.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен Аватара на windowlicker

Лотария Зелена Карта

Ако не сте разбрали още сайтът за кандидатстване за зелена карта за САЩ е вече отворен. Ето линк:

https://www.dvlottery.state.gov/

Това е единственият официален сайт, през който може да се запишете и е напълно безплатен. Ако някъде ви искат пари значи най-вероятно е измама. Доверявайте се само на сайтове, които завършват на .gov

Та сега да кажа, че не съм специалист, но основните правила са:
    - Всеки който има завършено средно образование може да участва.
    - Ако нямате средно още може родителите ви да участват и да включат всички техни деца до 21 години.
    - И двамата родители могат да участват отделно за двоен шанс, но винаги включват всички членове на семейството.
    - Ако имате средно и имате сериозен приятел/ка пак може да кандидатствате по отделно, но ако някой спечели единствения начин да заминете заедно е чрез женитба.
    - Снимките не е задължително да са професионални. Ние си ги правихме едно време сами в къщи и бих казала, че бяха с доста лошо качество, но задължително трябва да отговарят на условията.
    - Ако кандидатствате самостоятелно не може да включите родители и други роднини.
    - Като завърши регистрацията ще ви изпише един номер, КОЙТО ТРЯБВА ДА ЗАПАЗИТЕ!!! Поне досега няма начин да се разбере загубен номер.
    - Резултатите излизат на 1 май (поне досега).

Така, надявам се, че съм била полезна на някой и ако имате още въпроси питайте. Успех

Мега фен Аватара на Dagichka
    оох, тая пуста лотария ;д вчера пуснахме на майка ми формата, тия дни на баща ми и сестра ми. майка ми пуска от 13 ГОДИНИ.. помня в началото на хартиен формат, какво беше дали пощите ще го доставят, дали пък ако ни изтеглят някой няма да дръпне плика от кутията и тн.. сега е много по-лесно пускането, ама.. всичко е до късмет (уж). ;д

Фен Аватара на DS
    Град
    Bulgaria
    Попълних "фиша" да видим, ще ударим ли някой джакпот от тотото! ;о)
    Не ми се ходи в щатите, тук ми е добре, но до 2014 може да ми писне тук!...

Мега фен
    Джакпота вика В Узбекистан ще ти е по-добре от обединения лайнарник на фанатизма, хейта и тъпотията.

// сори че ви разводнявам темата, ама наистина недоумявам зак'во ви е тая тоалетна хартия при положение, че 50% от ЕС е в пъти по-добро място за живеене от оная дупка изпаднала.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Джакпота вика В Узбекистан ще ти е по-добре от обединения лайнарник на фанатизма, хейта и тъпотията.

// сори че ви разводнявам темата, ама наистина недоумявам зак'во ви е тая тоалетна хартия при положение, че 50% от ЕС е в пъти по-добро място за живеене от оная дупка изпаднала.
    А ти щото беше тук и за това говориш така нали?
    А колкото до Узбекистан, ако беше така нямаше толкова много да се местят към Щатите, ама нали все трябва да се каже нещо...

Мега фен
    Е не съм бил, права си. Достатъчно е да хвърля един поглед на статистическите данни и се убеждавам, че то си е опасничко дори да припарваш. С тези нива на престъпност спокойно мога да си ги сравнявам с Узбекистан. За здравната и образователната система да не говорим, а факта, че бачкат с 20% повече от средностатистически европеец, а получават средно 30% по-ниско заплащане, неколкократко по-кратък платен отпуск и нищожни държавни пенсионни осигуровки е просто супер. ДА ЖИВЕЯТ Съединените Щати на изстисканата като лимонче средна класа, бачкаща да си плати поредния кредит и да вкара някое левче в банката, че да обезпечи на децата обучението и да има от какво да се издържа на старини. Аре бегай. Т'ва си е чисто робство.

// под 'средностатистически' европеец се разбира гражданите на държави-членки на ЕС. В това число и кавали като Б-я и Румъния. Просто да уточня колко колосална е разликата.

спечелих зелена карта преди 6 месеца и сега се чудя какво да правя..
    нямам мъж или деца, но като че ли не ми се иска да заминавам

Мега фен Аватара на Dagichka
    тогава от къв зор си участвала, бахти? много се дразня така, честно. има ХИЛЯДИ желаещи, които си умират да са на твое място. а ти губиш шанса на един човек, който желае да отиде там, като пускаш заявката и избират теб, а не него примерно.

Супер фен Аватара на scrooper
    Ами да, който не е сигурен, че му се заминава, да пуска тото.
    always late but worth the wait!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си