.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    krisit{}
    Guest

Отслабване за 10 дена с 5 кг.

kak da otslabna za 10dena s pone 5 kg trqbva da stane ako trqbva 6te karam samo na kiselo mlqko i da praq mn yprajneniq ma iskam da stane

И пак има доста такива теми.. рагледай.. пък по въпроса - по-малко храна, повече движение

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    ...КОремни преси...тичане...абе мн движение... ... без сладко! ..само плодове и зеленчуци..

Ставаш рано сутрин излизаш и бягаш
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    ...КОремни преси...тичане...абе мн движение... ... без сладко! ..само плодове и зеленчуци..

И пилешко

Град
    София
    разделно хранене и спорт :Р

Have you come for my forgiveness?
    There's nothing left to give...

Град
    София
    Еми диета.Яж препечени филийки без мазни неща и ще свалиш повече

Цитирай Първоначално написано от find_m3

Тия препечени филийки помагат ли ве?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Зеленчуци и много варено месо. Плодовете спомагат да се топят мускулите, не мазнините, та не ги препоръчвам. Много движение. По-честно хапване, по-малки порции. Задължително закусвай.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Зеленчуци и много варено месо. Плодовете спомагат да се топят мускулите, не мазнините, та не ги препоръчвам. Много движение. По-честно хапване, по-малки порции. Задължително закусвай.
    Абсолютно вярно

slavei4etyyyyyyyyyy
    Guest
    има една бананова диета за три дена три кг.
    по най-много 4 банана и 3 чаши обезмаслено мляко

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KiFy

Ми една приятелка за 1 ден свали 2 килограма без да вечеря предния ден и с препечени филийки на другия ден.Звичи лудо ,но е факт,щото заедно ходихме на профилактичен и знам колко беше с точност.Като ми го каза това бяхме на ндк и веднага я качих на 1 кантар

Мега фен
    Град
    Utopia..

Ми една приятелка за 1 ден свали 2 килограма без да вечеря предния ден и с препечени филийки на другия ден.Звичи лудо ,но е факт,щото заедно ходихме на профилактичен и знам колко беше с точност.Като ми го каза това бяхме на ндк и веднага я качих на 1 кантар
    това е невъзможно

Град
    Захарен памук
    Банана е със среден гликемичен индекс, та не го препоръчвам. Храни, които са с нисък гликемичен индекс са: Спагети пълнозърнести, Ябълка Мляко, Зрял боб, Соево мляко, Леща, Грейпфрут, Соя.

Ако ти се хапва сладко, и то много - не се въздъряй, защото след време няма да издържиш и ще се натъпкаш с шоколади и пр. По-добре като ти се прияде - хапни една зелена салата и след нея хапни малко шоколад. Те се умешват в стомаха и шоколада не се храносмила толкова бързо, колкото по принцип.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension

това е невъзможно

Възможно е ако момичето има някакъв извънземен метаболизъм или просто е посетила тоалетната по голяма нужда.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София

това е невъзможно
    Възможно е,ако предния ден преди да се претегли е пила мнгоо течности..или примерно е изяла 2 кг димя..през нощта ги е изчишкала и на следващата сутрин е била с 2 килограма по-лека..
    иначе тези заветни два килограма мазнини не могат да се изгубят за половин месец,камо ли за ден.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Може единия кантар да не е бил верен...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR

това е невъзможно
    Възможно е,ако предния ден преди да се претегли е пила мнгоо течности..или примерно е изяла 2 кг димя..през нощта ги е изчишкала и на следващата сутрин е била с 2 килограма по-лека..
    иначе тези заветни два килограма мазнини не могат да се изгубят за половин месец,камо ли за ден.
    Ми и тя каза ,че е пила много вода

Голям фен
    5 kg za 10 dni.. nqma na4in
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Guest
    Ей, свиньо, нема да отслабнеш толкова за 10 дни.

bee koi kaza 4e nqma da otslabne za 10 dni az za tolkova svalih 7 kg kupi si dieti4no miusli ima go v lidel 1 kg ! i struva 4 leva qj go s kiselo mlqko.sytrin v 1 panica isipi polovinata mlqko i malko miuslii razburkai ostavi 10 minn da posedi poslee mojesh da go qdeshh ,sled tfa drugata polovina na obed ii taka si prodaljavash ne qj sladko ..moje primernoo da qdesh i po 1 bonbon na den shtoto shokolada poddurja kruvnoto ...a ne kat men da stanesh s niskoo kruvnoo )ne 4e 1 bonbon sh naprai koi znae kfo za kruvnoto ama .... ) nooo se pakk gledai da pravish nqkakvi oprajneniq za da ne polu4ish striii ili ako ne ti se pravqt oprajneniq si zemi krem protif strii za bremenni ama to moje i da ne si premenna za da go polzvash ;dd .. no ne trqbva da qdesh nishto drugo moje da si izberesh 1 vid plod i da go qdesh no ne smesvai plodovete kato naprimer da qdesh qbalka i sledd 2 4asa krusha ! mmm az polzvah qbulki ) bqh 52 kg i za blizo 2 sedmici stana 45kg )))
    Последно редактирано от voni_12 : 09-13-2012 на 15:06

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    О, я стига простотии.

Каквито и усилия да положиш, и да постигнеш едното. Със сигурност ще навредиш на нещо друго и по - конкретно здравето си.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Само аз ли забелязвам, че темата е от 2007? Момичето отдавна е отслабнало.

Цитирай Първоначално написано от voni_12 Виж мнението
    bee koi kaza 4e nqma da otslabne za 10 dni az za tolkova svalih 7 kg kupi si dieti4no miusli ima go v lidel 1 kg ! i struva 4 leva qj go s kiselo mlqko.sytrin v 1 panica isipi polovinata mlqko i malko miuslii razburkai ostavi 10 minn da posedi poslee mojesh da go qdeshh ,sled tfa drugata polovina na obed ii taka si prodaljavash ne qj sladko ..moje primernoo da qdesh i po 1 bonbon na den shtoto shokolada poddurja kruvnoto ...a ne kat men da stanesh s niskoo kruvnoo )ne 4e 1 bonbon sh naprai koi znae kfo za kruvnoto ama .... ) nooo se pakk gledai da pravish nqkakvi oprajneniq za da ne polu4ish striii ili ako ne ti se pravqt oprajneniq si zemi krem protif strii za bremenni ama to moje i da ne si premenna za da go polzvash ;dd .. no ne trqbva da qdesh nishto drugo moje da si izberesh 1 vid plod i da go qdesh no ne smesvai plodovete kato naprimer da qdesh qbalka i sledd 2 4asa krusha ! mmm az polzvah qbulki ) bqh 52 kg i za blizo 2 sedmici stana 45kg )))
    хахахахахахахахахахха ША УМРА , ВЕРНО ЛИ БЕЕЕЕЕ, ША УМРА, НЕ МОААА ХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХ ХАХАХХАХА

ТРРОООЛЛЛ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си