.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Мили дами,

Мега фен
    Град
    <3

Мили дами,

...не ме съдете, че не влизам в този раздел и не съм прочела другите теми, при все че съм и модератор (нях, нях), но имам едно питане и изчезвам, so...
    Върти ми се в главата една мисъл да се боядисам ли, да не се ли боядисам...
    Преди бях чернокоса, НО като знам колко време ми трябваше да ми се върне моята си косичка, просто лошо ми става. За това мисля ако ще се боядисвам да е с някакъв по-светъл от моя цвят тон, нещо кафеникаво, отиващо дори към оранжево (но не светло), абе есенно :3... НО... (един информативен въпрос).. ако се боядисам в черно, след това ще ми хване ли по-светъл цвят? (предполагам не).. ох... а се чудя, защото когато бях боядисана, косата ми стоеше по-права, подредена и ъъ гладка :3 но след време сякаш стана много суха и гадна и за това спрях да я боядисвам...
    А сега моята... скучна ми е, може да се каже, че е изтощена в краищата, а интересното е, че когато бях боядисана не беше като че ли толкова податлива на изтощаванее, на времето и т.н.
    ОХ!
    Какво да правя!?
    Кои бои са хубави?
    Единственото, което ме спира е, че не искам да я увреждам още повече.

Мислех и с черна къна, но четох, че нямало отмиване това..
    Бях по едно време с червена, но не си личеше кой знае колко..

Косицата ми:
    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...51942031_n.jpg
    http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...67081906_n.jpg
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Не ти препоръчвам да се боядисваш! Косата ти е прекрасна. Това, което ти е дала природата е най-добро. Аз съм се боядисвала и съм съжалявала после, най-вече заради това че съм чакала по 3 години да ми израсте косата на ново ! Косата един вид умира като я боядисаш. Никога няма да ти се възвърне предишната жизненост докато не я оставиш да израсте. КОЛКОТО И ДА Е БЕЗВРЕДНА СПОРЕД ПРОИЗВОДИТЕЛЯ - БОЯТА УВРЕЖДА! Запомни го и винаги мисли преди да направиш това - да се наклепаш с боята, а после да съжаляваш. Ти сама си разбрала, че краищата са в отвратително състояние от предишното боядисване. Дали ще хване върху черното. Зависи, смятам, че е по-добре да се посъветваш с фризьора си, ако в крайна сметка си решила да се боядисаш в по-светла тоналност.
    Всъщност след като се боядисаме виждаме, че косата е прекрасна, но след месец, израснали корени, избледняла и изтощена коса. Отново я наклепваме с боя ... и после отново и така влизаме в един порочен кръг.
    Моят съвет е да не си гориш косата. Все пак обаче решението е твое!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Ако се боядисаш ще си НАЙ-ГОЛЕМИЯ БАЛЪК!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Не я боядисвай просто. Никоя коса не е скучна, когато е здрава и хубава.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Че косата ти си е много хубава и така .. за какво ти е да я боядисваш..
    Колкото до къната ... забрави ... Пада само и единствено с ножица ... Никакъв шанс да ти се отмие до напълно естествения цвят

Мега фен
    Град
    <3
    ох!

оох!

Почти ме разубедихте, ама сега още повече не знам какво да правя, защото не си я харесвам в сегашното състояние, доста е изтощена + това пада...
    Мисля да я къносам пак в червено, защото знам, че поне ще падне..
    4XCOKИ

Защо не си направиш кичур?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Почти ме разубедихте, ама сега още повече не знам какво да правя, защото не си я харесвам в сегашното състояние, доста е изтощена + това пада...
    Започни да пиеш витамини, купи си бадемово масло или такова от пшеничен зародиш.
    Герикапс от аптеки Марешки е около 3 лв, маслата нямат и 2 даже.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Щруделче,предлагам ти първо да си заздравиш косата и чак след това да мислиш за боядисване.На мен лично ми изглежда доста изтощена (най-вече на първата снимка),което направо ме натъжава предвид дължината й
    А за въпроса с черната боя - не,ако се боядисаш в черно после без обезцветяване няма как да се боядисаш по-светла.То ако ставаше така лесно чернокосите нямаше да чакат с години да им израсте естествения цвят или да прибягват към обезцветяването
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Само ще я увредиш повече. Косата ти изглежда добре, изобщо не е скучна. По- добре помисли какво да направиш за косопада и изтощението.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    <3
    ммммф :3
    Имам бадемово масло, преди се мажех с травитаминол, след къпане й слагам нещо като кристали с арганово масло и какво ли не! И пак не е това, което искам да е. :3

Сега се разчетох в нета и видях, че боите на Лореал Casting не знам си какво са безамонячни и цвета падал по-бързо и по цялата дължина, не само в корените... та... някой ползвал ли ги е да каже какъв е ефекта? :3

Калпазанче, това Герикапс витамини ли са?
    Едит: http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BF%D1%81
    Последно редактирано от ShtrudeL : 10-07-2012 на 11:30
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    черна къна в никакъв случай, първо ,защото вече е по -вредна от боите ГАРАНТИРАМ и второ , че ако решиш след това да се обезцветиш няма как да стане ( къна реагира по някъв начин с обезцветителя и косата се топи)
    кой ви излъга всички , че боядисването вреди тоооолкова много на косата ? тва го казват, хората ,който никога не са слагали боя на главата си ,убедена съм.
    Ако искаш да изсветлиш малко косата си ,те съветвам да отидеш по-добре на фризьор,не рискъвай сама, а черно според мен няма да ти отива. Успех

Град
    пространството на Дисе
    Калпазанче, това Герикапс витамини ли са?
    Едит: http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BF%D1%81
    Да, витамини са- зАрежи пукането на капсулите, ами си ги пий през устата. 3 години ги ползвам и не съм умряла, както можеш да се убедиш.

Иначе за лореал правилно си прочела- безамонячни са, но цветът е нетраен.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен
    Град
    <3
    Е то точно това ми трябва - да е нетраен, т.е. искам постепенно да се маха по цялата дължина, а не да я чакам да израсте..

А за тея витамини четох, че влияят на половата система, т.е. увеличавали възможността за забременяване, което НЕ ми е нужно. :о
    4XCOKИ

Град
    пространството на Дисе
    А за тея витамини четох, че влияят на половата система, т.е. увеличавали възможността за забременяване, което НЕ ми е нужно. :о
    Чеки малко, ти никакъв метод на контрацепция ли не практикуваш?!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Според мен НЕ се боядисвай.Подстрижи се и започни да се грижиш за косата си.Например зехтинът ще и подейства прекрасно.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Относно безамонячните бои - боядисвам се с черната на Велатон.Трябваха ми 6-7 боядисвания за да ми се напласти добре боята и да спре да се отмива.В началото (при първите едно-две боядисвания) се отмиваше доста,та може да пробваш щом толкова искаш промяна
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    От това, което разбрах, г/д нещо такова искаш
    Няма да стане толкова наситена, спокойно. Ако се правиш, прави се с Лореал, лесно пада. Ако трябва да съм честна, и на мен не ми харесва състоянието на косата ти- на снимката изглежда като изпръхнала някак, затова и аз те съветвам да я заздравиш вместо да се цапаш.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    къна реагира по някъв начин с обезцветителя и косата се топи
    Кой ви излъга всички , че боядисването вреди тоооолкова много на косата ? Това го казват хората ,които никога не са слагали боя на главата си ,убедена съм.
    bull(cough)shit С къна е по-трудно да се обезцвети, да, но косата не се топи. Правила съм го и нищо й нямаше. И да, всяка химия вреди малко или много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си