.
Затворена тема
Страница 307 от 404 ПървиПърви ... 207257297303304305306307308309310311317357 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 651 до 7 675 от общо 10094
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    след като прочетох някои неща на стола ---> not like

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    С времето узрява, но понякога го играе драматична актриса.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Добър и мил.

И има хубави очи.
    Последно редактирано от dreamwalker : 04-02-2015 на 15:36
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Неграмотното писане е проява на неуважение към събеседника. Много хора изобщо не биха прочели такова нещо, а ти чакаш да ти схващат смисъла . Прегледай се, момче. И още нещо - не ти ли писна да обвиняваш хората за твоите неудачи? Някой не те е преценил, както ти се иска и вече става е*ати грешника. Но да помислиш дали не е в теб проблема - не. Увредени сте в мозъка социалистчетата и това си е. И аз споделям много леви идеи, но всичко си има граници.
    Кога е ставало въпрос за мои неудачи и леви идеи?
    В сайта мислиш, че се доказвам пред някого ли? Че чак проблем да имам? :Д

Ива е пич.

ПС: Дали знае пърфект граматика и правопис, толкова хубаво, колкото учениците? https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...l3ZDgXRLaRCrFg
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-02-2015 на 15:46

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    За corb мнението съм си го казвала преди, не се е променило, изглежда ми нормален и забавен

аз ако съм такава, ти как го изгради това мнение за мен?
    Ограничен ми идваш
    от коментарите ти, с малко хипноза, 6-то чувство, телепатия и щипка любов.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Такова впечатление си ми направил в "политика", но няма да ти се извиня пък, дори да греша .

Мега фен Аватара на galaxy29
    става

Град
    Dreamland
    Такова впечатление си ми направил в "политика", но няма да ти се извиня пък, дори да греша .
    Смело напред! Трябва да отстояваме позициите си.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

идва ми тъпа вече ;д

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    от коментарите ти, с малко хипноза, 6-то чувство, телепатия и щипка любов.
    Ясновидските умения винаги са от полза.

разкажи по-точно за какво оплакване става въпрос?
    Разкажи, че в раздел политика, ако мислиш, че правя нещо повече от философстване... Направил съм си изводи, които мисля, че ще се случат, независимо от личните си действия. Смятам, че историята вероятно се повтаря с различни допълнения и не вървим към добро в тази система. Не съм открил никакъв изход, който да извади хората успешно от тинята без да предизвика ескалация и човешки трагедии и не смятам, че скоро някой ще измисли...

айде спри да плямпаш бе тъпчо -.-

Град
    Dreamland
    Разкажи, че в раздел политика, ако мислиш, че правя нещо повече от философстване... Направил съм си изводи, които мисля, че ще се случат, независимо от личните си действия. Смятам, че историята вероятно се повтаря с различни допълнения и не вървим към добро в тази система. Не съм открил никакъв изход, който да извади хората успешно от тинята без да предизвика ескалация и човешки трагедии и не смятам, че скоро някой ще измисли...
    Не си единствен.

Уф, хич не ми е до теб, но ще се опитам.
    Нямам предвид конкретно оплакване, а цялостния ти светоглед, манталитет и разбирания. За теб хората трябва да бъдат извадени от някаква тиня, но за мен сегашната система е много близко до съвършенството, особено сравнена с всичко преди това. Хората се конкурират свободно и всеки получава това, което заслужава спрямо качествата си, а хората в неравностойно положение са подсигурени, естествено не говоря за България. Единствените които имат проблем са некадърните и мързеливите, от което съвсем логично следва, че те поставям в тази графа.

Мега фен Аватара на skatew
    Мисля, че имаш много различна представа за "съвършенство" от моята
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

естествено не говоря за България. Единствените които проблем са некадърните и мързеливите, от което съвсем логично следва, че те поставям в тази графа.
    Аз пък говоря за България и всички останали по-неразвити държави. Честито. Ти току що нарече 90% от българите некадърни, защото нямат европейски стандарт на живот.
    Разясни ми кога, аджеба, нашата мила Родина ще настигне твоите държави?
    Погледни малко по-глобално на човечеството?
    Дискавъри гледаш ли? Във всяко второ предаване дават как прасета ровят в Зямата, унищожават всичко околко себе си в името на печалбата. Хиляди кораби и рибари се натискат да ловят застрашени риби.
    Най-големите замърсители на атмосферата - САЩ и Китай, не са подписали световно известния договор, органичаващ емисиите, но България е подписала и го спазва, защото има санкции.
    Имаме ли българско стопанство, прозводство някакво или вече само чужди мащабни предприятия са ни окупирали?
    Смеите се. Ще си кажете - приказки на Волен продажника. Да, той е продажник, но това не изключва, че Западът в момента го играе на империя от ново поколение,а вие сте една извадка на пропагандата.
    Та, остави това. След 20 години, научно фантастичните филми, в които роботи заместват работната сила ще е факт.
    Вие как си мислите 7 милиарда души, продължават да се увеличават, а оскъдните ресурси успешно ще се управляват в полза на монополисти и бизнесмени, на които не им пука за нищо друго. Ц Ц Ц
    Много още може да пиша, но от писане никъв ефект.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-02-2015 на 16:33

Мега фен Аватара на skatew
    ^ брат това е нещо, което не мисля, че има защо да се обяснява, а дори да ти се обясняват безполезни приказки си имаш/правиш си тема за това а не спамиш другите теми :д то си е ясно, че сме паразит за планетата и рано или късно тя ще се очисти от нас, това е цикъла на живота
    Последно редактирано от skatew : 04-02-2015 на 16:37
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    ^ брат това е нещо, което не мисля, че има защо да се обяснява, а дори да ти се обясняват безполезни приказки си имаш/правиш си тема за това а не спамиш другите теми :д
    обича животните

В цивилизованите страни прирастът е отрицателен и повече няма да пиша по тая тема.
    Последно редактирано от Corb1225 : 04-02-2015 на 16:49

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    разбира от най-прекрасния жанр - ужаси ^_^

Супер фен Аватара на sladura89
    Обича да кара ски!

Град
    Dreamland
    Раф Сладура.

Banned Супер фен
    Сякаш пие твърде много психотропни отвари.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Добър и мил.

И има хубави очи.
    и душата на дете

Мега фен Аватара на 102
    на еспада съм чел две три мнения
    става над петичка е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове