- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
^Недейте тъй.
И аз съм 96, ама 11-ти клас и въобще не ми се завършва.
То и на мен следващата седмица не ми се очертава особено лека - Бог да ни е на помощ ;d
по бел, скоро по физика и химия ще има, по история еднопо мат сигурно, те така се нареждат всички наведнъж
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
И при мен тъй - математика, история, икономика. Ебати ужаса. Отделно - доклад по биология, английски, шведски.... Да продължавам ли? СМисъл няма.
аз по история см изпитана.. мислех по биология скоро да ме изпитат,но ще видим че и по география...
защо всички го мислят като за ад :/
За други не знам, ама за мен си е.
Поне си имам шестица по химия.
Щастлива съъъъм! ;d
разочаровате ме.
аз съм болна, и цяла седмица ще си седя вкъщи. 2 седмици почивка изобщо не ми се отразяват добре.
ааа забравих.. имам и 6 по зип география обаче утре ще ме изпитват и трябва да пиша много много думи...
ти си мойта кръвна групаааслушате ли такива песни
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Физика - 3, Химия - 4, Математика - 5, БЕЛ - 4, Английски - 5, Биология - 4, Информатика - 3, История - 5, Немски - 3, География - 4. Резултати от входни... ФЪК ДИС ШИТ, както се казва.
Имам си още една шестица по математика.
Доволна съм си! Ммм..
Днеска ще кажа да ме изпита по история, че ми се иска да изкарам хубави оценки и да имам хубави оценки и за дипломата после.
темата доста замря
а защо не пишеш ;с
sapphire5![]()
Пиша без мислен коментар, че да се върне темата.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
оценка за поправяне ми остана само по география.. и може би по история трябва да си поправя 5цата ... тая година съм толкова разпуснала че направо... не че оценките са ми лоши а просто сама се усещам как по някои предмети изобщо не сядам с желание.. едно мързеливо...