- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
и аз се отпускам, не влагам толкова старание като в миналите години, за това си получих някои петици и аз
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
на 3та страница сме.. я се стегнете !
![]()
иначе аз днес имам 6 по български и съм доволна...
а да.. и по математика...от тест - без нищичко червено,но за сметка на това сме на тъпите корени и много гадно минава часа.. по принцип математиката ми върви,но като видя корени и...
стягаме се!
имам 6 по химия :3
и 6 по физе :3
и 4 по физика :/
и 6 по италиански :3
имам и да си довърша есето за 'Хамлет', което трябваше днес да е готово, ам нещо не се получи
и да прочета 'Тартюф', или да ходя да гледам пиесата за по-лесно :д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
по история имам много да наваксвам.. не че нещо ама тая година учебника ни е отвратително написан.. 1во че няма никаква последователност от дати и 2ро че 1919 ще взема да я сънувам вече.... и защо и в 10ти клас не учим предимно бг история... и ндам...
Изключително много съм се отпуснала, само четворки и тук-таме някоя петица.Поне че математиката ми върви, та нямам проблеми поне там.
Едва ли съм единствената, която вече очаква коледната ваканция с нетърпение.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
аз пък се разболях 2 дена не съм ходил... утре ще взема да видя какво правят там ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
и аз бях така.. в 8ми клас нямахме разказвателни и сега ги караме с година назад .. тоест, сега учим история за 9ти клас, а тя е световна или по-скоро западноевропейска история
честно казано ми е много по-интересна, от колкото българската история(my oppinion)
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Имам чувството, че само аз и "awerw" сме единствените момчета тук.
A oтносно училище, за сега всичко върви по вода.
В тази тема намирисва на атмосферата "Кой имал повече 6-ци, по еди кой си предмет" (Луда надпревара с оценки обаче )![]()
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 11-21-2012 на 18:25
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
тая седмица имам тест по физика.... btw. на вас кога са ви класните ?
Класните ми са дни преди Коледната ваканция :/.
И аз имам контролно по физика тая седмица много формули много нещо. Края си няма.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Тая седмица имам 4 контролни, 2 изпитвания, есе и родителска среща накрая... Please, kill me
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
и ние имаме родителска тази седмица, но едва ли някой от нашите ще ходи.. плюс това, класната няма какво да се оплаче от мен, so fuck it![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
А, от мен всички се оплакват, но имам винаги добри оценки така че това ми е последното притеснение![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
аз си имам доста проблеми с учителките, обаче сякаш и те не смеят да се оплакват на класната, защото винаги си намирам начин, как да си наложа мнението и да им покажа, че грешат.. а и да, оценките са ми по-добри от тези на 90% от класа и най-вероятно това помага доста![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Аз имам проблеми заради голямата си уста, не за друго. Оплакванията са от сорта на "чете книга в час" или "говори в час", или "държи се неуважително".
Бях хиляди пъти Жулиета.