.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

малко помощ относно набиранията

здравейте аз съм момче на 13 та от един месец г/д започнах да ходя с приятели на street fitness но те могат да се набират по 5-6 пъти а аз не мога да се отлепя от земята проблема не е толкова в мен имам предвид в теглото ми защото съм 1,62 и 63 кг а единия фр е 1,70 и е 65-67 кг и решихме да отидем след два дни на фитнес та така поне малко по малко да се набера един път и на лостовете да тренирам но на фитнес ли да отида или вкъщи как е по добре и вие как се научихте

anonymous546178
    Guest
    dafaq момче, използвай точки отвреме на мреме. По-добрия вариант е фитнес. Отиваш правят ти една програма.. следваш я известно време и после пак пробваш да се набираш. За това тегло не би трябвало да е особен проблем да се научиш.

Виж сега 1 съвет от моя страна. Докато е топло тичай навънка по 2-3 пати в седмица. Като дойде зимата почвай тежките тренировки в фитнеса Тренирай здраво, следвай програмата точно. И не само ще се набираш доста ама и ще смъкниш малко мазнини и ще натрупаш доста мускулна маса и издръжливост.

http://www.bb-team.org/ - тук ги има отговорите които търсиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си