- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- по време на менструацията ..
А,някои от вас споменават за болки в кръста 4-5 дена преди началото на менструацията,което ми напомня,че понякога и аз имам такива...
Например в средата на лятото(месец юли) 4 дена преди да ми дойде имах адска болка в кръста.Появи се в 4 следобед и продължи до другия ден. Болеше точно най-надолу в кръста от дясната страна и усещането беше непоносимо.А вечерта като си легнах такива болки бяха,чак се уплаших да нямам спукан апандисит,щото същия ден бях изяла 50g семки(половин пакетче от 100g) и се опитвах да си спомня за сестрата на една моя позната,дето я оперираха и дето като ми дойдоха на гости сестрата ми показа шева си и каза,че много я сърбяло там,ама не трябвало да се чеше да не стане нещо.Тя ми беше показала шева от лявата страна,а ме болеше от дясната и тогава се успокоих.Знам,че това беше тъпо,но поне ме успокои малко,а и като легнах на дясната страна,т.е. притисках мястото на болката,и ми стана по-добре и на сутринта болката даже изчезна.
Според вас тампони от 0.99 стотинки дали ще са хубави?Не знам колко бройки са,но знам че са на Laura(продуктите на марката ги има в Penny Market),а техните превръзки са много хубави,лично на мен повече ми харесват и са ми по-удобни от Always Ultra...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥