.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 492

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    not a single book was read this summer
    аз лично не виждам никакъв смисъл в четенето на книги, които ще се разучават.. така или иначе в час ще ги преговаряме поне по няколко пъти, а и винаги се намират добри хорица, които са си чели през лятото и могат да разкажат сюжета за 5 минутки..
    Абе, не е само за сюжета. Сюжета и в уикепдия може да си го прочетеш. Но има важни цитати, хора, детайли, които няма как да знаеш ако не си прочел книгата, но пък които могат да ти бъдат от полза и да ти дадат бонус точки. Аз в Швеция нямам задължителна литература, която да чета през лятото. И все пак си чета български класики, както и английски книжки на този и онзи. Харесва ми, кефи ме. Правя го. Това лято прочетох 20 книги на Стивън Кинг

При мен нещата стоят малко (много лол) по-различно от колкото при вас и има толкова много неща за разясняване и обясняване, че въобще не ми се почва. Пък и тема само за хорицата като мен не мога да пусна, 'щото само аз ще си присъствам Та, тука ще седя с вазе, и ще се оплаквам колко много глупости имам да уча, пък като завършим 2014 (живот и здраве) ще ви разцелувам виртуално.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Абе, не е само за сюжета. Сюжета и в уикепдия може да си го прочетеш. Но има важни цитати, хора, детайли, които няма как да знаеш ако не си прочел книгата, но пък които могат да ти бъдат от полза и да ти дадат бонус точки. Аз в Швеция нямам задължителна литература, която да чета през лятото. И все пак си чета български класики, както и английски книжки на този и онзи. Харесва ми, кефи ме. Правя го. Това лято прочетох 20 книги на Стивън Кинг

При мен нещата стоят малко (много лол) по-различно от колкото при вас и има толкова много неща за разясняване и обясняване, че въобще не ми се почва. Пък и тема само за хорицата като мен не мога да пусна, 'щото само аз ще си присъствам Та, тука ще седя с вазе, и ще се оплаквам колко много глупости имам да уча, пък като завършим 2014 (живот и здраве) ще ви разцелувам виртуално.
    прочела си 20 книги... аз прочетох 2.. даже и толкова няма (1 и половина някъде) и те не са ми от списъка
    не мога да чета така нещо,което не ми е интересно грам...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    прочела си 20 книги... аз прочетох 2.. даже и толкова няма (1 и половина някъде) и те не са ми от списъка
    не мога да чета така нещо,което не ми е интересно грам...
    обожавам да чета :Д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    обожавам да чета :Д
    е и аз обичам ама неща,които не са ми интересни със зор ги чета...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си