.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Smile пиърсинг под езика.

Здравейте, искам да попитам опасен ли е този вид пиърсинг ? Ходих на доста места да попитам дали може да ме пробият, но навсякъде отказаха и ако не е опасно мисля сама да се пробия. Вие как мислите ?

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Абсурд, не се пробивай сама, щом ти отказват значи е опасно.
    Humans need fantasy to be human.

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Всеки пиърсинг може да бъде опасен, ако станат усложнения..
    Имам познати, които са се пробивали сами или приятелки са ги пробивали. Ако се грижиш провилно за него не би трябвало да се инфектира, но вероятноста си съществува.
    Аз самата се чудя дали да се пробия, но мисля да е хрущяла..
    Come on skinny love just last the year...

а като се пробия със садрин трябва да промивам, нали ? иначе ще пробвам пак да попитам на разни места, че и аз много, много не искам да се пробивам сама ;д. аа и целия език ли ще се подуе?

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Да ти е минавало през ум, че за да ти откажат си има причина? Не се дупчи сама...
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Аз имам пиерсинг на самия език,но дори през ум не ми е минавало да се дупча сама! Отиди в студио или медицински център,после трябва да се жабуриш със сандрин по 5 пъти на ден и задължително след хранене.Аз моя го имам от малко повече от седмица и вече дори не го усещам - ям си нормално,не ми пречи,не ме боли...много е яко

Град
    София
    Веднъж ходихме с приятелки до едно студио и онзи там ни каза че може да продупчи под езика, но ни върна заради възрастта (ест. може с родител...). Така че, дупчат, все някъде.

Мега фен Аватара на Зайче..
    апф, едва ли сама да се пробиеш ще е едно от най-безопасните неща в живота ти... ;д
    иначе и аз искам там, ама няма кой да ме пробие, защото навсякъде искат родители
    http://ask.fm/iwwkaa

епа дочакайте 18 бе

хахаххахаахаа, дете, порасни, моля те, че ще ни убиеш от смях. ахахахаахаах

Мега фен Аватара на Sunshinebabybyy
    Писала съм в подобни темии ... мии муцко не е опасно аз вече имам 5 години такъв .. можеш сама да се пробиеш , ако ти стиска де ;дд
    бай дъ уей никъде никой няма да се заеме с това пробиване точно ..... иначе дупчиии и да ти кажа няма се притесняваш : )

Град
    София
    Ако ми кажете с кво се дупчите..?

Цитирай Първоначално написано от cookie78 Виж мнението
    Ако ми кажете с кво се дупчите..?
    абокат предполагам ?

Цитирай Първоначално написано от Нежна Красота Виж мнението
    мисля сама да се пробия.
    ти акъл имаш ли в тая глава изобщо??
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

абокат - точно .. да ти дам и милиметри освен ;дд

Цитирай Първоначално написано от Sunshinebabybyy Виж мнението
    абокат - точно .. да ти дам и милиметри освен ;дд
    сериозно - с абокат се пробива, нали ?

дааааааа.. ;дд

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Нежна Красота Виж мнението
    а като се пробия със садрин трябва да промивам, нали ? иначе ще пробвам пак да попитам на разни места, че и аз много, много не искам да се пробивам сама ;д. аа и целия език ли ще се подуе?
    Жабуриш със сандрин, да. Иначе не мисля, че ще успееш - вся пак не вярвам да имаш малки форцепси, а без тях ще е ужасно трудно. Успех и внимавай да е идеално точно и право, после да не съжаляваш. Дали ще се подуе мисля че не май, то си е ципичка там, няма кво да се подува, но не знам, не приемай мнението ми за чиста монета. Каква обеца ще сложиш - такава за вежда (крив барбел) или такава за език - прав барбел?

ПП към въпросите за абоката - да, с абокат. Никой няма да си поръчва специални игли за пиърсинг по 1 - 2 от сайтове, а и никой няма да дойде за толкова - струват по 50 стотинки. Нормалната дупка е 1,6 мм и съответно абокат 16ка се купува, сивичък такъв. За 1,2 мм дупка не помня цвета ма май беше зелен ако не се лъжа. Зелен не съм ползвала, само обаче трябва да внимавате с обецата да не се окаже по-дебела, щото няма да влезе лесно и ще боли.
    Последно редактирано от tori : 10-05-2012 на 09:35

напротив моята обица беше по широка от абоката , но не боли и се надува и след месец , месец и пол. спада
    но както и да е действай :*

Мега фен Аватара на tori
    Не знам, винаги съм мислила, че ще е ебати болката и трудното да влезе по-голяма обица от абоката. :дд Както и да е. Иначе ебати и подуването - месец, месец и половина. Ехееее... :дд

дааааааа фъъък .. смисъл по принцип даже пише , че е 2 3 месеца .. фЪКтически след този месец-пол. ти заздравява и спада ;/

Мега фен
    Град
    <3
    апфУ вие пък какво скачате всички
    Кой знае каква философия е да си пробиеш сам... нещо... гледаш да е в средата и да не засегнеш нещо и толкоЗ.
    А сандрина е ужасен на вкус ^^
    Там няма какво толкова да е опасно, ако го поддържаш.
    Може да ти се подуят лимфните възли..
    Моите сега са подути и при преглъщане не е особено приятно, но не е и супер дразнещо.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Ама изобщо не ги насърчавай да се дупчат сами....ужасно е тъпо това и може да си докараш да не ти казвам какви проблеми. Ходете си при професионалисти...тия студиа за какво са иначе. И аз имам някви неща по себе си + на езика, но просто не си представям сама да се престраша да направя такова нещо

Мега фен
    Град
    <3
    Не ги насърчавам, по-добре да отидат в студио, но ми е странно, че някои толкова много пищят, че кой знае колко страшно е..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на tori
    :дд Нека се опитат сами да видят колко им е сладка работата на онези, дето са учили да го правят толкова време. Никого не спирам - нека се опита. Повече работа за колегите. Пък и не вярвам мацката да успее без форцепси, затова така насърчавам. :дд Ще си купи всичко, ще опита и няма да успее и ще отиде където трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си