.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

А,някои от вас споменават за болки в кръста 4-5 дена преди началото на менструацията,което ми напомня,че понякога и аз имам такива...

Например в средата на лятото(месец юли) 4 дена преди да ми дойде имах адска болка в кръста.Появи се в 4 следобед и продължи до другия ден. Болеше точно най-надолу в кръста от дясната страна и усещането беше непоносимо.А вечерта като си легнах такива болки бяха,чак се уплаших да нямам спукан апандисит,щото същия ден бях изяла 50g семки(половин пакетче от 100g) и се опитвах да си спомня за сестрата на една моя позната,дето я оперираха и дето като ми дойдоха на гости сестрата ми показа шева си и каза,че много я сърбяло там,ама не трябвало да се чеше да не стане нещо.Тя ми беше показала шева от лявата страна,а ме болеше от дясната и тогава се успокоих.Знам,че това беше тъпо,но поне ме успокои малко,а и като легнах на дясната страна,т.е. притисках мястото на болката,и ми стана по-добре и на сутринта болката даже изчезна.

Според вас тампони от 0.99 стотинки дали ще са хубави?Не знам колко бройки са,но знам че са на Laura(продуктите на марката ги има в Penny Market),а техните превръзки са много хубави,лично на мен повече ми харесват и са ми по-удобни от Always Ultra...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy Виж мнението

Според вас тампони от 0.99 стотинки дали ще са хубави?Не знам колко бройки са,но знам че са на Laura(продуктите на марката ги има в Penny Market),а техните превръзки са много хубави,лично на мен повече ми харесват и са ми по-удобни от Always Ultra...
    По-добре заложи на някоя по утвърдила се на пазара марка. Не си рискувай здравето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си