.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Banned Супер фен

Момичета, xаресва ли ви да ви лижат ануса?

Изкефи ме темата, пък тя - заключена. (Ех, цицко,цицко... :/)
    С'я, момчета и момичета, почвайте да се обяснявате - кой не харесва (що, как, кой, къде) и кой харесва ( също - що, как кой и т.н.).

(С'я ми заключете темата, щото се дублира и направо ше ви водя в Гсоподари на ефира. )

Харесва ни, харесва ни... ма някои момченца нИ щЪТ да го правят.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Честно казано, никога не ми е хрумвала такава идея. о.О
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    не видях авторката да е изказала мнение по темата
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Бих пробвал, само да не е окалян ануса, че...
    Последно редактирано от Psyko Nuts : 09-16-2012 на 14:26

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Мен пък нИ мА кефи идеята

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не, не ми харесва.

Самата идея ми е отвратителна и гнусна, и дума не може да става да пробвам.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Тука нещо съм пас засега.За вбъдеще кой знае...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Харесва ни, харесва ни... ма някои момченца нИ щЪТ да го правят.
    Интересно ми е как си искаш такова нещо.

Звучи отвратително Но всеки си има някъв фетиш Ако обичаш да лижеш ануси все ще си намериш някоя доброволка Аз лично не бих пробвала. Има достатъчно други места към които може да се насочи с езичето, че да го пращам точно при ануса хаха

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Интересно ми е как си искаш такова нещо.
    Ми то не е да си искам. Сега нали се досещате, че не поставям въпроса "или го правиш и вс е ок, или не го правиш и сме до тука!"
    Идеята е, че когато си достатъчно освободен пред другия това си е нещо съвсем нормално.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    не видях авторката да е изказала мнение по темата
    Ох, на авторката явно трябва да й спират интернетът, като се напие.

Иначе аз харесвам. Смятам го за част от любовната игра и си е нещо най-нормално. Преди анален секс пък си е задължително.

Много хора намесват хигиената, като аргумент 'против', но пък, ако тя липсва ще липса дори и да не го правите. В смисъл - не виждам особена разлика дали ще правиш секс с или ще лижеш ануса на някого, който не се поддържа - еднакво "унизително" и долно си е. Интересното е вече защо хората си избират любовници от които се гнусят и/или на които им липсва хигиена.
    (А за "гнусливите", в сексуално отношение, хора мога да кажа само, че или не са дорасли за секс или просто са инфантилни - и аз не съм сигурна, защото не мога и да си представя такова нещо.Около пубертета вече бях престанала да се "гнуся" от срещуположният пол.)

А псевдо-пуританските задръжки по темата хич не ми допадат. Не разбирам хората, които не искат да извлекат пълно удоволствие от сексът и смеят да твърдят, че може да съществува нещо мръсно, гнусно или нередно в това отношение.Единствено мога да кажа, че те губят и сами си пречат.
    Няма въобще да коментирам лицемерието пък в това някой да твърди, че в еди-кой си "отвор" е редно да се получава удоволствие и че е нормално, и не-гнусно, но в друг (в случая на сантиметри от първият) е.

Аз не бих имала интимни отношения с човек, който си е поставил подобни 'граници'. Обичам тялото си и ако човекът срещу мен не чувства същото (или не смятам, че съм достатъчно 'достойна' за нещо подобно) не виждам смисъл въобще да правим нещо.
    Дори и да сложим настрана духовната, емоционалната и етц. "висши" страни на сексът той пак е нещо много повече от едно проникване.

В общи линии това е първото, което ми хрумва по темата.
    Последно редактирано от БожиятАгнец : 09-17-2012 на 14:19

anonymous708973
    Guest
    Всичко е много хубаво написано, но аз явно съм от тези, на които би им трябвало убеждаване и чашка-две алкохол, за да се престраша.
    Интересно ми е дали ти би направила това удоволствие на партньора си, ако той е съгласен, което много ме съмнява.

Едит: Мне, пак не ме кефи идеята. Супер притеснено би ми било. И мразя да ми е мокро на дупето :д
    Последно редактирано от PinkPan7her : 09-17-2012 на 20:41

Голям фен
    Всичко е много хубаво написано, но аз явно съм от тези, на които би им трябвало убеждаване и чашка-две алкохол, за да се престраша.
    Интересно ми е дали ти би направила това удоволствие на партньора си, ако той е съгласен, което много ме съмнява.

Едит: Мне, пак не ме кефи идеята. Супер притеснено би ми било. И мразя да ми е мокро на дупето :д
    Бе то за някои е унижение и да духат ма то пък не виждам някакво кой знае ква разлика дали му го лапаш или му лижеш Д-то

Banned Супер фен

Въпроса към мен ли беше? Ако е - правила съм го, мнението ми пак е абсолютно същото, още като го писах важеше и за двете възможни роли. Просто наблегнах на пасивната, най-малкото, защото предимно представителки на нежният пол са "против".

Не знам от къде го откопахте това "притеснение" и цялата драма около нещо толкова елементарно, че и приятно.

Хубаво, де, хипотетична ситуация - партньорът ви без да иска ви облизва там. (И ви харесва, примерно.) Какво правим тогава? Екзорсист ли викаме или отиваме в някой манастир, за да изкупим греховете си? :/

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Как може да ви е отвратително , супер възбуждащо и мръснишко е и в реда на нещата. Както казваше един мой приятел "аз ако не олижа отзад едно момиче, все едно не съм правил секс"

Отврат! Ние да не сме кучета да се лижем отзад бе

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Харесва ми да ме лиже, харесва ми и аз да го лижа. Определено има доста ерогенни окончания в тази зона.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Момчето да лиже момичето по ануса е що-годе разбираемо, но обратното… Лично аз не го приемам за много нормално, но както и да е.

Разбира се това си е част от любовната игра особено преди анален е задължително- нещо като сигнал ни е

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Харесва ми да ме лиже, харесва ми и аз да го лижа. Определено има доста ерогенни окончания в тази зона.
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    лижете си гъзерите и ще сте по-близо до природата

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Въпроса към мен ли беше? Ако е - правила съм го, мнението ми пак е абсолютно същото, още като го писах важеше и за двете възможни роли. Просто наблегнах на пасивната, най-малкото, защото предимно представителки на нежният пол са "против".

Не знам от къде го откопахте това "притеснение" и цялата драма около нещо толкова елементарно, че и приятно.

Хубаво, де, хипотетична ситуация - партньорът ви без да иска ви облизва там. (И ви харесва, примерно.) Какво правим тогава? Екзорсист ли викаме или отиваме в някой манастир, за да изкупим греховете си? :/
    Май ще е манастира освен ако не са католици Предимно католическите свещеници извършват тези ритуали

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Май ще е манастира освен ако не са католици Предимно католическите свещеници извършват тези ритуали
    Че това не е тайна - каква връзка има с темата? Иронията ли не ми разбираш, какво ти има?
    Иначе екзорсизъм се практикува "предимно" от луди фанатици.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Много е възбуждащо. Радвам се ,че аз и приятеля ми сме наясно с хигиената си и няма притеснения от тази гледна точка. Най - хубаво е когато колената ми опират раменете и той е отдоло...
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си