.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Разяснете ми въпроса

Незнам проблем ли да го нарека или .. незнам . Значи със приятеля ми сме правили 2 пъти секс , преди това ми е вкарвал пръсти в продължение на няколко месеца без секс . Както в началото си ги вкара пръстите , а и пениса ми е хубаво но след малко време като забързаме темпото имам едно странно чувство , че ми се пишка , че ще се напишкам . Четох че има такъв вид оргазъм и се ужасих ..как ще приеме ако свърша и протека.. ще е ужасно поне за мен. Някой знае ли нещо по въпроса ми? Благодаря предварително

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Докато си възбудена няма как да "протечеш" лол. Това значи, че си близо до оргазъм.

Да но също така четох , че не при всички се чувства това и че когато ти се '' припишка'' което дефакто не може да стане понеже като си възбуден/а каланчето е затворено едва ли не. След като се свършвало изтичала някаква течност но не от пикучо- канала ами от друг. само аз ли имам такова чувство да ми се припишква като го правя?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Това е вагинална течност, и е нормално да изтича, иначе ще си суха като либийска мотика на припек. Това е в реда на нещата и няма нищо притеснително. Не са някакви огромни количества, за каквито сигурно си мислиш.

Освен ако не практикувате squirt.

ами понеже ме е страх да се отпусна и ме е страх да не излезе течност и заради реакцията му и да ... четох , че можело да се стигне до половин литър ако стимулира г-точката

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пишкаш преди секс и между всеки тек и нямаш проблеми
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

благодаря и аз четох за това , но не мислех , че е такова , понеже съм начинаеща

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си