Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
Казвала съм ти го милион пъти, пак ще ти го кажа.

Трябва да бъдеш малко егоист.
Ти постоянно мислиш за останалите - сегаа ако кажа един какво си тя как ще го приеме, ако направяяя еди какво си тя дали няма да ме отреже.

Жените усещаме несигурността на мъжа. Нужно е да бъдеш по-отворен, или нахакан казано на жаргон. Поне от половин година ти го обяснявам, пак ще ти го кажа - ВСИЧКО ИДВА ОТ ТВОЯТА СОБСТВЕНА НАГЛАСА.
Не можеш да очакваш жените да те харесват и да те приемат като нещо повече от приятел, когато ти самия не се харесваш и постоянно търсиш вината в себе си.
Няма как да стане.

Да, наистина е така. Не винаги, но в повечето случаи, да.
Противоречи, естествено, защото всяка жена има различна позиция за нещата.
Без много мисли, повече действия.
Точно обратното на това, което ти правиш.
Мъжете биват изкарвани всякакви. Същото важи и за жените.
И двамата знаем, че в днешно време първо се гледа външната красота, което е мнооооого повърхностно, но това е факта.
В случая не говорим за мен, а за хората, за които споменах като цяло. Като споменах че си имам много бъгове, за които си знам това за хората тук значи много бъгове. Не ми се пишат километрични постове, не ми се и обяснява за какво иде реч. Предпочитам за повечето хора тук да съм просто анонимният Niakoitam и това е. Но виж ти например идеално знаеш какво имам предвид точно като споменавам тези бъгове. Та именно за това не питам директно за мен, а за хората,които ги нямат,но все пак имат проблеми в намирането на любов. Знае ли човек може и аз някога да попадна в това положение, а времето за учене ми изтича.Ето вчера например пак попаднах тук на подобна тема,която малко ме провокира да постна тази тема.Учи, работи даже и кола си има,но не му връзва и това е.Пробвал веднъж да се държи гадно и тъпо и повърхнотно и освен че получил натискане замалко щял и секс да прави. Та такива ми ти работи.