- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесбийско самозадоволяване?
ДА ви питам вас редовните сексаджий - Как се самозадоволяват лесбийките?
Ако вкарват пръсти - не мислят ли за кур и съответно това не ги ли прави хетеросексуални?
И на мене ми е странно това нещо лесбииски "секс" как аджеба става ...
Поне за мене няма ли к*р, значи не е било секс.
Орален секс, секс играчки и т.н. Т'ва че няма кур от плът и кръв, не значи че не правят секс. След малко кажете, че и гейовете не правят секс, щото видиш ли, нямат вагини под ръка... Ограничена работа.
Уж мразят мъжете, ама ползват вибратори, дилда и т.н. Пълен фейк. Как се самозадоволяват, сигурно с тея атрибути, пръсти и език.
Повечето лесбийки са момчеподобни, противни, гнусни създания. Няма да се уморя да го повтарям.
Welcome to the Jungle...
Тези, които са момчеподобни, според мен са си чисто транссексуални. Те чисто и просто се правят, за да изглеждат на мъже.
Докато обикновена хомосексуална жена си изглежда като нормална жена.
Иначе до колко "мразяят" мъжете или просто нямат влечение към мъже, а искат женски ласки, сигурно само те си знаят.
Аз лично мисля, че златната среда е най-добре - бисексуалност.
Еее, намерихте си тема за хейт, и се почна.
Нищо пък няма да напиша по темата, защото не се реагира адекватно на такива неща.
Ако щете, и онзи тип лесбийки, които коментирате - и те не са адекватни.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тази тема ми напомня на 1 сериал който гледах: момче и момиче (момчето е лесбийка момичето е Би ) един върху друг, момчето държи секс играчки. Казва да почвам ли момичето казва използвай това от доло и той казва (с педалски глас) о нее това там е гнусно![]()
Въоббще не е хейт - чисто любопитство щото тва си е главоблъсканица :d
Абе, с език малко ще им е трудно да се самозадоволяват - едва ли са толкова гъвкави, че сами да могат да се лижат
Масторбират си както нормалните, хетеросексуални жени(предполагам).
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ахахах тая картинка ще си я сейвна![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защо трябва да се задоволяват по по-различен начин. Пак са момичета... ако имаш предвид когато е сама с пръсти или там с квото си е свикнала, пък ако са две пак може да не се наложи да използват играчки.
Иначе аз никога не съм се отнасяла негативно към лесбийките или гейовете. Безразлични са ми... преди имах приятел гей, а сега имам приятелка лесбийка, която обича да ми разквазва к'во е правила с приятелката си (с подробности)![]()
Тези, които се отнасят негативно към гейовете и лесбийките са леко ограничени. Ама айде да не се задълбочавам, че сигурно вече съм си намерила няколко хейтъра, които да ме "обезкостят" за това което казах.![]()