.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Момичето каза, че е имало хранително натравяне и за това соложи "диетата ми" в кавички. Тъпи ли сте?!
    Не, всъщност мислим.
    Не знам кой лекар ще я сложи на диета на солети и бисквити. Ти тъпа ли си?!
    Лично аз смятам, че мисли да се подложи на някаква безумна диета и това с лекаря беше застраховка да не я изядем с парцалите. Била съм на диета, наложена от лекар, 2 седмици, защото ми бяха извадили сливиците. Нищо общо нямаше със солети.

Авторке, няма да надебелееш. Хапвай бульон, пий домашно изстискани сокове, препечени филийки, сиренце.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не, всъщност мислим.
    Лично аз смятам, че мисли да се подложи на някаква безумна диета и това с лекаря беше застраховка да не я изядем с парцалите. Била съм на диета, наложена от лекар, 2 седмици, защото ми бяха извадили сливиците. Нищо общо нямаше със солети.

Авторке, няма да надебелееш. Хапвай бульон, пий домашно изстискани сокове, препечени филийки, сиренце.
    Ако имаш някакви завидни познания в медицината, сподели на каква диета се подлага организма след натравяне.. Но ваденето на сливиците ти, няма нищо общо със ситуацията на момичето. Логично е нейната диета да няма нищо общо с твоята... Мислиш, но мисли по-правилно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не, всъщност мислим.

Това е диетата при стомашно-чревни проблеми /диария например/ и никой уважаващ себе си лекар няма да разреши сирене/мляко/шоколад/яйца и груби дразнещи и богати на целулоза храни.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на eminemfenka
    И след сливици съм била на диета,тогава всичко се яде в течно с-ние , и още един път да отбележа не целя отслабване с този режим,просто е основно въглехидрат и се боя да не кача , понеже до скоро консумирах основно протеини Иначе пробвах да хапна малко шоколад , руло .. ми започват едни болки,гадене .. и днес ми изписаха и хапчета ..
    ла-ла-ла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си