- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една не збъдната мечта със момиче!!
Здравейте, аз се казвам божидар чакъров едно нормално момче, което обича едно нормално момиче, което се казва Вероника Димитрова аз съм на 19 а тя е на 18 аз живея във Стара Загора, а тя е от София запознахме се съвсем на майтап в един сайт даде ми скайпа си писахме си около месец след това си даде номера и всичко почна от тогава тя започна да ме обича силно и да не може да живей без мен също така бях и аз лудо просто ЛУДО влюбен в нея след това почнахме да се обичаме връзката мина 1 година 2 години 3 години и обичта не спря аз бях първия скойто дори е правила секс просто бяхмее невероятна двойка със много мечти исках да живея с нея да бъда с нея да е със мен след като навърши 18! Но тази година преди да навърши 18 почнаха караниците всеки ден всеки ден след това пожелах за миг да не е със мен, но след това осазнах грешката си и се извиних обещах и че ще се променя и го направих бях доста различен обичлив все ендо сега я срещам както преди, но след 2 седмици така тя също беше добра с мен, но след това след тия 2 седмици обажда ми се вечерта към 11 чеса и ми казва, че иска да ме скъса че неможело аз да се променя, че неможело аз да съм с нея след това и казах че я обичам безумно много молих я просто бях направо побъркан след всичко което и казах тя не пожела отново да е с мен казва ми че нямало как да дойде при мен защото аз ако я зарежа никой няма да я погледне след това от техните и заради това... Аз мисля че има друг в живота и затова дори след като я молих супер много тя не пожела да се върне ;( отиде си с думите че ме обича, но неможела да бъде с мен.. аз знам ако обичам някой няма какда не желая да бъда с него, но тя го направи и всичко сасипа мечти,любов,сърцето ми и всичко взе със нея направо съм разбит искам да се оженя за да забравя всичко сърцето ми плаче всеки час и минута обичам я и така нашите мечти заминаха и сега съм пепел!!! Моля да пишат хора който ме разбират без майтапи и смешки разбете ме като хора... какво да направя от този момент? как мислите вие.
Сигурно не иска да е с теб, защото си неграмотен...
Дай й малко време и ще си проличи дали те обича...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мисля, че е срамно на 19 години да пишеш толкова неграмотно, било то и във форум.
Колкото до другото - ти си очаквал тя да се пренесе да живее при теб ли? На 18 години? Нормално е да се е шашнала. Още повече ако си настоявал.
И каква е тая глупост "искам да се оженя, за да забравя"?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ми ,ако направиш справка ще осъзнаеш ,че наистина много малко хора са успели с първата голяма любов на живота си да заживеят заедно
Така че търси си друга
Иначе цял живот ще страдаш в лоши спомени докато съдбата евентуално не се смели над теб и след 20 години да се срещнете отново, за което не те съветвам да разчиташ на това
но щом те обича, не бързай, може да си промени казаното
Хора мога да пиша! Не съм неграмотен и така на татък.. Просто съм съкрушен, че след всичко, което и направих тя ме изостави 4 години минаха от живота ми със нея... 4 години на любов и мечти звъня и не вдига! Затваря телефона, или го изключва обичам я, но не иска да ме разбера да ли има друг или се страхува да дойде при мен... Аз я искам защото знае, че при мен няма да има проблеми, но я страх, че ако я оставя ще остане сама на улицата, никой няма да я погледне от самейството и.. Какво да направя?;(
Съвсем естествено е момичето да се страхува да не бъде изоставено. Та тя е само на 18. Животът е пред нея. Не съм сигурна, че на 18 ще иска да се омъжва. Не е правилно да изискваш от нея да си зареже родители и приятели, за да дойде да живее при теб, където ще разчита само и единствено на теб. Мисля си, че все още може да те обича и да няма друг в живота й, но просто да не е готова да направи тази крачка. Не я притискай да прави подобен избор! Мога само да те посъветвам да се опиташ да се свържеш с нея и да си поговорите за бъдещите ви намерения. Постави се на нейно място и подходи с разбиране. Ако тя все още има чувства към теб, ще се върне, но не очаквай да се задомите на по 20 години.
П.П.: Нищо лично, но граматиката и правописът наистина ти куцат.
Обесних и че ще и дам време може да не идва при мен да си учи и така, но тя просто не иска 4 годишна връзка просто заеба със лек замах как да постъпя да спра ли да я търся или да продължа все още?
мисля,че имаш правописна грешка в заглавието![]()
без ПОДПИС ... xD
СПРЕТЕ да разделяте хората по грамотност!
Като няма добър правопис не означава ,че е лош човек!
ех, как си мечтая да се научите да не правите елементарни правописни грешки...
И на мен неграмотността ми е като трън в очите,но това не е решаващият критерий за деление.Авторе,освен откровен разговор относно бъдещите ви планове,не виждам друг вариант.Опитай се да си осигуриш такъв,но след известно време.Изчакай около седмица и тогава я потърси с тази нагласа...Успех ти желая,предполагам как се чувстваш и в известна степен знам какво е и затова ти предлагам и този вариант.Не съм чела много-много предишните коментари,така че може и да се припокривам с някого.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Напълно възможно е да те обича, но по една или друга причина, да не желае да е с теб. Първото нещо, което ми дойде наум, бе че ти е загубила доверието след ония думи, които си изрекъл. /Визирам, че за момент не си желал да бъдеш с нея и ми се струва, че сте сложили някакъв край/. Не знам. Но в случая каквото и да направиш, няма как да промениш нещата .Тя не иска - приеми факта и продължи напред.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
До някъде разбирам защо авторът взема нещата на сериозно. Четири години не са малко време, но по никакъв начин не мисля, че сте дорасли за брак. За това дали е захвърлила връзката ви с лека ръка, не знам, може би трябва да се поставиш на нейно място. Все пак ти я познаваш по-добре от нас и можеш да прецениш дали връзката ви е била достатъчно важна за нея.
Как се е държала с теб преди да ти каже, че иска да се разделите? Кога сте се видели за последно? Възможно ли е родителите й да са повлияли на решението й да се раздели с теб? И може би най-важното, ти самият вярваш ли, че би те изоставила заради друг, след като четири години всичко е споделяла с теб?
Плаче ми се от вида на заглавието.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Явно никога няма да се върне при мен.. Дори всичко, което и казах тя не се трогна не ме обича! Или просто се прави на такава за да забрави за мен.. Не знам с какво я нараних толкова явно, никой не може да ми помогне с мой та болка съжелявам за всичко него заслужавам просто !!! ;(;(;(;(
Аз съм на мнение, че просто вече не иска да сте заедно. А ти погледни напред и си живей живота, имаш още много да живееш, а още от 19 годишен мислиш за женене и то с момиче, което още не знае какво иска от живота (не че ти знаеш). Така се е получило просто, забрави миналото. Да, 4 години трудно се забравят, но пък не е невъзможно да продължиш живота си. Ако тя е искала да бъде с теб, е щяла да бъде. Не вярвам родителите ѝ 4 години да са съгласни с връзката ви и изведнъж да вземат друго решение, тъй че съм почти сигурна, че проблемът не е в тях.