.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Мега фен Аватара на Dagichka
    ама нали не теб/твой близък са взривили и ти е много лесно да говориш, нали бе? дали щеше да си толкова "пфф кво толкова, всеки умира" ако майка ти беше умряла в такива обстоявателства като тези на 11.09.2001?
    не ме интересува кой/защо го направи това, не се правя на велика като вас многознайковците да си изказваm от тъпи по-тъпи измислени теории за случилото се. единстветното, което ме интерсува и ми пука са всичките невинни хора, които са загинали и съдбите на хиляди други хора, които са се променили за цял живот.. не знам за кво и аз се паля, като знам, че хорската простотия край няма, ама поне уважение към тая трагедия имайте бе деба

Мега фен Аватара на Dagichka
    ти си най-безчувственото говедо, заклевам се.. ;д

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ама нали не теб/твой близък са взривили и ти е много лесно да говориш, нали бе? дали щеше да си толкова "пфф кво толкова, всеки умира" ако майка ти беше умряла в такива обстоявателства като тези на 11.09.2001?
    не ме интересува кой/защо го направи това, не се правя на велика като вас многознайковците да си изказваm от тъпи по-тъпи измислени теории за случилото се. единстветното, което ме интерсува и ми пука са всичките невинни хора, които са загинали и съдбите на хиляди други хора, които са се променили за цял живот.. не знам за кво и аз се паля, като знам, че хорската простотия край няма, ама поне уважение към тая трагедия имайте бе деба
    Както говориш така на изуст, я си представи точно пък някой мой близък, или по-точно майка ми да е починал/а? М? Всеки ден умират деца в Африка примерно. И кво? Правиш ли нещо по въпроса? Аре без лекции ако обичаш. Много добре знам кое как стои и без да ми обяснявяш. Ха, ако не в атентат, то утре примерно може да ме блъсне камион, сещаш ли се. Никой никога не е застрахован. Със сигурност съм загубила много повече хора от теб и продължавам да губя, нямаш думата срещу мен.
    Последно редактирано от elito0o0o0 : 09-11-2012 на 16:20
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си