- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- салицилов спирт и хлорнитромицин VS acne out активен лосион
Чудя се кое да си взема ? За борбата с пъпкитеНякой може ли да ми дадте съвет
аз съм ползвала и двете и от първото съм мноооооого по доволна,но все пак всичко си е до самата кожа.. при всеки различно действа![]()
И аз много исках да го пробвам това салицилов спирт и хлорнитромицин, но всички коментари, които изчетох за него бяха едни и същи ''кожата ми се изчисти за нула време, маха и белези от пъпки, кожата ми стана, като бебешка ... и, след като го спрях положението стана 100 пъти по - зле от преди, ужасно, много ще съжалявате казвам ви! '' и се отказах да го пробвам.Най-добре си вземи acne out активен лосион.Аз го ползвам и съм много доволна.
![]()
На мен кожата ми не стана по-зле от преди, когато спрях да го използвам...
А защо не си вземеш и двете неща едновременно?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Може да си жзема и 2те обаче една приятелка която ползва този спирт ми каза че трябвало да се седи малко и да се измие защото изгаряло кожата вярно ли е това ?
Не, разбира се
Салициловия спирт е един или два процента. Ползвам крем със съдържание на салицилова киселина 12 процента и си стоя цяла вечер с него... Ти за 1 - 2 % ще се притесняваш.
Вече ако сложиш повече от антибиотика не знам какво може да стане.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ок мерсии
Силициловия спирт трябва да се използва само на отделни пъпчици и не трябва да се използва много дълго време.
Кожата изсъхва и се сбръчква. Ако се използва на по- кратък период от време изгаря пъпките и влияе добре.![]()