- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Седмица на солети? Килограми?
Не, всъщност мислим.
Не знам кой лекар ще я сложи на диета на солети и бисквити. Ти тъпа ли си?!
Лично аз смятам, че мисли да се подложи на някаква безумна диета и това с лекаря беше застраховка да не я изядем с парцалите. Била съм на диета, наложена от лекар, 2 седмици, защото ми бяха извадили сливиците. Нищо общо нямаше със солети.
Авторке, няма да надебелееш. Хапвай бульон, пий домашно изстискани сокове, препечени филийки, сиренце.
Ако имаш някакви завидни познания в медицината, сподели на каква диета се подлага организма след натравяне.. Но ваденето на сливиците ти, няма нищо общо със ситуацията на момичето. Логично е нейната диета да няма нищо общо с твоята... Мислиш, но мисли по-правилно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И след сливици съм била на диета,тогава всичко се яде в течно с-ние , и още един път да отбележа не целя отслабване с този режим,просто е основно въглехидрат и се боя да не кача , понеже до скоро консумирах основно протеиниИначе пробвах да хапна малко шоколад , руло .. ми започват едни болки,гадене .. и днес ми изписаха и хапчета ..
ла-ла-ла