- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какво да съчетая тези боти ? ( Първи учебен ден)
С каишка винаги са ми харесвали повече подобни модели, но трябва да имаш много фини крака, за да стои добре, а аз за съжаление не мога много да си го позволя. ;д Твоите са слабички, така че ще ти отиват според мен.![]()
мен мн ме кефят момичета с такива боти.. обаче не ми се връзват тез роклички с боти затуй облечи дънки с няква ризка стегната .. или клинче с нещо по широко нагоре![]()
Колко санта са тези боти? Бях с 15-ки, тънък ток, на една приятелка скоро. Егати, пръстите ми се смачкаха вътре :Д Дано ботите са по-удобни :Д
Everything changes, but beauty remains ...
според сайта им 16 с 6 платформа, но наживо не ми изглеждаха толкова, а аз имам точно око за такива неща ;д
Трябва да разбират. Не да ми казва "това са момичешки неща, аз не се интересувам" Не е гейско да имаш вкус как да се облича момичето до теб.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
с едно клинче черно/червено ... и една по разголена блуза нагореще приличаш малко на.......... ама кво ти пука
![]()
Woah, I almost gave a fuck. Try again!
Жоли92(Никът ти така ли се чете, тези букви са си объркващи)-да ти кажа, на толкова си ми изглеждат-15-16. Бая височки са, ако трябва да съм честна, не ми и харесват много, нещо специално ботите на чалга ми бият. Особено първите. Но, могат да се съчетаят добре със сигурност.
Джоли трябва да бъде уж ;д
Ами не знам, аз имам едни 13.5, които изглеждат по-високи от тези. Няма да са некомфортни , защото им е 10 наклона, което е идеално. На мен ми харесват, но много зависи как ги съчетаеш. Има едни с брокат сребърен и златен по тях, те са чалга определено. Но тея могат да бъдат страшно стилни, стига стила ти да е на дама, не на "фъргай салфеткито брат ме"
Аз много се чудя има такъв модел боти и ботуши и размишлявам кои да си взема. Просто единствените ми ботуши с висок ток починаха миналата година ;д и ми трябва нещо по-така да имам през зимата. Някакъв съвет боти или ботуши? Иначе са съвършено еднакви.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да де, Джоли :Д
М, то зависи от модела и как ще ги носиш. Аз имам боти на платформа, ботуши на ток(за които дадох мнооого пари и ме боли сърцето, че съм ги обула 4-5 пъти) и сега си търся готини боти на 10-12см ДЕБЕЛ ток. Но да не са елегантни, трябват ми за ежедневието. Разгледай, то зависи и от стила ти.
На мен стила ми е различен всеки денХодя и с токчета, и с ботуши тип UGG. Харесала съм специално тоя модел и питах дали да са боти или ботуши?
бтв тая колекция цялата им е имитации на Лубутен, което мен лично много ме радва ;дд И малко ме тревожи да не видя лелка, която да бере домати на село с такива, но все пак ... : ) Обожавам стила му, но 2 бона за обувки - мерси.
https://tendenzstore.com/index.php?m...vgep4jjsdkdsd5 има кожени, велурени и лачени
https://tendenzstore.com/index.php?m...vgep4jjsdkdsd5 кожени, лачени и разни цветни ;д
едит: лачените боти са малко по-изрязани https://tendenzstore.com/index.php?m...vgep4jjsdkdsd5
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А, не, ботушите са покъртителни. Взимай боти.
;дд По принцип аз повече харесвам ботуши и някак са по-елегантни, но мисля, че ботите наистина са по-добре в тоя случай. Ботушите са малко прекалено стил Елза Парини.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Вероятно авторката в този момент е вече на училище, но за мен тези боти са ужааааааааааааасТ!
Много са помпозни, а аз си падам по семпли тоалети и обувки. Ще ме прощавате!
Разгледах първата страница и единственото съчетание, които долу-горе ми хареса е това: 1 НО с уговорката за слаби крака, пък и ботите никъде не се вместват...![]()
Аз ще съм с тази рокля следобед /не е купувана за случая/ и с равни обувки, щото съм висока и имам божествен крак.Е, това се подразбира, щото както се вижда съм Богиня...
/шегувам се, разбира се/
Уаауу!!! Колко са високи тези боти!!!?? Връз високички са за първи учебен ден. Аз днеска бях с летни ботуши(без ток са,скокс![]()
Ами с прилепнали дънки ще ти отиват ботите.
![]()
Последно редактирано от ~The Smile~ : 09-17-2012 на 07:30