Някъде из нета прочетох, че тази година всички ученици от 1 до 12 клас са били задъжени през годината да представят един ПРОЕКТ по всеки предмет. Някой знае ли дали това е вярно или е поредната глупостт ?
Да, не смятам, че е глупаво! Ще можете да разберете кои предмети ви вървят и кои не. Все пак предполагам, че преподавателите ще ви помагат и обясняват какво трябва да правите. Няма да ви е толкова трудно, за хора се прави. Аз учих по една изключително стара програма на обучение, която ми наблъска главата теоретично, но не и практично. Завършвам висше и нещата са горе долу сходни. Излизаш един дървен философ с малко практическа подготовка. Това е!
Тъпо е, но аз няма да откажа една 6ца за проект. Все пак не е толкова голяма философия да направиш нещо такова Друг е въпроса, че се хвърлят пари за картони, маркери и тн..
Оуу знам, че е за наше добро минаталата година направих някъде около 5 проекта (нашите учители обичат да ни занимават с такива неща), но на мен проблема ми е че също така учителите ми изизискват всичко да е изпипано до край, така че ще имам доста работа за тази година :S
Така е, ще има повече работа тая година, ама какво да се прави.. А и щяло да има някакви портфолио на всеки ученик и там щели да се пишат оценките,оценки от проекти и някакви индивидуални задачи за всеки? Не знам, ще почакаме няколко дни и ще видим.
До колкото знам ние също ще си поставяме оценки на проектите и ако оценката се разминава с тази на учителя,ще трябва да поговорим с учителя и да разберем,къде сме си дали една единица отгоре или сме пропуснали да го направим.Според мен ще бъде интересно да ги правим тия проекти,но ще се гледа с лошо на проектите от наша страна.
Последно редактирано от john41 : 09-12-2012 на 15:19
И аз така знам, че ще си поставяме оценки и после ще ги обсъждаме с учителите. На мен ще ми е интересно, но предполагам, че тази година ще е нещо като пробна за всички тези новости. Вече от другата ще се се въведат сериозно ако смятат да ги оставят.
Това за самостоятелните оценки не бях го чувал. Но според мен ако е така ще стане голяма олелиля тъй като 100% някой ще с поставя нарочно доста високи оценки и когато се разминат с тези на учителя ... :Д