.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    _fantasy_girl_
    Guest

Прически за дълга и къдрава коса

Здравейте ! Можете ли да ми дадете някакво идеи или снимки по-добре за някаква прическа за дълга и къдрава коса. Значи косата ми е дълга някъде до малко под кръста доса е къдрава и с обем обаче гледам че вече е запознала малко да цъфти на някой места та можете ли да ми предложете някаква прическа за такава коса. Ше съм Ви безкрайно благодарна!!!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Какво по хубаво от такава коса... .Ами като за начало махни това което е нацъфтяло.А иначе не прави нищо специално като прическа - оформяй си просто къдриците с крем или пяна.Но обръщай много голямо внимание на поддръжката.Дългата коса се поддържа много трудно.Слагай много маски кристали и балсами!Иначе аз много харесвам такива коси

Guest
    eйййййййй дайте някакви снимни че и аз имам същият проблем косата ми е почти същата помогнете ниииииииииииииииии

Guest

хора, имам същият проблем ... само че моята коса е до кръста когато е права, но е на копчета... супер къдрава и не седи по никакъв начин освен с диадема .... уформям къдриците с малко пяна. та проблема е, че в интернет няма информация за прически за коси като моята, така че ще съм Ви безкрайно благодарна ако постнете някоя снимчица... нещо .

Мерси предварително {}

И аз съм така само че косата ми е по-къса

Голям фен Аватара на pepa97
    КОСАТА И ВСИЧКО ЗА НЕЯ е тема с много обсъждани прически-там гледайте,момичета

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от lovee Виж мнението
    И аз съм така само че косата ми е по-къса
    Сериозно ли писа в тема от 2007, само за да кажеш ква ти е косата?! |(

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Сериозно ли писа в тема от 2007, само за да кажеш ква ти е косата?! |(
    Що пък да не пише,това си е нейна работа бе! На тебе някой казва ли ти къде да пишеш?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си