- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
нда.. и при мен така.. преговора стига .. иначе и аз мисля да чета сега ТО ама да видим...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Аз за входни не се подготвям само в часовете като правим преговор.. А учебниците половината не ги знам какви са затова като почнеме ще ги купувам :Д
Пхаха нямам никакво, ама никакво желание за училище.
Прочетох само "Граф Монте Кристо" (съкратена версия), "Декамерон" и "Шинел", за другите нямах нерви. Нито съм си купила учебници, нито преговарям. Абе въобще не съм се подготвила психически.
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
И азе съм софиянка.
А иначе, Граф Монте Кристо всеки трябва да е прочел поне веднъж през живота си. Иначе не го признавам за човек :Д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Аз имам книги и домашно за лятото (имах) -_- , но книгите ще ги чета по време на учебната година.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Майко ние списък дали сме имали !? Леле леле ... Аз цяло лято си чета някакви книги, каквито ми е кеф и въобще не зацепвам, че може и списък да има. То и без това книгите от списъците обикновено не са ми интересни и не ги чета. Абе предметите където мога да импровизирам ги оправям, ама точните науки ме насират. За входни не съм се готвил, просто не знам как. Взема учебника, прочета 1 страница и реша, че знам всичко. Абе ще видим, даскало ми се почва заради приятелите и смеха, не заради ученето, както повечето се опитват да го изкарат![]()
И аз уча в София, ма нИ сЪ причислявам като софиянка. Иначе - НГДЕК.
Бях хиляди пъти Жулиета.
аре бе хора, сега трябваше да има 20 страници вече![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
И аз ще съм втора смяна май и хич не ми се ходи на училище. Не съм чела нищо от книгите, просто защото си четох друго, а неща за даскало мога да чета и по време на училище и даже ми е по-интересно тогава. :дд Учебници не съм си купувала защото не знам кои са, не са ни дали списъка още, но ще си взема от втората употреба. Само раница си взех от Адидас-а, щото беше намалена пък и ми хареса на външен вид. :дд Та така.
Майкоо, аз помня колко бяха огромни темите, когато кандидатствах. Май бяха направили даже и втора тема, защото бяхме стигнали някъде до 100.![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Е, 7-мо класниците се изтрепват да пишат и пренаписват въпроси, чиито отговори могат да намерят другаде. Мислят, че прекаляват. Не е кой знае какво, просто едно кандидатстване. Каква е тази драма, сълзи, блаблаблабла.
За мен си беше голямо събитие, местех се в друг град (:
Бях хиляди пъти Жулиета.