- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много искам такъв клин!! <3 в София къде може да се продава? (:
Вие слепи ли сте, казаха ви, че в Calliopе (или както-там-му-се-пише-името) има!!!
Everything changes, but beauty remains ...
Ако си достатъчно артистична и умееш да твориш в youtube имаше клипче как да си направиш такава блуза,съответно става и на клин.
Трябват ти гъбички(няма значение дали са за грим или за бърсане) фабрични бои - черна,синя или лилава и бяла.
И почваш с гъбичките да цапаш по дънките можеш да си помагаш като гледаш от клина.![]()
Какво се заяждаш,бе ? Изчетох си 2-те дтраници .. Просто момичето което започна темата е ходило в Calliope и там - цитирам: " Имаше жалки подобия на този клин" .. Тъй че сега помисли че наистина има space клин в Calliope а не жали подобия .. -,-
На мен ми харесва имам подобен , но само ,че е кофти че се избира трудно бельо за него.
В ибей със сигурност има алтернативи на black milk
Голяма грозотия са, ама явно, че на някои им харесват О.о
Аз имам тоя в дясно до англичанския...
И на мен много ми харесва, прегледах навсякъде в интернет и не мога да намеря да се продават онлайн.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
И на мен много ми харесват, но толкова пари за някакъв клин не бих дала.
Клиновете са фешън наистина, но много парички.А да питам защото видях и други съфорумки преди мен с какво бельо ги носите въпросните клинове?
Абе не бих дала толкова пари за такова чудо...
Смис.. не ми е крайно грозно, зависи с какво ще го съчетая, може да стои готино... Но все пак за толкова пари, не мерси
Tъъ, темата е "От къде да намеря" а 80% от постовете са ви : ЪЪЪ не ми харесва. Ми никой не ви пита.
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Galaxy...item3a77d0a796
на мен също ми харесват , но ще кажа като другите - ЗАВИСИ ОТ КОМБИНАЦИЯТА С ДРЕХИ![]()
![]()
![]()
Ех,вие с тези клинчета(като цяло) се побъркахте ! Какви ли не измислиха вече![]()
идея си нямам,но ако имаш текстилни бои и го боядисаш и ти се рискува поне моеж да стане нещо подобно
http://www.teenproblem.net/forum/sho...BB%D0%BD%D0%BE виж 7-та снимка същите цветове горе-долу питай авторката отде е качила снимката иначе тоя клин е мн як