Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
Една жена отишла на лекар, оплаква се от болки в бъбреците. Лекуват я и ѝ казват, че вече е напълно здрава. Когато се прибира, тя знае, че ще ѝ се случи нещо в следващите няколко дни (а тя няма лекарски познания) и решава след три дни да скочи от айфеловата кула. Обаче след три дни колата ѝ се счупва и не може да стигне до кулата, затова се отказва. На следващия ден умира от инфаркт.

Защо се е случило така? Подсказвам, че няма паранормални неща или други подобни.

Който успее да познае отговора получава уважението ми и признанието за титлата "най-добър логик в Кофата", подписана от мен.
Това с бъбреците сякаш го оставям на страна. Тя знае, че нещо ще й се случи, но не знае в колко дни точно, а няма лекарски познания. Тогава варианта е лекарите да са й казали какво ще й се случи, но не са й казали в колко дни. Тя решава след 3 дена да се самоубие, защото може би са й казали, че ще умре и след като не успява, тя умира от инфаркт... като цяло връзка между бъбреците и сърцето не мога да направя, но поне на прав път ли съм