- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Замислих се над думите и
В случая не говорим за мен, а за хората, за които споменах като цяло.Като споменах че си имам много бъгове, за които си знам това за хората тук значи много бъгове. Не ми се пишат километрични постове, не ми се и обяснява за какво иде реч. Предпочитам за повечето хора тук да съм просто анонимният Niakoitam и това е. Но виж ти например идеално знаеш какво имам предвид точно като споменавам тези бъгове. Та именно за това не питам директно за мен, а за хората,които ги нямат,но все пак имат проблеми в намирането на любов. Знае ли човек може и аз някога да попадна в това положение, а времето за учене ми изтича.Ето вчера например пак попаднах тук на подобна тема,която малко ме провокира да постна тази тема.Учи, работи даже и кола си има,но не му връзва и това е.Пробвал веднъж да се държи гадно и тъпо и повърхнотно и освен че получил натискане замалко щял и секс да прави. Та такива ми ти работи.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!