- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Иван Ласкин..
Щруди мненията ти са ми през кура както и цялата ти особа. Просто е много дразнещо да даваш акъл, съвети и т.н. след като ти самата си едно парцалчИ. Когато станеш дама и не говориш непочтени и "мръснишки" неща седни да проповядваш на останалите да са дами. Ама след като дрънкаш лайна на всеки 3 минути, за к'во се бориш? За някаква победа над Агнеца, а? Или да се изкараш некво възпитано яко девойче, дето не говори мръсни неща и не обсъжда половият и личният си живота - а компота помниш ли?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Това май е първия ти по-сдържан и спокоен коментар, макар че все още има наченки на някакви нервни изблици, НО както и да е. Ако си такава, или още една идея по-спокойна, може и да е приятно да си 'спорим'.
Аз не давам акъл и съвети на никой, аз изказвам мнение, както всички тук. На никой не съм казвала - 'не прави това или онова.'
Това за парцалчИто например е излишно да го споменаваш, не че ме обижда, но показва колко се дразниш от мен, а в същото време ти е 'през кура'. И не твърдя, че съм дама, не твърдя, че съм супер почтена, или каквато и да е и ако си си правила някакви такива изводи въз основа на това, което съм писала по темите, то е защото не виждаш границите на нещата. Няма нищо лошо в мръснишкото, няма лошо в това да изпростяваш от време на време, но не е яко да го правиш постоянно и да прекаляваш с това. И ако се намесвам на някои места с това колко просташко се държи някой, или нещо такова, то явно съм преценила, че тези граници (моите представи за 'граници') са доста прескочени и изглежда смешно, на моменти ако щеш вярвай и тъжно.
А за компота не помня, т.е. помня, но не помня за какво ставаше въпрос и 100% не е било казано на сериозно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Сега да ти платя ли за психологическия анализ? Ха-ха... айде ще си замълча, че ми писна да се разправям с теб. Но общо взето се вреш в неща, които не разбираш и проповядваш неща, в които ти самата не вярваш - това е лицемерие и е противно. Щото драга нито си дама (сама го казваш) нито си нещо повече от останалите (пак сама го казваш), че да даваш акъл на някой какво да харесва и как изглежда от страни. Мене може да ме кефат кървясали бебешки мозачета и к'во? Т'ва простак ли ме прави? Твоята логика е, че когато някой се кефи на "зомбита" и говори за тях (това са твои думи) е просташко и не е занимание за дамите (говориш като 80 годишен чичко)... както и да е имай си вярванията и разбиранията за света на мен ми е през (знаеш кое). А за дразненето съм ти казвала, че ме дразниш, но ми е много лесно просто да те игнорирам - дето се вика скуката е голямо нещо.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Штрудел яла те почеша,миличко!
Creative Technologie
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.