.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 117 от общо 117
    Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    С каишка винаги са ми харесвали повече подобни модели, но трябва да имаш много фини крака, за да стои добре, а аз за съжаление не мога много да си го позволя. ;д Твоите са слабички, така че ще ти отиват според мен.

мен мн ме кефят момичета с такива боти.. обаче не ми се връзват тез роклички с боти затуй облечи дънки с няква ризка стегната .. или клинче с нещо по широко нагоре

Цитирай Първоначално написано от lubo_4yka Виж мнението
    мен мн ме кефят момичета с такива боти.. обаче не ми се връзват тез роклички с боти затуй облечи дънки с няква ризка стегната .. или клинче с нещо по широко нагоре
    ;оо момче, което има вкус за дрехи ?!?! Край, идвай вкъщи, мой си ! ;дддд
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    ;оо момче, което има вкус за дрехи ?!?! Край, идвай вкъщи, мой си ! ;дддд
    май не е много на добре да е толкова навътре в нещата

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Само аз ли съм на мнение, че тия боти не са за това време?! (разликата ще е 4-5 градуса мааакс надолу от сега ).
    Мда бе да, прекрасен съвет.

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ СтЕгни се. Пак не е за тях.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Колко санта са тези боти? Бях с 15-ки, тънък ток, на една приятелка скоро. Егати, пръстите ми се смачкаха вътре :Д Дано ботите са по-удобни :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Колко санта са тези боти? Бях с 15-ки, тънък ток, на една приятелка скоро. Егати, пръстите ми се смачкаха вътре :Д Дано ботите са по-удобни :Д
    според сайта им 16 с 6 платформа, но наживо не ми изглеждаха толкова, а аз имам точно око за такива неща ;д

Цитирай Първоначално написано от phoeebe Виж мнението
    май не е много на добре да е толкова навътре в нещата
    Трябва да разбират. Не да ми казва "това са момичешки неща, аз не се интересувам" Не е гейско да имаш вкус как да се облича момичето до теб.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

с едно клинче черно/червено ... и една по разголена блуза нагоре ще приличаш малко на.......... ама кво ти пука
    Woah, I almost gave a fuck. Try again!

Жоли92(Никът ти така ли се чете, тези букви са си объркващи)-да ти кажа, на толкова си ми изглеждат-15-16. Бая височки са, ако трябва да съм честна, не ми и харесват много, нещо специално ботите на чалга ми бият. Особено първите. Но, могат да се съчетаят добре със сигурност.

Джоли трябва да бъде уж ;д
    Ами не знам, аз имам едни 13.5, които изглеждат по-високи от тези. Няма да са некомфортни , защото им е 10 наклона, което е идеално. На мен ми харесват, но много зависи как ги съчетаеш. Има едни с брокат сребърен и златен по тях, те са чалга определено. Но тея могат да бъдат страшно стилни, стига стила ти да е на дама, не на "фъргай салфеткито брат ме"
    Аз много се чудя има такъв модел боти и ботуши и размишлявам кои да си взема. Просто единствените ми ботуши с висок ток починаха миналата година ;д и ми трябва нещо по-така да имам през зимата. Някакъв съвет боти или ботуши? Иначе са съвършено еднакви.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Да де, Джоли :Д
    М, то зависи от модела и как ще ги носиш. Аз имам боти на платформа, ботуши на ток(за които дадох мнооого пари и ме боли сърцето, че съм ги обула 4-5 пъти) и сега си търся готини боти на 10-12см ДЕБЕЛ ток. Но да не са елегантни, трябват ми за ежедневието. Разгледай, то зависи и от стила ти.

На мен стила ми е различен всеки ден Ходя и с токчета, и с ботуши тип UGG. Харесала съм специално тоя модел и питах дали да са боти или ботуши?
    бтв тая колекция цялата им е имитации на Лубутен, което мен лично много ме радва ;дд И малко ме тревожи да не видя лелка, която да бере домати на село с такива, но все пак ... : ) Обожавам стила му, но 2 бона за обувки - мерси.
    https://tendenzstore.com/index.php?m...vgep4jjsdkdsd5 има кожени, велурени и лачени
    https://tendenzstore.com/index.php?m...vgep4jjsdkdsd5 кожени, лачени и разни цветни ;д
    едит: лачените боти са малко по-изрязани https://tendenzstore.com/index.php?m...vgep4jjsdkdsd5
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

А, не, ботушите са покъртителни. Взимай боти.

;дд По принцип аз повече харесвам ботуши и някак са по-елегантни, но мисля, че ботите наистина са по-добре в тоя случай. Ботушите са малко прекалено стил Елза Парини.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на Богиня
    Вероятно авторката в този момент е вече на училище, но за мен тези боти са ужааааааааааааасТ!
    Много са помпозни, а аз си падам по семпли тоалети и обувки. Ще ме прощавате!
    Разгледах първата страница и единственото съчетание, които долу-горе ми хареса е това: 1 НО с уговорката за слаби крака, пък и ботите никъде не се вместват...

Аз ще съм с тази рокля следобед /не е купувана за случая/ и с равни обувки, щото съм висока и имам божествен крак. Е, това се подразбира, щото както се вижда съм Богиня... /шегувам се, разбира се/

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Уаауу!!! Колко са високи тези боти!!!?? Връз високички са за първи учебен ден. Аз днеска бях с летни ботуши(без ток са,скокс Ами с прилепнали дънки ще ти отиват ботите.
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 09-17-2012 на 07:30

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си