- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво смятате за даренията в църквите?
НЯМАМ ИМЕН ДЕН.НЕ БИХ КАЗАЛ,ЧЕ ДИГАМ КУПОН НА КОЛЕДА И ВЕЛИКДЕН.ПРОСТО МИ ХАРЕСВАТ ТЕЗИ ПРАЗНИЦИ.И НЕ ХОДЯ НА ЦЪРКВА НА ТЯХ.ПРОСТО КУПУВАМЕ НЕЩО ПО-СПЕЦИАЛНО ЗА ЯДЕНЕ И ГОТОВО.А И ВСЕ ПАК И АТЕИСТ ДА СИ,ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ПРАЗНУВА НЕЩО,КАКВОТО И ДА Е ТО
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Напротив. Моята философия е, че когато правиш нещо- трябва да го правиш наистина. Когато не вярваш в Бог, ти не вярваш нито в сина Му, нито в рождението на сина Му, нито във възкресението, нито в светците, чиито имена носим. Казах , че просяците са нагли същества. Виждал си вероятно хора, които продават някакви малки неща за жълти стотинки, те не са просяци и заслужават уважение и помощ, но мангалът, който само ми се оплаква от държавата - Е НЕ !
Когато си атеист, ти не бива да вярваш в абсолютно никакви религиозни неща и не бива да празнуваш религиозните празнициЗащото е глупаво да се биеш в гърдите "аз съм атеист" , а реално да не си.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Съгласен съм с Вашето мнение, мила госпожице. Хората в днешно време пренебрегват сериозността на своите вярвания и са готови да направят компромиси с убежденията си, да ги нагаждат според собствените си илюзии и потребности. А това, за човек, който държи на себе си и има стандарти, е немислимо. Простете ми за забележката, но Коледата е всъщност езически празник, който християните са си откраднали, или просто им е било по-лесно да го нарекат Рождество Христово, отколкото да премахнат такъв древен празник като честването на зимното слънцестоене. Естествено раждането на Иисус Христос е просто символично обрисуване именно на този астрономически процес. На 23-24 декември денят е най-кратък, а на 25 декември Слънцето вече започва да се "изкачва" все повече на хоризонта, т.е. един вид Слънцето се възражда, носейки живот и щастие.
Простете, малко се увлякох.
Но с всичко останало съм съгласен, мнението Ви и стилът Ви ми допадат. Ще си позволя да "почерпя" Вас с частица от моето настроение, меланхоличният оттенък на поредният облачен вторник:
http://www.youtube.com/watch?v=HMnrl0tmd3k
А защо да не прибавим и малко дъжд? Дъждът прави всичко по-добро.....
http://www.rainymood.com/
Последно редактирано от Doctor_Satan : 09-18-2012 на 18:59