.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 116
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    д-р Стоиенчоу, ако почерпиш, тогава и язъ убави работи, че кажем за тиебе, бабиното.
    Епа че почерпим...

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Защо тогава не се съблечеш гол на площада, или пък защо не спреш да се къпеш, както някой по нагоре предложи?

За да не ме упрекнете, че и аз казах, че не ми пука за хорското мнение, пък всъщност и аз не бих направил горепосоченото:

Защо ли?
    От когато ви пуснаха нета на село започхахте да ставате много компетентни и да коментирате всяка тема.
    Последно редактирано от greenblood : 09-17-2012 на 00:22

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от greenblood Виж мнението
    От когато ви пуснаха нета на село започхахте да ставате много компетентни и да коментирате всяка тема.

От всичките възможни простотии, които можеше да кажеш, това беше най-баналната.
    И между другото, това не беше отговор на въпроса ми.
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 09-17-2012 на 07:23

Мега фен
    само не го разревавайте доктора, ................ и той си душинка носи и той си любов сака.
    Последно редактирано от defender : 09-17-2012 на 11:41

Мега фен
    Последно редактирано от npp : 09-17-2012 на 11:59

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    и той си душинка носи и той си любов сака.
    Точно тук грешиш....

Голям фен Аватара на Богиня
    Брех, докторе, бахмааму! Как ме разкри?! А аз, глупачката, си мисля, че съм анонимна... Бааааааааааааааахмааму!

Как, би ли ми отговорил, ще да се правя на ''нещо специално'', като никой от тук ''обитаващите'' не знае самоличността ми? Другото което е-нямам нищо против да пратя снимка, ако някой ми поиска на ЛС. Да не тръгвам да се хваля, но друг е въпросът, че няма да го направя. Виж сега... ако някой ми допадне, бих могла да обменя информация и евентуално да се запознаем на 4 очи!
    Лошите си черти също мога да ги изброя! Не съм намерила тема, обаче...
    Пък и да ги изброявам, и да не ги изброявам-пак ще си остана Богиня... А ти ще продължиш с комплексарските си постове, видиш ли, някой простосмъртен се засегне...

Безименния, точно от такива ''поставящи хората на мястото им разбирачи'' най-малко бих се засегнала...

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Като не обичаш да си обект на внимание, каква беше целта на този пост?
    Оооооох, тва ми е любимата игра, като почнете да се правите на засукани и независими. Вече ми е омръзнало да ги слушам тези глупости. Всяка се прави на нещо специално, непукистка била, не обичала да говорят за нея(но естествено пише неща за себе си с цел някой да ги прочете). Ясно е за всички че искаш внимание, всеки в този форум пише малко или много поради тази причина. Ако не искаше някой да ти обърне внимание, защо изобщо ще пишеш, след като можеш да го запазиш за себе си? Това е поредното доказателство че човешкият живот е преобладаващо психичен процес. Това което правиш ти тук е да се оглеждаш в мнението на другите, като постваш неща, обхващащи твоята фикс идея за себе си и я съобразяваш с това какво се търси. То като цяло социалният живот е това - околните са коректив на всичко. Но тъй като анонимността в интеренет предлага всеки да пише каквото си иска за себе си - то съвсем естествено всеки се представя не такъв какъвто е, а какъвто иска да бъде, съобразено с мнението на другите, разбира се. Цялата тази куртозия ми идва в повече. Чудно ми е само, кой се опитваш да заблудиш, себе си или нас? На някой между другото направило ли му е впечатление че никой в интернет не пише: "Аз съм отрепка, нищо не става от мен, страхливец съм, не мога да владея живота си .....и т.н.". НИКОЙ, АБСОЛЮТНО НИКОЙ! Вместо това всеки се пише бияч и си слага някакъв здравеняк за аватар, аналогично за момичетата - сладникаво или "изтънчено" именце и някоя мадама за аватар. А накрая какво излиза - момчетата олигофрени, а момичетата най обикновенни квартални курвета. Жалка история.....
    Точно така и който успори този коментар няма какво да кажа за него.........

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Богиня Виж мнението
    Брех, докторе, бахмааму! Как ме разкри?! А аз, глупачката, си мисля, че съм анонимна... Бааааааааааааааахмааму!

Как, би ли ми отговорил, ще да се правя на ''нещо специално'', като никой от тук ''обитаващите'' не знае самоличността ми? Другото което е-нямам нищо против да пратя снимка, ако някой ми поиска на ЛС. Да не тръгвам да се хваля, но друг е въпросът, че няма да го направя. Виж сега... ако някой ми допадне, бих могла да обменя информация и евентуално да се запознаем на 4 очи!
    Лошите си черти също мога да ги изброя! Не съм намерила тема, обаче...
    Пък и да ги изброявам, и да не ги изброявам-пак ще си остана Богиня... А ти ще продължиш с комплексарските си постове, видиш ли, някой простосмъртен се засегне...

Безименния, точно от такива ''поставящи хората на мястото им разбирачи'' най-малко бих се засегнала...
    Хахахаххаха.

Право в десетката!

ПС: Дори за миг не съм си помислял, че мога да те разкрия само от един пост. Смешното е, че се оказах прав.
    Хахахахах
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 09-17-2012 на 16:13

О, Велики!... простете ме!
    Поставихте ме на място и с отчаяние и тъжно склонена глава ще се оттегля, ако позволите, разбира се...

ЖДНБ!

Голям фен
    О, Велики!... простете ме!
    Поставихте ме на място и с отчаяние и тъжно склонена глава ще се оттегля, ако позволите, разбира се...

ЖДНБ!
    Поредният заучен модел на форумно измъкване, когато човек няма какво да каже. И на такова съм се нагледал.

Голям фен
    >"пак ще си остана Богиня"
    >Наричаш мен комплексар.....

Гениално, просто гениално....

Doctor_Satan, направо да те съжали човек. Колкото и да се правиш на интересен, човек само като те чете може да си извади извод че в реалния живот, навън, си една кръгла нула, и тук си избиваш някакви комплекси ли, не знам и аз какво, но е тъжно и страшно. Тези твои празни философии до нищо добро няма да те доведат, защо не се стегнеш и не се опиташ да направиш нещо за себе си и за живота си, вместо по цял ден да висиш по форуми и да бръщолевиш врели и некипели и да се звериш на непознати??? Гордееш се с това че си мързелив ли?! Аз ненавиждам мързела и мързеливите хора, пък и не вярвам да има някой нормален човек, който да приема мързела като хубаво качество. Какво не е наред с теб?

Гениално, просто гениално....
    Благодаря ти, че поне ми го призна.
    /нямаше нужда де... аз и без това си го знам /

Научи се да не нападаш хората за щяло и нещяло. Всеки има право на мнение, с което интелигентен човек би се съобразил. Вероятно и това си чувал, а? Е, що тогава не се замислиш, дарлинг?

Ей, Шакира, да не би да си Козирог?
    Последно редактирано от Богиня : 09-17-2012 на 16:29

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от shewolf1 Виж мнението
    Doctor_Satan, направо да те съжали човек. Колкото и да се правиш на интересен, човек само като те чете може да си извади извод че в реалния живот, навън, си една кръгла нула, и тук си избиваш някакви комплекси ли, не знам и аз какво, но е тъжно и страшно. Тези твои празни философии до нищо добро няма да те доведат, защо не се стегнеш и не се опиташ да направиш нещо за себе си и за живота си, вместо по цял ден да висиш по форуми и да бръщолевиш врели и некипели и да се звериш на непознати??? Гордееш се с това че си мързелив ли?! Аз ненавиждам мързела и мързеливите хора, пък и не вярвам да има някой нормален човек, който да приема мързела като хубаво качество. Какво не е наред с теб?

Няма да казвам какъв съм и какъв не съм, ще ти кажа само че етапите в които бях "продуктивен" съм ги минал и преминал. Имам пълното логическо основание да живея, както си живея, и ако толкова настояваш, ще ти кажа какъв съм и защо съм такъв. Но това ще го оставим за друг пост.

Всеки има право на мнение, с което интелигентен човек би се съобразил. Вероятно и това си чувал, а?
    Боже, ако ми даваха по 5 стотинки всеки път като го чуя това, досега да съм станал милионер..... Щом като всеки има право на мнение, ще си кажа и аз своето. Моето мнение е че ти нямаш право на мнение! Кво прайм сега а? Ще се съобразиш ли с моето мнение?

Да.

Голям фен
    Да.
    Значи нямаш право на мнение....

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Аз не мисля, че всеки има право на мнение(това е голяма илюзия), нито се мисля за интелигентен(нито мисля някой от потребителите за интелигентен, то ако има такъв ще е чудо, че пише по форуми и то в този).
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Аз не мисля, че всеки има право на мнение(това е голяма илюзия)
    Точно. Кой, кога и къде е казал, че всеки има право на мнение? Това е пълна глупост. Пък и дори и всеки да има, ако не право, то поне възможността, да има мнение, това съвсем не значи, че мнението му трябва да бъде уважавано и всички да се съобразяват с него.

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Почти ВСЕКИ малко или много се интересува и който го отрича се самозаблуждава. Вечно търсим одобрение от някой, дали ще е родители, прятели, колеги, шефове, учители, винаги искаме да сме харесани. Зашо правим именно това, което се очаква от нас, а не това, което искаме да направим? Защо искаме лъскави кариери, материални блага, и хубав външен вид? Да сме удовлетворени от това какво сме постигнали, да се наслаждаваме на образа си в огледалото? Разбира се, че искаме да сме одобрени и харесвани от хората, които ни заобикалят, обичаме да ни вдигат самочувствието с комплименти и да ни се възхищават, а когато пък всички скочат срещу нас, далеч не се чувстваме комфортно, колкото и дръзко да се браним. А това дали се съобразяваш с хорското мнение е друг въпрос. Всеки иска да надникне в представата на околните за него.За някои това е важно,за други е чисто любопитство. НО, разбира се, всяко правило си има изключение.
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от OutlawGirl Виж мнението
    Почти ВСЕКИ малко или много се интересува и който го отрича се самозаблуждава. Вечно търсим одобрение от някой, дали ще е родители, прятели, колеги, шефове, учители, винаги искаме да сме харесани. Зашо правим именно това, което се очаква от нас, а не това, което искаме да направим? Защо искаме лъскави кариери, материални блага, и хубав външен вид? Да сме удовлетворени от това какво сме постигнали, да се наслаждаваме на образа си в огледалото? Разбира се, че искаме да сме одобрени и харесвани от хората, които ни заобикалят, обичаме да ни вдигат самочувствието с комплименти и да ни се възхищават, а когато пък всички скочат срещу нас, далеч не се чувстваме комфортно, колкото и дръзко да се браним. А това дали се съобразяваш с хорското мнение е друг въпрос. Всеки иска да надникне в представата на околните за него.За някои това е важно,за други е чисто любопитство. НО, разбира се, всяко правило си има изключение.

Ама аз не правя/искам нито едно от изброените от теб неща.....

Супер фен
    Град
    Пловдив

Ама аз не правя/искам нито едно от изброените от теб неща.....
    НО, разбира се, всяко правило си има изключение.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от OutlawGirl Виж мнението
    НО, разбира се, всяко правило си има изключение.
    Аха, явно... Чудя се обаче, за добро ли е или за лошо?

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Относително и субективно е.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Ма тук големи простотии бе!Мале,мале.Богиня,той искаше и успя да те накара да му се вържеш,а ти написа куп постове,пълни с безсмислици.БРаво докторе.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си