- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Логическа задача (черпя вдъхновението си от тези на OutlawGirl)
Една жена отишла на лекар, оплаква се от болки в бъбреците. Лекуват я и ѝ казват, че вече е напълно здрава. Когато се прибира, тя знае, че ще ѝ се случи нещо в следващите няколко дни (а тя няма лекарски познания) и решава след три дни да скочи от айфеловата кула. Обаче след три дни колата ѝ се счупва и не може да стигне до кулата, затова се отказва. На следващия ден умира от инфаркт.
Защо се е случило така? Подсказвам, че няма паранормални неща или други подобни.
Който успее да познае отговора получава уважението ми и признанието за титлата "най-добър логик в Кофата", подписана от мен.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
абе, ти пак ли си тук...![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
по темата... съдба![]()
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Съдба като в редица от случки, погледнати след като са се случили или като нещо предопределено?
или прекалено голям стрес..?
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Първото, за което се сещам, макар че съм почти 100% сигурен, че това не е случилото се, е че умира от инфаркт поради притеснение, стрес етц. Понякога, колкото и да е здрав физически човек, тия неща падат като гръм от ясно небе. А и съм чувал, за хора, които са си предричали смъртта от някаква болест, а на пръв поглед са били напълно здрави. Може би това, че е не е успяла да стигне до Айфеловата кула е помогнало? Близо ли съм или има общо с бъбреците?
![]()
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
ако наистина иска да се самоубие, една счупена кола надали ще и попречи, от което следва, че реално не иска да умира...разбира, че някой роднина и дарил бъбреците и от стреса умира? :Д
ебаси толкова е елементарно, как не се сещате не знам :Д очевидно е
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
трансплантирани ли са и бъбреците?
хм...
искам жокер :С
броя на дните (3), след които ще скочи имат ли значение? защото ми звучи доста нереално да реши, че точно след три дни иска да скочи
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
трансплантирани ли са и бъбреците?
имало ли е усложнения, смисъл нещо да не е било наред след операцията и лекарите да са я излъгали?
някаква важна за нея дата ли е била след тея 3 дни?
имала ли е камък в бъбреците?