.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Щруди мненията ти са ми през кура както и цялата ти особа. Просто е много дразнещо да даваш акъл, съвети и т.н. след като ти самата си едно парцалчИ. Когато станеш дама и не говориш непочтени и "мръснишки" неща седни да проповядваш на останалите да са дами. Ама след като дрънкаш лайна на всеки 3 минути, за к'во се бориш? За някаква победа над Агнеца, а? Или да се изкараш некво възпитано яко девойче, дето не говори мръсни неща и не обсъжда половият и личният си живота - а компота помниш ли?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Щруди мненията ти са ми през кура както и цялата ти особа. Просто е много дразнещо да даваш акъл, съвети и т.н. след като ти самата си едно парцалчИ. Когато станеш дама и не говориш непочтени и "мръснишки" неща седни да проповядваш на останалите да са дами. Ама след като дрънкаш лайна на всеки 3 минути, за к'во се бориш? За някаква победа над Агнеца, а? Или да се изкараш некво възпитано яко девойче, дето не говори мръсни неща и не обсъжда половият и личният си живота - а компота помниш ли?
    Това май е първия ти по-сдържан и спокоен коментар, макар че все още има наченки на някакви нервни изблици, НО както и да е. Ако си такава, или още една идея по-спокойна, може и да е приятно да си 'спорим'.
    Аз не давам акъл и съвети на никой, аз изказвам мнение, както всички тук. На никой не съм казвала - 'не прави това или онова.'
    Това за парцалчИто например е излишно да го споменаваш, не че ме обижда, но показва колко се дразниш от мен, а в същото време ти е 'през кура'. И не твърдя, че съм дама, не твърдя, че съм супер почтена, или каквато и да е и ако си си правила някакви такива изводи въз основа на това, което съм писала по темите, то е защото не виждаш границите на нещата. Няма нищо лошо в мръснишкото, няма лошо в това да изпростяваш от време на време, но не е яко да го правиш постоянно и да прекаляваш с това. И ако се намесвам на някои места с това колко просташко се държи някой, или нещо такова, то явно съм преценила, че тези граници (моите представи за 'граници') са доста прескочени и изглежда смешно, на моменти ако щеш вярвай и тъжно.
    А за компота не помня, т.е. помня, но не помня за какво ставаше въпрос и 100% не е било казано на сериозно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Това май е първия ти по-сдържан и спокоен коментар, макар че все още има наченки на някакви нервни изблици, НО както и да е. Ако си такава, или още една идея по-спокойна, може и да е приятно да си 'спорим'.
    Аз не давам акъл и съвети на никой, аз изказвам мнение, както всички тук. На никой не съм казвала - 'не прави това или онова.'
    Това за парцалчИто например е излишно да го споменаваш, не че ме обижда, но показва колко се дразниш от мен, а в същото време ти е 'през кура'. И не твърдя, че съм дама, не твърдя, че съм супер почтена, или каквато и да е и ако си си правила някакви такива изводи въз основа на това, което съм писала по темите, то е защото не виждаш границите на нещата. Няма нищо лошо в мръснишкото, няма лошо в това да изпростяваш от време на време, но не е яко да го правиш постоянно и да прекаляваш с това. И ако се намесвам на някои места с това колко просташко се държи някой, или нещо такова, то явно съм преценила, че тези граници (моите представи за 'граници') са доста прескочени и изглежда смешно, на моменти ако щеш вярвай и тъжно.
    А за компота не помня, т.е. помня, но не помня за какво ставаше въпрос и 100% не е било казано на сериозно.
    Сега да ти платя ли за психологическия анализ? Ха-ха... айде ще си замълча, че ми писна да се разправям с теб. Но общо взето се вреш в неща, които не разбираш и проповядваш неща, в които ти самата не вярваш - това е лицемерие и е противно. Щото драга нито си дама (сама го казваш) нито си нещо повече от останалите (пак сама го казваш), че да даваш акъл на някой какво да харесва и как изглежда от страни. Мене може да ме кефат кървясали бебешки мозачета и к'во? Т'ва простак ли ме прави? Твоята логика е, че когато някой се кефи на "зомбита" и говори за тях (това са твои думи) е просташко и не е занимание за дамите (говориш като 80 годишен чичко)... както и да е имай си вярванията и разбиранията за света на мен ми е през (знаеш кое). А за дразненето съм ти казвала, че ме дразниш, но ми е много лесно просто да те игнорирам - дето се вика скуката е голямо нещо.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Штрудел яла те почеша,миличко!
    Creative Technologie

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ohluv Виж мнението
    Штрудел яла те почеша,миличко!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си