- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, xаресва ли ви да ви лижат ануса?
Изкефи ме темата, пък тя - заключена. (Ех, цицко,цицко... :/)
С'я, момчета и момичета, почвайте да се обяснявате - кой не харесва (що, как, кой, къде) и кой харесва ( също - що, как кой и т.н.).
(С'я ми заключете темата, щото се дублира и направо ше ви водя в Гсоподари на ефира.)
Харесва ни, харесва ни... ма някои момченца нИ щЪТ да го правят.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Честно казано, никога не ми е хрумвала такава идея. о.О
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
не видях авторката да е изказала мнение по темата![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Бих пробвал, само да не е окалян ануса, че...![]()
Последно редактирано от Psyko Nuts : 09-16-2012 на 14:26
Не, не ми харесва.
Самата идея ми е отвратителна и гнусна, и дума не може да става да пробвам.
Тука нещо съм пас засега.За вбъдеще кой знае...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Звучи отвратителноНо всеки си има някъв фетиш
Ако обичаш да лижеш ануси все ще си намериш някоя доброволка
Аз лично не бих пробвала. Има достатъчно други места към които може да се насочи с езичето, че да го пращам точно при ануса хаха
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ох, на авторката явно трябва да й спират интернетът, като се напие.
Иначе аз харесвам.Смятам го за част от любовната игра и си е нещо най-нормално. Преди анален секс пък си е задължително.
Много хора намесват хигиената, като аргумент 'против', но пък, ако тя липсва ще липса дори и да не го правите. В смисъл - не виждам особена разлика дали ще правиш секс с или ще лижеш ануса на някого, който не се поддържа - еднакво "унизително" и долно си е. Интересното е вече защо хората си избират любовници от които се гнусят и/или на които им липсва хигиена.
(А за "гнусливите", в сексуално отношение, хора мога да кажа само, че или не са дорасли за секс или просто са инфантилни - и аз не съм сигурна, защото не мога и да си представя такова нещо.Около пубертета вече бях престанала да се "гнуся" от срещуположният пол.)
А псевдо-пуританските задръжки по темата хич не ми допадат. Не разбирам хората, които не искат да извлекат пълно удоволствие от сексът и смеят да твърдят, че може да съществува нещо мръсно, гнусно или нередно в това отношение.Единствено мога да кажа, че те губят и сами си пречат.
Няма въобще да коментирам лицемерието пък в това някой да твърди, че в еди-кой си "отвор" е редно да се получава удоволствие и че е нормално, и не-гнусно, но в друг (в случая на сантиметри от първият) е.
Аз не бих имала интимни отношения с човек, който си е поставил подобни 'граници'. Обичам тялото си и ако човекът срещу мен не чувства същото (или не смятам, че съм достатъчно 'достойна' за нещо подобно) не виждам смисъл въобще да правим нещо.
Дори и да сложим настрана духовната, емоционалната и етц. "висши" страни на сексът той пак е нещо много повече от едно проникване.
В общи линии това е първото, което ми хрумва по темата.
Последно редактирано от БожиятАгнец : 09-17-2012 на 14:19
Всичко е много хубаво написано, но аз явно съм от тези, на които би им трябвало убеждаване и чашка-две алкохол, за да се престраша.
Интересно ми е дали ти би направила това удоволствие на партньора си, ако той е съгласен, което много ме съмнява.
Едит: Мне, пак не ме кефи идеята. Супер притеснено би ми било. И мразя да ми е мокро на дупето :д
Последно редактирано от PinkPan7her : 09-17-2012 на 20:41
Въпроса към мен ли беше? Ако е - правила съм го, мнението ми пак е абсолютно същото, още като го писах важеше и за двете възможни роли. Просто наблегнах на пасивната, най-малкото, защото предимно представителки на нежният пол са "против".
Не знам от къде го откопахте това "притеснение" и цялата драма около нещо толкова елементарно, че и приятно.
Хубаво, де, хипотетична ситуация - партньорът ви без да иска ви облизва там. (И ви харесва, примерно.) Какво правим тогава? Екзорсист ли викаме или отиваме в някой манастир, за да изкупим греховете си? :/
Как може да ви е отвратително , супер възбуждащо и мръснишко е и в реда на нещата. Както казваше един мой приятел "аз ако не олижа отзад едно момиче, все едно не съм правил секс"![]()
Харесва ми да ме лиже, харесва ми и аз да го лижа. Определено има доста ерогенни окончания в тази зона.
Момчето да лиже момичето по ануса е що-годе разбираемо, но обратното… Лично аз не го приемам за много нормално, но както и да е.![]()
Разбира се това си е част от любовната игра особено преди анален е задължително- нещо като сигнал ни е![]()
лижете си гъзерите и ще сте по-близо до природата
Много е възбуждащо. Радвам се ,че аз и приятеля ми сме наясно с хигиената си и няма притеснения от тази гледна точка. Най - хубаво е когато колената ми опират раменете и той е отдоло...![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...