.
Резултати от 1 до 25 от общо 213

Threaded View

Голям фен
    Сериозно, аз съм жив пример за това как човек като се отърве от наложените от обществото представи за реалност - добро и лошо, просто светът изглежда по друг начин. Изглежда неопределен. Ето они ден отидох да асистирам в болницата, да гледам, да видя дали ще ми хареса, понеже ще следвам медицина. И бях в септична хирургия - там дето режат възможно най-гнусните работи. Влизайки в операционната, заварвам човек, на който половината му черва са извадени навън - правят му херния. На повечето хора би им станало зле, на мен абсолютно нищо ми нямаше. Това е защото не вярвам, че като видя черва и кървища, то непременно трябва да повръщам и да ми става зле. Та същото може да се приложи навсякъде. Виждал съм какви ли не неща, от който бихте драйфали месеци наред, а на мен няма да ми мигне окото. Така че не знам за кой, определението на нещата, особенно пък определението за живота от религията, би било от някаква полза. Това води единствено до възприемане на чужда гледна точка, и до възпрепятстване при извършването на определени действия в живота, просто защото някой ти е казал, че така трябва. Доста тъпичко....
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 09-19-2012 на 22:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си