- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какви са тези бледожълтеникави капки???
Това НЕ е нормално!!!!!Може да имаш гъбички или да има някаква инфекция щом мирише .Сподели с майка си и отиди на гинеколог..Няма да умреш не се притеснявай (nod) Виж сега няма от какво да се притесняваш ,това не е болест и се лекува много лесно .Не трябва да се пренебрегват такива работи.Ако не мирише и спре сърбежа тогава е нормално.Не се панирай.Това не трябва да те кара да спираш да спортуваш.Не е болка за умиране спокойно (: .Просто не се притеснявай.
Споко! Вече всичко е наред! Не ходих на гинеколог,защото си знаех,че ще ми мине!Нямам сърбеж,нито боли,нито щипе,само е бледожълтеникаво течение в малки количества. И миризмата е съвсем лекичка ,даже почти не се учеща. И... МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ,че ме успокоихте!!!
![]()
Ти си лудо филмирано лапе.. като ти четох глупостите се пръснах от смях.. пишеш във всеки пост едно и също .. не разбра ли НЯМА ДА УМРЕШ ..моя съвет е и да имаш и да нямаш парене, сърбеж, болки и т.н иди на лекар.. ЖЕНИ сме мамка му .. поне се поддържайтее гледайте си здравето и хигиенатапрофилактичен преглед не е кой знае какво
поредното объркано хлапе
Добре е да си купиш и интимен гел. Получавала съм доста неприятни раздразнения от обикновени сапуни :X Дано всичко да е ОК![]()
Знам,че съм момиче и всяка вечер се мия отдолу. Няма нужда да ми викаш да се поддържам,щото от малка много добре знам как трябва да спазвам добра хигиена! И винаги съм се мила с хубави и нежни сапуни още от дребосък и НЕ съм имала никви проблемии! И вече не се притеснявам или по-точно да се филмирам,както ти ми каза. Щото знам,че това е нормално,така ми казаха четири приятелки.![]()
за да намирисваш там значи нещо не ти е в ред я хигиената я здравето не сапунчета миличка интимни гелчета а за да не си цапаш килотките взимаш най-обикновени превръзки ..
поредното объркано хлапе
ми ходи си миризлива тогава.. и омазана..
поредното объркано хлапе
Дойде ли ти цикъла, станеш ли ЖЕНА, на секундата трябва да се подмиваш редовно с интимен гел сутрин и вечер.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Това е нормално вагинално течение, което се изразява в изтичането на прозрачна или бледожълта течност. То памага за прочистването на влагалището и поддържането на неговата естествена влажност, като в същото време го предпазва от развитието на вредни бактерии. Така, че няма нужда да се притесняваш толкова.
имаш ли менструация?Понякога това е признак че скоро ще ти дойде...
А и да питам нормално ли е да е кафяво? При една приятелка такъв е бил и на следващия месец й е станал червен. Но нека вас да питам.
Да. И при мен беше така в началото и после се оправи : )