Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
^Абе, не знам, но пък предният ти цитат звучи направо мазохистично.
Не знам дали 'мазохистично' е точната дума, но и аз съм го забелязала в някои нейни мнения. Сякаш се чувства готино от това да е жена и мъжа да е над нея и да диктува всичко, което ми изглежда малко фалшиво и нещастно.. всмис... само казвам какво мисля...

Иначе аз харесвам това:

*…Аз обичах прекалено много неща, поради което непрекъснато се обърквах, увисвах без опора в празнотата, тичах подир една падаща звезда, подир друга, подир трета, докато сам тупнах на земята. Това е нощта, това прави тя от теб. Никому не можех да предложа нищо повече от собствения си хаос.

*"Идва момент, в който просто обичаш някого. Не защото е добър или лош, или какъвто и да било. Просто го обичаш. Това не означава, че ще бъдете заедно завинаги. Не означава, че няма да се нараните взаимно. Значи само, че го обичаш. Понякога въпреки това, което е, а понякога заради това, което е. И знаеш, че и той те обича, понякога заради това, което си, а друг път въпреки него."

*Every relationship is messed up. What makes it perfect is if you still want to be there when things really suck.