Започвам отначало, с брат ми никога не сме се разбирали перфектно, никога не ми е бил чААААК толкова симпатичен, помагал съм му и той на мен също но някак си не сме си били никога толкова близки (не казвам че проблемът е само в него, 120% и аз имам вина, но помислете въху това което ще напиша). На 19 години е, не си е имал приятелка, най-добрите му приятели се свеждат до тези от училище които малко го използваха защото е по умен (но задръстен). Понякога се държи сериозно, нормално, но доста често започва да се лигави например с домашния любимец, почва едно "коооотенце сладко, Fluffaluffagus (толкова е абсурдно и тъпо) и други подобни имена и такива работи, после я гушка, гали си главата ей така, ляга на леглото където е тя и си гали главата в нея и т.н. Супер странния е, не го бива с хората, има комплекси доста. И на всичкото отгоре иска да го уважавам...да, той не е абсолютен идиот, има и добри страни, даже прекалява с някои неща и допълнително ме дразни (но не е от това) (като например, не иска да сваля музика, фил,ми и игри от нета, заради морала си...). Майка ми вече не се занимава да му говори да излиза с приятели, да се запознава, да завързва контакти, тоолкова много му е говорила като беше по-малък... И ми се сърди че не съм го бил уважавал и че съм се държал лошо с него DAFUQ??? даже започва да ми прави мръсно, споделете мнението си, кажете какво да правя, не искам да се караме (не за да се сдобрим, просто за да не ми прави мръсно, нищо не искам от него, никога не е бил много нясно с околния свят, изобщо не ми е полезен освен като донеси това, донеси онова, иди да направиш нещо...знам че това е гадно, но повярвайте ми опитвал съм всичко)