- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прически за дълга и къдрава коса
Здравейте ! Можете ли да ми дадете някакво идеи или снимки по-добре за някаква прическа за дълга и къдрава коса. Значи косата ми е дълга някъде до малко под кръста доса е къдрава и с обем обаче гледам че вече е запознала малко да цъфти на някой места та можете ли да ми предложете някаква прическа за такава коса. Ше съм Ви безкрайно благодарна!!!![]()
![]()
![]()
Какво по хубаво от такава коса....Ами като за начало махни това което е нацъфтяло.А иначе не прави нищо специално като прическа - оформяй си просто къдриците с крем или пяна.Но обръщай много голямо внимание на поддръжката.Дългата коса се поддържа много трудно.Слагай много маски кристали и балсами!Иначе аз много харесвам такива коси
![]()
eйййййййй дайте някакви снимни че и аз имам същият проблем косата ми е почти същата помогнете ниииииииииииииииии
хора, имам същият проблем ... само че моята коса е до кръста когато е права, но е на копчета... супер къдрава и не седи по никакъв начин освен с диадема .... уформям къдриците с малко пяна. та проблема е, че в интернет няма информация за прически за коси като моята, така че ще съм Ви безкрайно благодарна ако постнете някоя снимчица... нещо .
Мерси предварително {}
И аз съм така само че косата ми е по-къса
КОСАТА И ВСИЧКО ЗА НЕЯ е тема с много обсъждани прически-там гледайте,момичета![]()