- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Логическа задача (черпя вдъхновението си от тези на OutlawGirl)
много питаш :Д
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
отговори само дали някой нейн близък дарява бъбрека си?
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Бъбреци не могат да се излекуват, аз цял живот имам камъни ... един извадя, друг се образува
Иначе имам 6 на изпита по логика, ама не се сещам![]()
Някой от родителите ѝ е умрял на същата възраст от сърдечно заболяване, следователно тя го е наследила и след проблемите с бъбреците е знаела, че може да последва съответното наследено болно сърце?
блех.. не мога да мисля спи ми се ;С
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Инфаркт на бъбреците, ама нали уж била напълно излекувана, ддз кажи отговора, че ми стана инт![]()
Лекарска грешка. Отишла е с оплаквания от болки в бъбреците, лекарите са я лекували за това, а всъщност е имала някаква болест на сърцето, или нещо друго. :о
? :о
хмм но пък ми се вижда тъпо да й кажат, че е здрава, пък тя да знае, че ще й се случи нещо..
Трябва да е нещо супер просто като отговор, което всеки знае от обща култура (включително и тя), че да знае, че за 3 дни се случва нещо с организма ако не се направи нещо си и бля..
:О
А дали е гледала Том и Джери и се е задавила с корнфлейкс, в следствие на което е попаднал в кривото й гърло, а от там ба ли го какво е станало?
Последно редактирано от ShtrudeL : 09-22-2012 на 22:27
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Пикало й се е, но не е могла да пикае, решила е да скочи от кулата да приключи с тия ядове, ма не е успяла и е гушнала букета от нерви. Ма що не е могла да пикае, не знам.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
хм, а защо е посочена точно Айфеловата кула, а не някоя друга сграда?
4XCOKИ
Колата е дала на късо , вкарала и е ток и я е изпържила като филийка.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
ами жена - умира от инфаркт когато колата и се чупи
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Това с бъбреците сякаш го оставям на страна. Тя знае, че нещо ще й се случи, но не знае в колко дни точно, а няма лекарски познания. Тогава варианта е лекарите да са й казали какво ще й се случи, но не са й казали в колко дни. Тя решава след 3 дена да се самоубие, защото може би са й казали, че ще умре и след като не успява, тя умира от инфаркт... като цяло връзка между бъбреците и сърцето не мога да направя, но поне на прав път ли съм![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Може би е знаела, че след 3 дни някой неин близък ще умре и е искала и тя да умре и после от притеснения е умряла...
бъбреците важни ли са ?
Всички обаче имате страхотно въображение![]()
4XCOKИ
Пропуск в условието, а именно, че вероятно, след като живее в Париж, може да стигне и с метро до Айфеловата кула.
Освен това, не знам дали това има значение, обаче колите не се чупят от нищо, така че може би е катастрофирала, което също обяснява защо не може по никакъв начин да стигне до Айфеловата кула, защото вероятно е в болница...
Не мога да си обясня защо смята, че нещо ще й се случи, но не се обръща към лекар.
Може би лекарите всъщност не са успели да й помогнат с болката в бъбреците.
Не мога да повярвам, че една горила върти цялата Кофа на малкия си пръст.
![]()
Айде вече да казва отговора, защото и аз имам много логически задачи за споделяне![]()
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Освен проблеми с бъбреците е имала и проблеми със сърцето и за т'ва.. О.о
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
жената се е лекувала в българска болница , при български лекар , затова са и казали ,че е здрава :Д ...колата е 110-ръка и така жената умира
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim