- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Хорското мнение
само не го разревавайте доктора, ................ и той си душинка носи и той си любов сака.
Последно редактирано от defender : 09-17-2012 на 11:41
Последно редактирано от npp : 09-17-2012 на 11:59
Брех, докторе, бахмааму! Как ме разкри?! А аз, глупачката, си мисля, че съм анонимна... Бааааааааааааааахмааму!
Как, би ли ми отговорил, ще да се правя на ''нещо специално'', като никой от тук ''обитаващите'' не знае самоличността ми?Другото което е-нямам нищо против да пратя снимка, ако някой ми поиска на ЛС. Да не тръгвам да се хваля, но друг е въпросът, че няма да го направя. Виж сега... ако някой ми допадне, бих могла да обменя информация и евентуално да се запознаем на 4 очи!
![]()
Лошите си черти също мога да ги изброя!Не съм намерила тема, обаче...
Пък и да ги изброявам, и да не ги изброявам-пак ще си остана Богиня...А ти ще продължиш с комплексарските си постове, видиш ли, някой простосмъртен се засегне...
Безименния, точно от такива ''поставящи хората на мястото им разбирачи'' най-малко бих се засегнала...![]()
О, Велики!... простете ме!
Поставихте ме на място и с отчаяние и тъжно склонена глава ще се оттегля, ако позволите, разбира се...
ЖДНБ!![]()
Doctor_Satan, направо да те съжали човек. Колкото и да се правиш на интересен, човек само като те чете може да си извади извод че в реалния живот, навън, си една кръгла нула, и тук си избиваш някакви комплекси ли, не знам и аз какво, но е тъжно и страшно. Тези твои празни философии до нищо добро няма да те доведат, защо не се стегнеш и не се опиташ да направиш нещо за себе си и за живота си, вместо по цял ден да висиш по форуми и да бръщолевиш врели и некипели и да се звериш на непознати??? Гордееш се с това че си мързелив ли?! Аз ненавиждам мързела и мързеливите хора, пък и не вярвам да има някой нормален човек, който да приема мързела като хубаво качество. Какво не е наред с теб?
Благодаря ти, че поне ми го призна.
/нямаше нужда де... аз и без това си го знам/
Научи се да не нападаш хората за щяло и нещяло. Всеки има право на мнение, с което интелигентен човек би се съобразил. Вероятно и това си чувал, а? Е, що тогава не се замислиш, дарлинг?
Ей, Шакира, да не би да си Козирог?![]()
![]()
Последно редактирано от Богиня : 09-17-2012 на 16:29
Няма да казвам какъв съм и какъв не съм, ще ти кажа само че етапите в които бях "продуктивен" съм ги минал и преминал. Имам пълното логическо основание да живея, както си живея, и ако толкова настояваш, ще ти кажа какъв съм и защо съм такъв. Но това ще го оставим за друг пост.
Боже, ако ми даваха по 5 стотинки всеки път като го чуя това, досега да съм станал милионер..... Щом като всеки има право на мнение, ще си кажа и аз своето. Моето мнение е че ти нямаш право на мнение! Кво прайм сега а? Ще се съобразиш ли с моето мнение?
Аз не мисля, че всеки има право на мнение(това е голяма илюзия), нито се мисля за интелигентен(нито мисля някой от потребителите за интелигентен, то ако има такъв ще е чудо, че пише по форуми и то в този).
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Почти ВСЕКИ малко или много се интересува и който го отрича се самозаблуждава. Вечно търсим одобрение от някой, дали ще е родители, прятели, колеги, шефове, учители, винаги искаме да сме харесани. Зашо правим именно това, което се очаква от нас, а не това, което искаме да направим? Защо искаме лъскави кариери, материални блага, и хубав външен вид? Да сме удовлетворени от това какво сме постигнали, да се наслаждаваме на образа си в огледалото? Разбира се, че искаме да сме одобрени и харесвани от хората, които ни заобикалят, обичаме да ни вдигат самочувствието с комплименти и да ни се възхищават, а когато пък всички скочат срещу нас, далеч не се чувстваме комфортно, колкото и дръзко да се браним. А това дали се съобразяваш с хорското мнение е друг въпрос. Всеки иска да надникне в представата на околните за него.За някои това е важно,за други е чисто любопитство. НО, разбира се, всяко правило си има изключение.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Относително и субективно е.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Ма тук големи простотии бе!Мале,мале.Богиня,той искаше и успя да те накара да му се вържеш,а ти написа куп постове,пълни с безсмислици.БРаво докторе.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.