смешна.Омръзна ми да гледам дечурлига ,обути с 12-15 см ток с цел да изглеждат по-големи.Спрете с тая чалга ,бе!Аман от подражателки на Пайнер...

Стига обиждай така момичето! Сигурна съм, че дори не си я видяла как изглежда, нито пък знаеш на колко е И що да не ги харчи, ако имат много? А и от къде знеш, че сама не си ги изкарва? Айде стига с тва, щяла да изглежда смешно...

Иначе ботите хич не ми изглеждат като за септемрви, все още е доста топло

Едит:
    Сега видях,че момичето е 11 клас,НО е споменала ,че е дребничка,което отново ще направи визията и смешна с тези чипици.
    А и на мен тези боти ми се струват крайно неподходящи и неудобни за училище.И пак ще завърша с думите..
    Писна ми от подражателките на Пайнера!

Цитирай Първоначално написано от stepup_7344 Виж мнението
    http://prikachi.com/images/783/5219783G.jpg На мене това доста ми допада,става да се съчетае с всичко (може да го обуеш с някакви равни обувки,пантофки)
    Аз бих с UGG
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    АМА АЗ НЕ ВИ ИСКАМ МНЕНИЕТО ДАЛИ ЩЕ МИ СЕДЕЯТ ДОБРЕ НА ГОДИНИТЕ ИЛИ НЕ. ПРОСТО ПИТАМ ДАЛИ СТАВАТ СЪС РОКЛЯТА. Е АМАН.

Роклята, която си си поръчала, според мен е за сандали на платформа. Или на токче, но аз бих сложила платформи. Обувките са имитация на Кристиан Лубутен, да, но не всички имаме по 2 бона за чифт обувки, нали? Защо да е "жалка" имитацията, аз ги видях на живо и изглеждаха добре, въпреки че по принцип не разчитам на Тенденз за качество. Стига с тея простотии, че били като за "лелка", ако стилът ти е на дама можеш да ги обуеш спокойно, ако стилът ти е на малко момиче - трябва да обуеш обувки като за малко момиче. Момичетата на тези и по-ранни години започват да ходят с по-елегантни обувки и не разбирам кое му е чалгарското. Само моля не ги обувай с рокля и недей ако е твърде топло, защото ще изглежда изключително нелепо. Първо си преценявай тоалетите не по това какъв цвят са и какво им подхожда, а дали са подходящи за сезона, второ дали си подхожда цялото КАТО СТИЛ и чак тогава идва цвета. : ]
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    ilivewheretheskyends
    Между другото , имаше един сайт в който си избираш дрехи и правиш тоалет и даже имаше една тема в която пускаш look-a и следващия ти го оценява... Как се казваше? Искам да видя как ще седят по няколко начина.

Нагоре имаше някаква снимка на скини панталон черен, бяла риза, такива боти и червено червило си спомням, че имаше. То изглеждаше добре.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Нагоре имаше някаква снимка на скини панталон черен, бяла риза, такива боти и червено червило си спомням, че имаше. То изглеждаше добре.
    Aз първо така си и мислех да ги съчетая, но нещо ме тласна към роклята и я поръчах. ;D

Роклята не е за боти Иначе и на мен ми харесва много. И двете са хубави поотделно, но не ги съчетавай. Виждам, че харесваш Шер Лойд , която прави такива изумени и готини съчетания ;д Но с тея двете или ще ти е жега на крачката, или бахър на цялото тяло. : )
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Аз съм за първите боти.

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    Тези обувки са за боклука.Жалка имитация на Christian Louboutin.Не се обиждайте,само си казвам мнението.
    Хахаха това ме изкефи. Имам една приятелка, луда фенка на Loboutin, това ми прозвуча все едно тя го е казала

Иначе до авторката- температурите обикновено са високи, най-много да превали следобед. Горе-долу това е картината последните десетина години. Тия боти не бих ги сложила, без значение от ръста. Ако все пак си държиш на тях, предлагам три варианта:

1) Пола тип молив с висока талия, дължина до коленете или под коляното. Този модел и дължина ще удължат краката оптически. Комбинирана с прибрана в нея риза (ама не бяла или поне не от класическия "униформа" тип). Може да комбинираш със съответстващ шал
    2) Плисирана по-къса поличка и весела блузка.
    3) клин в бежов нюанс, туника и голям шал.

Има един сайт polyvore.com Отиваш на раздела Ask и задаваш въпроса. Ще ти отговорят момичета от цял свят и даже може да ти съставят цялостна визия. Понякога дават интересни идеи.

Усмивки и забавления на първия учебен ден.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    против ботите съм ,но съм на мнение,че високите обувки стоят добре именно на дребните момичета! а не 175 със 15сантиметров ток.. извинете

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    против ботите съм ,но съм на мнение,че високите обувки стоят добре именно на дребните момичета! а не 175 със 15сантиметров ток.. извинете
    Аз като съм 175 с какво да отида на официално събитие? С маратонки? Не ходя всеки ден на токчета като ниските момичета, но понякога се налага.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Правилно

Благодаря мнооого мноого и на autumn_eyes, от два дни се чудя как беше този сайт ( polyvore )

Град
    Manhattan *
    да съм казала ,че високите момичета не могат да носят токчета? носи си всеки ден ,ако искаш просто нека бъдат 8-10 см

Когато нося, нося 12 Височината ми е хубаво качество, не нещо, от което трябва да се срамувам или да го крия.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Manhattan *
    ама разбира се,че е така.не съм казала нищо лошо.просто казах ,че на дребно момиче отиват високи обувки

На дребно момиче МНОГО високите обувки и скъсяват краката като видиш колко е обувката и колко е крака. Всеки има право да си носи каквото иска , това е въпрос на стил.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    ilivewheretheskyends

That's IT.

И мустака ли?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Хахаха радвам се, че помогнах все пак. Пристрастих се към тоя сайт от известно време.
    Колкото до високите обувки- прекалено високите не отиват на никой. Или ще стърчиш или ще изглеждаш странно. А и модела на обувката е много важен. Поне това е моето мнение. Аз самата съм 1,73 и минавам за висока сред моите приятели, но никога не съм се притеснявала от високи токове.
    Да се комплексират тия около мен!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си