.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Супер фен Аватара на Your.Passion
    Това НЕ е нормално!!!!!Може да имаш гъбички или да има някаква инфекция щом мирише .Сподели с майка си и отиди на гинеколог..Няма да умреш не се притеснявай (nod) Виж сега няма от какво да се притесняваш ,това не е болест и се лекува много лесно .Не трябва да се пренебрегват такива работи.Ако не мирише и спре сърбежа тогава е нормално.Не се панирай.Това не трябва да те кара да спираш да спортуваш.Не е болка за умиране спокойно (: .Просто не се притеснявай.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Споко! Вече всичко е наред! Не ходих на гинеколог,защото си знаех,че ще ми мине! Нямам сърбеж,нито боли,нито щипе,само е бледожълтеникаво течение в малки количества. И миризмата е съвсем лекичка ,даже почти не се учеща. И... МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ,че ме успокоихте!!!

Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    Това НЕ е нормално!!!!!Може да имаш гъбички или да има някаква инфекция щом мирише .Сподели с майка си и отиди на гинеколог..Няма да умреш не се притеснявай (nod) Виж сега няма от какво да се притесняваш ,това не е болест и се лекува много лесно .Не трябва да се пренебрегват такива работи.Ако не мирише и спре сърбежа тогава е нормално.Не се панирай.Това не трябва да те кара да спираш да спортуваш.Не е болка за умиране спокойно (: .Просто не се притеснявай.
    Откъде си сигурна? Това е просто бялото ми течение.

Ти си лудо филмирано лапе.. като ти четох глупостите се пръснах от смях.. пишеш във всеки пост едно и също .. не разбра ли НЯМА ДА УМРЕШ ..моя съвет е и да имаш и да нямаш парене, сърбеж, болки и т.н иди на лекар.. ЖЕНИ сме мамка му .. поне се поддържайтее гледайте си здравето и хигиената профилактичен преглед не е кой знае какво
    поредното объркано хлапе

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Добре е да си купиш и интимен гел. Получавала съм доста неприятни раздразнения от обикновени сапуни :X Дано всичко да е ОК

Цитирай Първоначално написано от xXxinsatiablexXx Виж мнението
    Ти си лудо филмирано лапе.. като ти четох глупостите се пръснах от смях.. пишеш във всеки пост едно и също .. не разбра ли НЯМА ДА УМРЕШ ..моя съвет е и да имаш и да нямаш парене, сърбеж, болки и т.н иди на лекар.. ЖЕНИ сме мамка му .. поне се поддържайтее гледайте си здравето и хигиената профилактичен преглед не е кой знае какво
    Знам,че съм момиче и всяка вечер се мия отдолу. Няма нужда да ми викаш да се поддържам,щото от малка много добре знам как трябва да спазвам добра хигиена! И винаги съм се мила с хубави и нежни сапуни още от дребосък и НЕ съм имала никви проблемии! И вече не се притеснявам или по-точно да се филмирам,както ти ми каза. Щото знам,че това е нормално,така ми казаха четири приятелки.

за да намирисваш там значи нещо не ти е в ред я хигиената я здравето не сапунчета миличка интимни гелчета а за да не си цапаш килотките взимаш най-обикновени превръзки ..
    поредното объркано хлапе

Цитирай Първоначално написано от xXxinsatiablexXx Виж мнението
    за да намирисваш там значи нещо не ти е в ред я хигиената я здравето не сапунчета миличка интимни гелчета а за да не си цапаш килотките взимаш най-обикновени превръзки ..
    Отказах се да ползвам превръзки,то не цапа чак толкова,а превръзките флирт не ги намерих никъде.

ми ходи си миризлива тогава.. и омазана..
    поредното объркано хлапе

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Дойде ли ти цикъла, станеш ли ЖЕНА, на секундата трябва да се подмиваш редовно с интимен гел сутрин и вечер.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Това е нормално вагинално течение, което се изразява в изтичането на прозрачна или бледожълта течност. То памага за прочистването на влагалището и поддържането на неговата естествена влажност, като в същото време го предпазва от развитието на вредни бактерии. Така, че няма нужда да се притесняваш толкова.

имаш ли менструация?Понякога това е признак че скоро ще ти дойде...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Споко! Вече всичко е наред! Не ходих на гинеколог,защото си знаех,че ще ми мине! Нямам сърбеж,нито боли,нито щипе,само е бледожълтеникаво течение в малки количества. И миризмата е съвсем лекичка ,даже почти не се учеща. И... МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ,че ме успокоихте!!!
    Това, че ти е минало засега не значи, че ти е минало наистина.
    Подобри си правописа.

Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    Това, че ти е минало засега не значи, че ти е минало наистина.
    Подобри си правописа.
    Вече нямам бяло течение,цикълът ми дойде.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Дойде ли ти цикъла, станеш ли ЖЕНА, на секундата трябва да се подмиваш редовно с интимен гел сутрин и вечер.
    Да!Препоръчвам ти Лактацид.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Да!Препоръчвам ти Лактацид.
    Опа...откъде мога да го намеря???

А и да питам нормално ли е да е кафяво? При една приятелка такъв е бил и на следващия месец й е станал червен. Но нека вас да питам.

Голям фен Аватара на black pearl
    Да. И при мен беше така в началото и после се оправи : )

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Да. И при мен беше така в началото и после се оправи : )
    Днеска ми е нормално червено,само дето е повече от вчера.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си