.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    п.п просто има хора, които си мислят, че като е по-малък и е девствен нищо не става от него
    Мда, това е често срещан предразсъдък.

Все си мисля, че с желание и малко въображение нещата се получават.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Бихте ли правили секс с по-малък от вас , който все още е девствен.

Що пък трябва да е по-малък... ти си се преместил и вече си мислиш, че в големия град ще забиваш какички ли ..
    С по-малък не бих (по-малките от мен, обикновено са много малки) ... с девствен да, даже съм го правила, 2 пъти
    Ти си бахти грешницата!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ако разсъждава и мрънка като 13-годишен мухльо,твърдо НЕ...Като цяло сексът не е критерият,по който да съдим хората,но поведението,което демонстрират Е.Ако имаш достатъчно самочувствие и увереност в себе си и не показваш държание на горепосоченият индивид,всичко е наред и нещата си идват от самосебе си.И да,не се хващай с какички,защото на твоите годинки няма какво повече да им дадеш от някой "батко" и евентуалното обвързване с тях ще говори зле за теб...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от xaxalud Виж мнението
    Здравейте, аз съм момче на 16 години и все още съм девствен . Преместих се в София да живея от провинцията и мисля , че в големия град може да си намеря момиче и хубаво е също така сериозна връзка ако може да имаме . Бихте ли правили секс с по-малък от вас , който все още е девствен.
    Аз само не разбирам ти изтъкваш факта, че си девствен на всяко момиче, което срещнеш ли?
    Душко, няма от къде мацката да знае, освен ако не ѝ кажеш.
    Моят съвет е да си мълчиш просто, щото с тоя подход ще си останеш на това положение още дълго.

Благодаря ви за полезните и компетентни отговори !

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Анатема!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Никой не се е родил научен и така нататък. Пък, когато ги има чувствата, всичко си ти идва отвътре и става повече от идеално.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    не ги слушай приятел ... всичко си зависи от теб ... при момчетата няма ясни знаци ,че им е за първи път ... може да и кажеш след като го направите...Как ще се представиш зависи само и единствено от теб.Не харесвали неопитни момчета , те да ги учели нз си кво ...много малко са момичетата ,които могат те научат на нещо ...половината от самите тях никога не се научават , че да те учат...всичко от теб си зависи , трябва да имаш въображение и увереност , не да питаш да го правя ли тва ,искаш ли така... хващаш е и почваш е размяташ както ти е кеф на теб , ако на теб ти е кеф и на нея ще и стане кеф :Д
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си