Не знам дали точно тук трябва да напиша въпроса си за това се извинявам ако съм се объркал.
Ся сам почнал да събирам пари и се чуда кво да си взема и се реших за смартфон или таблет само, че което и да избера ми идват на ум още и още въпроси.
1.Смартфон- двуумя се между Самсунг галакси 3 , ябълката 4/5 или ако има нещо по-добро за горе-долу същата цена или дори и по-евтино няма да е зле
Смартфоните са удобни и можеш да правиш снимки и да си го сложиш в джоба докато при таблетите изглежда малко странно да правиш снимки с него , но пък телефоните са малки (разбира се не всички) и не са много удобни когато сърфираш в нета – всичко е толкова малко и ми е трудно да прочета някой от нещата
*ябълката 4 чувал, съм че са „куче марка” и че са хубави телефони и правят хубави снимки и т.н. , но че имат софтуерни ограничения
*Галакси 3 за тях нямам никакви отзиви ама изглеждат добри телефони и доколкото ми е известно можеш да си драскаш което е плюс за мен щот аз мн обичам да си драскам
2 Таблет- пак самсунг галакси таб(тук очаквам вие да дадете предложение за версията щот аз не съм ги гледал) и Айтап 2 и пак ако имате предложение за нещо друго – давайте го насам
Е това е общо взето