.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Нежна Красота Виж мнението
    а като се пробия със садрин трябва да промивам, нали ? иначе ще пробвам пак да попитам на разни места, че и аз много, много не искам да се пробивам сама ;д. аа и целия език ли ще се подуе?
    Жабуриш със сандрин, да. Иначе не мисля, че ще успееш - вся пак не вярвам да имаш малки форцепси, а без тях ще е ужасно трудно. Успех и внимавай да е идеално точно и право, после да не съжаляваш. Дали ще се подуе мисля че не май, то си е ципичка там, няма кво да се подува, но не знам, не приемай мнението ми за чиста монета. Каква обеца ще сложиш - такава за вежда (крив барбел) или такава за език - прав барбел?

ПП към въпросите за абоката - да, с абокат. Никой няма да си поръчва специални игли за пиърсинг по 1 - 2 от сайтове, а и никой няма да дойде за толкова - струват по 50 стотинки. Нормалната дупка е 1,6 мм и съответно абокат 16ка се купува, сивичък такъв. За 1,2 мм дупка не помня цвета ма май беше зелен ако не се лъжа. Зелен не съм ползвала, само обаче трябва да внимавате с обецата да не се окаже по-дебела, щото няма да влезе лесно и ще боли.
    Последно редактирано от tori : 10-05-2012 на 10:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си