- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Логическа задача (черпя вдъхновението си от тези на OutlawGirl)
жената се е лекувала в българска болница , при български лекар , затова са и казали ,че е здрава :Д ...колата е 110-ръка и така жената умира
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
единственото което мога да кажа е http://9gag.com/gag/3137644![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
http://notes.mastervb.net/
изневерих си на бележката![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
тя го усеща такава
Аре си одиме! НА СЕЛО!
слабо ме инт. темата, просто гледам дали оутлавгирл е тук
n00bs
гледала е касетата със Самара от "Предизвестена смърт". Тя ѝ се обадила и ѝ казала "7 дни". Отишла на лекар... оправили я а-у, но знаела, че скоро ще умре, защото дните ѝ изтичали. Решила да се самоубие, ама не ѝ провървяло. Дошъл 7мия ден, дошла и Самара, жената се стресирала от вида ѝ и получила инфаркт. The END!!!![]()
( Всичко е в кръга на шегата, просто чакам отговора.
)
Аз го виждам така:
жената е била неизлечимо болна и е знаела по диагноза и изследвания, че и остават още няколко дена най-много. Оплакала се е от болки в бъбреците преди 2 месеца и са я лекували заради болките, но това няма нищо общо с вродения и порок на сърцето, който е неизлечим и знае за него още от детската си възраст и точно колко и остава (няколко дни). Излекува ли са бъбреците, но смъртоносната атрофия на тъканите и е неизбежна. Иска да не умре в адски мъки, а да сложи сама край на живота си, но уви колата се чупи и не може. На следващият ден умира от болестта си, чрез болезнен инфаркт на миокарда. Жалко, мъчила се е 10 минути женицата.
Знаела е че болките в бъбреците са знак, че може да получи инфаркт?
На следващият ден отива на кулата, скача и умира от инфаркт?
Решава да се самоубие с нещо друго, което е причинило инфарктът?
Това, че дори не може да отиде да се самоубие я разстройва дотолкова, че получава инфаркт?
Колата й е била мн скъпа и готина и е получила инфаркт, защото се е "счупила"?
:/
Шанс...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нене сънувам, а ти да имаш случайно снимки за споделяне ?
n00bs
всичко имам аз
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
тези, които бих споделила не са толкова интересни, а останалите са прекалено неприличнии
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!