.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Русенци,помагайте!

Здравейте!Мисля скоро да започвам курс по подготвка за TOEFL,понеже ще кандидатствам в чужбина.Ако знаете къде в Русе подготвят добре за изпита моля пишете.

А и имам още един въпрос..Става дума за самото кандидатсване в унивеситети в чужбина:Задължително ли е при изпращането на документите един от документите да е сертификат за взет в този случай TOEFL,понеже си мисля че няма да успея да изкарам курса до 15 януари,когато е крайния срок за подаване на документите.

Наистина ще съм ви много благодарна ако отговорите на въпросите ми

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Аз карах курса си при Интеграл. Бях доволна, но всичко си зависи от учителя. Смисъл, той изцяло организира начина на провеждане на курсовете, Интеграл един вид само дават мястото и разпечатват материали, ако е необходимо. Иначе не трябва да изпращаш резултат от Тоейфел, те като ти отговорят ще ти кажат колко искаш. А и не ти си изпращат резултатите, ами университета ги търси от фирмата, провеждаща Тойфела и се плаща някаква такса май от 10 долара. И като е регистрираш за самия изпит ще ти дадат да посочиш 4 университета, където да ти пратят резултатите безплатно.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Много ти благодаря за информацията.Беше много изчерпателна и полезна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си