.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 116
    Мега фен

Хорското мнение

Интересувате ли се от хорското мнение и коментари.
    кой какво ще каже, защо го казва,какво си мисли за мен и тн................................ мерси

например вършите нещо, обаче минават някакви хора и си казват "ееей виж го тоя колко е прост, че прави това" и вие се засрамвате и спирате да го вършите това нещо, което сте започнали, заради тези коментари на хората.
    Последно редактирано от defender : 09-06-2012 на 07:10

Голям фен
    Ами аз не, този срам е пълна простотия която се набива в главите на децата още от както са се родили. Това е един вид вътрешен метод или механизъм на обществото да се държат всички изкъсо, да се поддържа общоприетата действителност. Затова не плащам данък обществено мнение, хорското мнение ме интересува, но не защото ще ме е срам или нещо такова, а просто ми е интересно какви реакции пораждам в хората.Иначе като се замисля, в детската градина можех да чета, пиша и смятам, в училище дълго време бях нацист, сега пък съм сатанист и нихилист, с което дразня и най-близките около мен, така че не смятам че се влияя от хорското мнение. Мисля че тези граници, в които те поставя хорското мнение, спъват всякакво развитие у човека. Затова е редно на човек да не му пука.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Абе много съм обидчива по принцип, но хорското мнение не променя начина ми на живот. Винаги си отстоявам позицията и мнението. Обличам се и изглеждам така както аз искам, слушам музика която ми харесва лично на мен, а не такава каквато е 'популярна', същото важи и за филми и сериали, не се водя по стадото. Храня се така както аз си преценя, а не се обиждам от това, че хората ме питат 'Ти какво, фуражи ли ядеш ?' /вегетарианка съм, та за това ми задават такива въпроси/. Предпочитам вместо да се цупя заради нечие мнение, да му обясня, защо мисля така или защо върша това или онова.

Иначе ми е ясно, че човек не може да се хареса на всички, това е нещо напълно нормално.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Поддържам умерена дистанция и поверителност относно личните неща, и така никой не ми е държал сметка, или изказвал мнение или и съвет даже. Т.е. освен ако не са ми от близкия кръг, не биха послеми, защото ще изглеждат твърде нагли.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Да, интересувам се, но не от всички! Само мнението на някои хора за мен има значение, обикновено обръщам внимание на чужди коментари и т.н. само, ако мисля, че има смисъл и ако по някакъв начин дадено изказване или мнение би ми помогнало да видя свой недостатък, който не съм забелязвала и да опитам да го поправя.

Мега фен
    от опит съм установил че в над 80-90% от случаите хорското мнение може да се окаже разни несмислени мрънканици, ако човек се води от такова мнение, то тогава той може да се окаже като роб на нещо най-жалко и недостойно, иначе неведнъж съм чувал и смислени изказвания от страна дори и на най-обикновени съграждани, дори и от такива, които не знаят че има Бог и не упражняват каквато и да е вяра/религия/духовност/езотерика, например сега се сещам за един човек, който докато свидетелствувах Словото се обади и каза: "няма Бог", и когато започнах да му свидетелствувам че има истински Бог, той каза: "дори и да има, Той не спасява всички хора, но в най-добрия случай само някои, и така пак се оказва че няма Бог или че Бог все още не се е явил достатъчно и че така сякаш дори въобще няма никакъв Бог", а когато му казах че досега Той се е намирал в състояние на полусън и затова не се е явявал в по-голяма степен за всички, той каза: "и така да е, как ще обясниш това на майките, чиито деца са умрели в ранна детска възраст, как ще им кажеш: не тъжете, Бог е в състояние на полусън, и затова хората страдат и мрат главоломно - нима това ще ги утеши когато няма кой да възвърне децата им?!", тогава аз му казах че това е възможно за онези, които проявяват съвършена любов към всички човеци, и които вярват в истинският Бог - Отца, и истинският Господ - Исус Христос, и непрестанно се молят пред Него ходатайствувайки съвършено спасение за всички, дори още тук за все още пребиваващите в този свят, тогава той каза: "на които е дадено, дадено им е, но как да направиш съвършени светци от онези, на които не им е дадено да бъдат такива, и затова те не могат да станат такива дори и ако стотици такива като теб им проповядват денонощно, досега съм познавал много вярващи, които редовно ходят на църква и са най-активни там, обаче не си спомням някой от тях да е станал добър/праведен дори и след десетки години най- редовна и активна набожност?!", тогава аз нямаше какво друго да му кажа освен че наистина задълбочената/систематичната/професионалната вяра не е за всеки човек, но най-малкото си има Богоизбрани, които Бог е определил, или както казава Исус: "не вие избрахте мен, но аз избрах вас за да принасяте Плод за целият свят, и Плодът ви да бъде изобилен и траен", след което се разделихме, това е един от примерите за съществуването на невярващи/нерелигиозни/неокултисти, които никак не са несмислени, но мислят и говорят разумно, обаче Бог оценява човека не по интелекта, но по любовта(проявата на обич) към човеците
    Последно редактирано от npp : 09-06-2012 на 11:52

Темата ми напомня за желанието на едно съседско дете, което искаше да изчисти градинката пред блока, но го беше страх от реакциите на връстниците му. Така и не се престраши. Градинката все още тъне в отпадъци, което от една страна е за добро. Поддържа мечтата му жива, чакаща да се изпълни напред във времето.

Не се влияя от хорското мнение. Върша си нещата, които искам, без да се интересувам, какво ще си помислят хората. Защо трябва да се интересувам от хора, които не познавам?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Само клошарите истински не ги ебе за хорското мнение. Другите просто обичат да размятат това "не ме ебе" наляво и надясно, а всъщност яко се вълнуват от това да бъдат одобрени сред групите, в които движат. Ако някого не го ебе наистина за хорското мнение, предизвиквам го да се осмели да се откаже редовното къпане. От здравословна гледна точка едва ли е фатално, а и се пести водата, която след 100 години ще е много ценен ресурс.

Супер фен Аватара на JDeel
    Не бих повярвал на някой, който твърди че не се интересува. Хората сме социални същества и сме пряко зависими от другите в групата. Така че ако някой твърди, че не се интересува, най-вероятно просто не иска да се интересува, смятайки това за глупост. А има дооооста мнения по този въпрос, които непрестанно натъртват, че не трябва да се интересуваме от хорското мнение. Мода. Готино е да кажеш пред всички, че сам диктуваш правилата. Но самият факт, че този проблем витае наоколо означава, че е на дневен ред и се случва.

Някой ако е имунизиран към мнението на определена група хора (смятайки ги за по-нисши), то все има друга група от хора за които има по-високо мнение, и вече тяхното мнение е от значителна стойност.

Мега фен
    тенденцията в вярата досега беше (такава) че в един огромен процент мнението на човеците там водеше към всякакви отклонения от правилната вяра, като дори и извън вярата бе така че хорското мнение често се открояваше/изпъкваше като суетно т.е. като такова, което по-скоро е най-малкото безполезно отколкото полезно

"юдеин(т.е. истински праведен) е тоя, който е такъв вътрешно; а обрязване е това, което е на сърцето(т.е. отвътре), в дух, а не в буквата; чиято похвала не е от човеците, а от Бога." Римляни 2: 29
    Последно редактирано от npp : 09-11-2012 на 11:11

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Имам граници и съм свръх съобразителен с хората,но като цяло не се интересувам много от мнението им за мен.
    А иначе тук без да ми пука си пиша простотии и филми,вдъхновен като чета из форума пуберските трагедии и проблеми с родители и роднини,смешните ситуации и малоумщини
    Хахахахах,ама добре троля де,направо мога филми и картини да обрисувам,от речите на Хитлер съм се учил ААХАХАХАХАХАХ
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не, не се интересувам. Освен ако тези хора не са от най - близките ми, тогава бих се вслушала в думите им. Обаче някакви непознати или хора, които не са ме опознали - не ме засяга. Добре са дошли да споделят, ако искат, но това в никакъв случай няма да промени моето мнение, обстоятелствата и това, което искам да постигна.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Само клошарите истински не ги ебе за хорското мнение. Другите просто обичат да размятат това "не ме ебе" наляво и надясно, а всъщност яко се вълнуват от това да бъдат одобрени сред групите, в които движат. Ако някого не го ебе наистина за хорското мнение, предизвиквам го да се осмели да се откаже редовното къпане. От здравословна гледна точка едва ли е фатално, а и се пести водата, която след 100 години ще е много ценен ресурс.
    Абе не е точно така...знаеш ли колко се е подобрил живота благодарение на по-добрите санитарни условия. Идва момент когато на някои им писва да живеят в кочина...

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Може и да го преживеят,това да се къпят през ден голяма работа.А ти ми напиши за наталната карта бе момиченце моля те :*:*:*:*:*

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Не, не се интересувам. Освен ако тези хора не са от най - близките ми, тогава бих се вслушала в думите им. Обаче някакви непознати или хора, които не са ме опознали - не ме засяга. Добре са дошли да споделят, ако искат, но това в никакъв случай няма да промени моето мнение, обстоятелствата и това, което искам да постигна.
    Това обяснява защо като те наричам тъпа овца, ти изобщо не ми обръщаш внимание. Това всъщност обяснява и защо си тъпа овца.

Повече от фен Аватара на greenblood
    Изобщо ма хич не се интересувам от хорското мнение и нито пък се влиaя от него. Аз да не живея за хората. С извинение пука ми на оная работа за хорското мнение.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Аз не знаех,че има хора въобще тук ;д

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от greenblood Виж мнението
    Изобщо ма хич не се интересувам от хорското мнение и нито пък се влиaя от него. Аз да не живея за хората. С извинение пука ми на оная работа за хорското мнение.
    Защо тогава не се съблечеш гол на площада, или пък защо не спреш да се къпеш, както някой по нагоре предложи?

За да не ме упрекнете, че и аз казах, че не ми пука за хорското мнение, пък всъщност и аз не бих направил горепосоченото:

Защо ли?

Голям фен Аватара на Богиня
    Дама съм и държа на достойнството си, разбира се.
    Не съм срамежлива-хич даже, но най-мразя да съм обект на внимание. Никога не съм стремяла да бъда и се надявам да не съм.
    Към авторката: не съм чувала някой да ме коментира, докато минава покрай мен-нито за добро, нито за лошо. И да се случи не мисля, че ще се засегна. Май малко непукистка си падам, но, разбира се, няма да ми е приятно.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Богиня Виж мнението
    Дама съм и държа на достойнството си, разбира се.
    Не съм срамежлива-хич даже, но най-мразя да съм обект на внимание. Никога не съм стремяла да бъда и се надявам да не съм.
    Към авторката: не съм чувала някой да ме коментира, докато минава покрай мен-нито за добро, нито за лошо. И да се случи не мисля, че ще се засегна. Май малко непукистка си падам, но, разбира се, няма да ми е приятно.
    Като не обичаш да си обект на внимание, каква беше целта на този пост?
    Оооооох, тва ми е любимата игра, като почнете да се правите на засукани и независими. Вече ми е омръзнало да ги слушам тези глупости. Всяка се прави на нещо специално, непукистка била, не обичала да говорят за нея(но естествено пише неща за себе си с цел някой да ги прочете). Ясно е за всички че искаш внимание, всеки в този форум пише малко или много поради тази причина. Ако не искаше някой да ти обърне внимание, защо изобщо ще пишеш, след като можеш да го запазиш за себе си? Това е поредното доказателство че човешкият живот е преобладаващо психичен процес. Това което правиш ти тук е да се оглеждаш в мнението на другите, като постваш неща, обхващащи твоята фикс идея за себе си и я съобразяваш с това какво се търси. То като цяло социалният живот е това - околните са коректив на всичко. Но тъй като анонимността в интеренет предлага всеки да пише каквото си иска за себе си - то съвсем естествено всеки се представя не такъв какъвто е, а какъвто иска да бъде, съобразено с мнението на другите, разбира се. Цялата тази куртозия ми идва в повече. Чудно ми е само, кой се опитваш да заблудиш, себе си или нас? На някой между другото направило ли му е впечатление че никой в интернет не пише: "Аз съм отрепка, нищо не става от мен, страхливец съм, не мога да владея живота си .....и т.н.". НИКОЙ, АБСОЛЮТНО НИКОЙ! Вместо това всеки се пише бияч и си слага някакъв здравеняк за аватар, аналогично за момичетата - сладникаво или "изтънчено" именце и някоя мадама за аватар. А накрая какво излиза - момчетата олигофрени, а момичетата най обикновенни квартални курвета. Жалка история.....
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 09-16-2012 на 18:12

Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Като не обичаш да си обект на внимание, каква беше целта на този пост?
    Оооооох, тва ми е любимата игра, като почнете да се правите на засукани и независими. Вече ми е омръзнало да ги слушам тези глупости. Всяка се прави на нещо специално, непукистка била, не обичала да говорят за нея(но естествено пише неща за себе си с цел някой да ги прочете). Ясно е за всички че искаш внимание, всеки в този форум пише малко или много поради тази причина. Ако не искаше някой да ти обърне внимание, защо изобщо ще пишеш, след като можеш да го запазиш за себе си? Това е поредното доказателство че човешкият живот е преобладаващо психичен процес. Това което правиш ти тук е да се оглеждаш в мнението на другите, като постваш неща, обхващащи твоята фикс идея за себе си и я съобразяваш с това какво се търси. То като цяло социалният живот е това - околните са коректив на всичко. Но тъй като анонимността в интеренет предлага всеки да пише каквото си иска за себе си - то съвсем естествено всеки се представя не такъв какъвто е, а какъвто иска да бъде, съобразено с мнението на другите, разбира се. Цялата тази куртозия ми идва в повече. Чудно ми е само, кой се опитваш да заблудиш, себе си или нас? На някой между другото направило ли му е впечатление че никой в интернет не пише: "Аз съм отрепка, нищо не става от мен, страхливец съм, не мога да владея живота си .....и т.н.". НИКОЙ, АБСОЛЮТНО НИКОЙ! Вместо това всеки се пише бияч и си слага някакъв здравеняк за аватар, аналогично за момичетата - сладникаво или "изтънчено" именце и някоя мадама за аватар. А накрая какво излиза - момчетата олигофрени, а момичетата най обикновенни квартални курвета. Жалка история.....
    А на тебе какъв ти е проблемът и каква е тази нужда да се изказваш обидно и нападателно след всеки коментар, налагайки ограниченото си мнение?! Ти имаш ли си друга работа освен да се правиш на интересен по детските форуми и да постваш глупави картинки? Що не се захванеш с нещо по-ползотворно от това, а?
    Последно редактирано от shewolf1 : 09-16-2012 на 18:53

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от shewolf1 Виж мнението
    А на тебе какъв ти е проблемът и каква е тази нужда да се изказваш обидно и нападателно след всеки коментар, налагайки ограниченото си мнение?! Ти имаш ли си друга работа освен да се правиш на интересен по детските форуми и да постваш глупави картинки? Що не се захванеш с нещо по-ползотворно от това, а?

Поздравления, успя да ме разсмееш.
    Изказвам се обидно защото ми писна тъпи курвета да се праявт на интелигентни "дами". Не че ще мога да им налея акъл в главата, но пък ми е забавно да им гледам първосигналните реакции(каквато е и твоята). Сериозно, доста ми е интересно да ви дразня, а пък който има акъл в главата бих спорил сериозно с него на всякакви теми. Но с такива повърхностни и несъзнателни хора, опитващи се да се правят на интелигентни не мога да направя нищо освен да ги дразня. И то забележи как ги дразня - като им казвам истината. Защитните функции на психиката при постъпване на информация очерняща съответния човек, са ми много интересни и раждат всевъзможни бисери, на които много се забавлявам. А пък и каква друга "по-ползотворна" работа мога да имам пишейки в един форум? Освен това, като върл привърженик на нихилизма, както и на мързела като явление на подсъзнателна мъдрост, то "по-ползотворните" начинания ми излеждат смешни. Гледам да не взимам участие, аз съм предимно наблюдател. Аз съм малкото дете, дето боде жабата с пирон за да види какво ще стане. И ти току-що се набоде на пирона

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Doctor_Satan е като наказателните духове от книгите(то ника му го показва), когато някой съгреши или каже/напише глупост, той му дава да се разбере и се опитва да го постави на място, не по мекия начин ами ефектно(с картинки) и грубо
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    д-р Стоиенчоу, ако почерпиш, тогава и язъ убави работи, че кажем за тиебе, бабиното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си