.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за даскалото?

Гласували
17. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Най-ужасното нещо в живота ми!

2 11,76%
  • Искам да се образовам,но мразя даскалото

4 23,53%
  • Обичам училище!

1 5,88%
  • Трябва да се учи за да се успее в живота,макар и да е неприятно.

13 76,47%
  • Иде ми да сложа бомба и да взривя даскалото!

2 11,76%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Lightbulb Как да обедя нашите да ми купят змия

На 13 години съм имам куче винаги съм обичала животните вкъщи имаме 8 котки 2 кучета наколко рибки и 1 гълъб,но от тях само едното куче е лично мой домашен любимец останалите са нещо като семейни домашни любимци.Много обичам змиите - змията е любимото ми животно и много искам да си имам домашен любимец змия ,но майка ми не обича змии нито баща ми. Наближава рожденният ми ден и искам по случай него да ми подарят змия а ако не змия поне леопардов генон но и на хамстер съм доволна но най-много искам змия хора моля ви помогнете ми дайте съвети как дс г обедя плс

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Боже и пари да ми дават наште, няма да гледам змия!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на Chacho
    Като кажат не, значи не. Звучи като няква твоя моментна прищявка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Няма начин... Опитвала съм. Мама не обича змии, приятеля ми не обича змии... никакъв шанс.

ПП. Аз, обаче, имам надежди за гекон. Достатъчно сладък е да няма голяма реакция. Когато получих първата си тарантула, мама не я очакваше. Първоначално викаше: "Какво? Какви тарантули ще носиш сега?" Но като я видя взе, че я хареса и въпреки, че си купих по-интересен вид по-нататък, още си харесва първата и само на нея обръща внимание.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на someonerandom
    Съобразявай се малко с вашите.Не стига,че ти изпълняват прищевките и си имате половин зоопарк у вас,ами искаш и да им натрапиш животно,което им е супер антипатично и гадно.Аз съм убеден,че ако има змия в апартамента,майка ми няма да мигне цяла вечер,а и на мен няма да ми е кой знае колко приятна мисълта.

А за хамстер-не виждам защо не,почти всички деца като малки са имали.Обаче сериозно-нямате ли си вече достатъчно животни??
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

АААА ужас змия.. не искаш ли хлебарки брррр ужас
    БТВ- оправи си правописната грешка в заглавието
    Последно редактирано от Charismatica : 09-24-2012 на 14:53

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Отвратително. Аз като се позамисля - няма да мога да съм си спокойно в нас, да не би това антипатично животно да си излезе от клетката и да налази мен или някакво място , и да ме стресне. Та, така де. Щом са казали не - не. Глупаво е, все пак си имате хиляди домашни любимци, достатъчни са ти. Животните, каквито и да са, изискват грижи. Не става с една твоя прищявка и после да си седи настрана, и така нататък.

а анкетата какво общо има със змията?
    аз ако бях на вашите нямаше да се съглася и пари да ми даваш
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Леле, какви сте тесногръди. Една змия изисква много по-малко грижи от кучетата ви. Но просто, защото е прието да е "антипатична" айде, отвратително, потресаващо. Глупости. Първо, за да идат за продан, отровните им зъби се вадят. Тъй че никой не е в смъртна опасност. Второ, за да излезе от добре направен терариум, трябва да е Херкулес. Аз не виждам големия ужас да си я гледа в стаята и да не я навира в лицето на никого. И мама така тъпо реагира за тарантулите първоначално, но после като видя, че си седят в терариумите и си живеят живота, спря да мрънка и започна да се интересува от тях даже. Това, че някое животно не ви харесва, не значи, че е противно. И те са живинки. Може би за тях вие сте противни.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Може би за тях вие сте противни.
    Надявам се за тях те да са противни.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    За домашен любимец змия? Разбирам котка, куче, папагал, хамстер, морско свинче, заек и т.н. .. Нямаш ли достатъчно животни

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Леле, какви сте тесногръди. Една змия изисква много по-малко грижи от кучетата ви. Но просто, защото е прието да е "антипатична" айде, отвратително, потресаващо. Глупости. Първо, за да идат за продан, отровните им зъби се вадят. Тъй че никой не е в смъртна опасност. Второ, за да излезе от добре направен терариум, трябва да е Херкулес. Аз не виждам големия ужас да си я гледа в стаята и да не я навира в лицето на никого. И мама така тъпо реагира за тарантулите първоначално, но после като видя, че си седят в терариумите и си живеят живота, спря да мрънка и започна да се интересува от тях даже. Това, че някое животно не ви харесва, не значи, че е противно. И те са живинки. Може би за тях вие сте противни.
    Всъщност,това,че някое животно не ми харесва,означава точно,че МИ е противно.И аз да съм му противен,няма да носят мен да живея в тях,ами обратното.А щом нещо ми е противно,посмъртно няма да платя,за да го имам в къщата си.Не е като родителите на авторката само да и забраняват и да и убиват желанията-съмнявам се,че ако не беше нейната любов към животните,щяха да имат повече домашни любимци от средностатистическия зоопарк.Обаче при условие,че на техните няма да им е приятно да има змия в апартамента(а и имайки предвид,че тя казва,че е доволна и на други животни,явно като цяло са се усетили,че не им трябват повече форми на живот в жилището) не виждам защо трябва да се тръшка.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си