- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя? :(
О,Боже. Знам,че съм най-вероятно само с няколко месеца по-голяма от теб,но МЕ ПОСЛУШАЙ.
Значи,той е на 17 години,как очакваш да живее без секс? Ненормално е да го караш да чака.
И второ .. Как въобще ти минава през главата да спиш с мъж на 13?
Накъде отива света .......
Женско съм ;]
Ти имаш една представа за връзка и едни потребности,а той-други.Не става да сте заедно.Драмата с дали те обича или не ще я пропусна,защото щом имаш акъл да не се праскаш на 13,навярно е имаш и такъв,че да вникнеш и в предните коментари.Най-добре всичко да завърши с "приятно ми беше,текста четоха..."
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
4 години не са голяма разлика, но когато са в доста по-късен етап на развитие. Към момента, както виждаш, са си съществени. Ще ме извиняваш авторке, ама и двамата с приятеля ти сте идиотски настроени. Първо, той тръгва с момиче, което е току-що навлизащо в пубертет (аз например не бих се хванал с такава, тъй като разликата в мисленето ще е оттук до небето), а ти очакваш да намериш принца? И отделно, как очакваш някой на тези години да мисли за "искрената любов, държането за ръчичка, бла-бла..."? Няма да навлизам в подробности, тъй като тези неща ти така или иначе няма да ги разбереш сега, но след години ще разбереш какво сме имали предвид. На тоя етап най-добре за теб е да си налегнеш парцалите и да си четеш уроците, а не да се правиш на знаменитост.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
^^ Няма разлика в годините ако хората са 17-21 примерно. Ама като си на 13 и още не знаеш къде си да тръгнеш с някой 4 години по-голям от теб.
Чуди се сега като си на 13 и не си седиш на гъзо, пък и с батковци се хванала. Какво си мислиш, че някой на 17 няма да поиска секс ли? Сядай и си учи уроците, за всичко си има време. Не само секс не можеш да му дадеш (всъщност ако решиш можеш де), но и куп други неща. ;]
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Принципно 4 години не са огромна разлика,но вслучая е такава.Защото разликата в желанията,мислите,очаквани ята е очеизвадна.Не мисля,че тази връзка би могла да бъде пълноценна,впредвид развоя.Ти си на 13,а той на 17-бъдеще няма.
Съжалявам ,но ще бъде по-мирно на главата ти ,ако си намериш някой на твоята възраст или поне около нея.Нормално е момчето да си има нужди,хормоните му бушуват.Тръгнал е с теб с нагласата ,че си малка и наивна ,каквато си и всъщност.Не му се е получило в рамките на 10-месеца ,а сега му е връснало от това да те забаламосва,решил е да действа.Помисли си ,дали те обича след поставените ултиматуми![]()
Последно редактирано от balu4ka : 10-04-2012 на 20:51
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Добре бе джанъм, как очакваш, че ще се движиш с доста по-голям от тебе и той ням ада те натиска за секс? Не разбираш ли, че то ходи с теб само заради това. Прекалено си малка... даже си още дете да се занимаваш с такива глупости. Аз на твоята възраст още играех с кукли...
Я пак? Да чака година, две? Ти на кой свят живееш бе мацка? В миналия век явно.
К'во има да чака, то нали за това се нарича ИНТИМНА ВРЪЗКА. Говоря за по-зрелите хора, не за пикли като авторката. Щял да чака и година, че и две, ми да земе да ме изчака и висше да завърша, че да знам къде ще го ръга. Егати незрялото мислене.
До авторката - като си се хванала на хорото, сега ще го играеш. Къде ти беше акъла да се хващаш със 17 годишен ЗАГОРЯЛ пубер? Като не искаш ( а това е абсолютно нормално ) - не го прави. Казваш НЕ и въпроса приключва. Той ако е мъж ще ти приеме решението. Ама в случая, понеже е пълно детенце още, ще те зареже. Живота продължава, след 3-4 години ще се смееш сама на себе си за пуснатата тема.
Откъде си сигурна, че дори и да го направите той няма да те зареже ? Щом ти е дал подобен ултиматум скъсай с него първа. Покажи му, че не си лесна и че ще го направиш само тогава когато си готова. Щом те изнудва по подобен начин, значи че не е правилният.. Знам, че не и никак лесно като някакви непознати ти казват - зарежи го, забрави го и т.н. но просто няма друг начин освен ако не искаш да провалиш живота до една степен си завинаги.. Все пак решението е изцяло твое![]()